Bedste anbefalinger herfra👍 Vi har idag modtaget vores nye el ladcykel som uden tvivl er en klasse for sig der er virkelig kræset om detaljerne hele vejen igennem og så køre den simpelthen bare som... Se mere
Jeg har en kabinescooter købt af Dreambikes og har fundet en ny scooter forhandler men vi har store problemer med at finde reservedele f.eks v.bremsegreb med bremsevæske beholder og ved ikke hvad for... Se mere
Jeg bestilte og købte en dream-bike cykel med plads til 4 børn i ladet. Jeg kan kun anbefale deres cykler trods lang ventetid (pga corona). Den kører virkelig godt vi nyder turen hver gang Kundeserv... Se mere
Dårlig kvalitet. Vi købte vores El-ladcykel i maj 2021 for derefter at have kørt lige knap 130km på den indtil januar i år. Cyklen har ALTID stået tørt i carport og med jeres overdækning på. Tr... Se mere
Hos Dream-bikes.dk forhandler vi udelukkende el ladcykler i højeste kvalitet. Dette er din garanti for, at at du altid får et sikkert og komfortabelt produkt. Du får samtidig muligheden for at prøve en el ladcykel, hvor vi gerne kommer ud til en gratis og uforpligtende fremvisning hjemme hos dig.
Hjulmagervej 21, 9490, Pandrup, Danmark
Dream-bike er et godt firma. Har kun været tilfreds med alt og anbefaler også min kabinescoter til alle der synes det er en fin * lille bil * jeg har. Har også været fuld tilfreds med den service jeg modtager af dem.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Jeg synes at det er noget af Det bedste jeg købt
Jeg kan rigtig komme omkring. Og den køre godt hilsen Lilly Nielsen fra Åalbog

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Fantastisk service og cykel! Stor anbefaling herfra👏🏼

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Rigtig gode, ringer inden de kommer og klare arbejdet rigtigt godt fra start til slut

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Manglende kvalitet tjek inden man levere varen til kunden.
Syntes ikke servicen var helt hvor den skulle være.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Købte en Nordic30 fra dreambikes. Og det må absolut have været det sorte får I den batch af import.
Problemer:
Venstre dør kunne ikke låse pga en skrue der sad for langt. Samme dør var også skævt monteret og gik imod dør gummiet. Bagsæde partition var skæv og raslede. Det blev dog fikset, ved at putte 2 ekstra skruer I, i stedet for at skifte det ud, så det er teknisk set stadig skævt men rasler ikke mere.
Der var ingen varme I den da varme slangen ikke var blevet monteret. Vinduesviskeren slap vinduet da den ikke var ordenligt monteret. Bag vindue var ikke monteret tæt. hovedvindue var utæt så der kom vand ind. Og den hoppede.
Dreambike har fikset all de problemer, på nær hopperiet, som de dog har nedsat til nær ingenting (der er stadig lidt) Men det er stadig frusterende at have et nyt produkt 3 gange på værksted på under et ½ år. 5/5 hvis produktet var bedre.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Jeg er glad for den cervise jeg har fået, og jeg kan altid komme i kontakt med firmaet, som er søde og rare og ingen problemer er for små, det er ikke alle steder man sådan en cervise, tak for det.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Det var en god oplevelse at handle med Dream-bikes.dk Jeg vil ikke tøve med at vende tilbage til dem.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Fantastisk motor. Den får 5 stjerner. Og siddecomfort i ladet er super.
Det der gør at den får 3 som helhed er at kæden ofte hopper af, at cyklen efter
Knap 2 år er begyndt at vise tegn på rust, at gear fryser når der blot er få minus grader, at kalechen var utæt fra start og at den er mørnet her knap 2 år efter, og at saddel suger vand i syningen allerede fra start af….

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Der har ikke været andet end problemer med dreambike hope og jeg har haft teknikere 2 gange, skal nu have den op til dreambike, fik den fra ny af d. 6/12-2021

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Kundeservice er mere end flinke. Konceptet med service kommer til dig er bare godt.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
En rigtig god oplevelse. Vi prøvede først ladcyklen og derefter lagde vi en ordre. De var desværre påvirket en del af forsinkelser, men vi blev hele tiden informeret om, hvornår vi kunne forvente levering. Cyklen lever op til alle forventninger.

Tak for god service
Venlige medarbejdere