Bedste anbefalinger herfra👍 Vi har idag modtaget vores nye el ladcykel som uden tvivl er en klasse for sig der er virkelig kræset om detaljerne hele vejen igennem og så køre den simpelthen bare som... Se mere
Jeg bestilte og købte en dream-bike cykel med plads til 4 børn i ladet. Jeg kan kun anbefale deres cykler trods lang ventetid (pga corona). Den kører virkelig godt vi nyder turen hver gang Kundeserv... Se mere
Dårlig kvalitet. Vi købte vores El-ladcykel i maj 2021 for derefter at have kørt lige knap 130km på den indtil januar i år. Cyklen har ALTID stået tørt i carport og med jeres overdækning på. Tr... Se mere
Hos Dream-bikes.dk forhandler vi udelukkende el ladcykler i højeste kvalitet. Dette er din garanti for, at at du altid får et sikkert og komfortabelt produkt. Du får samtidig muligheden for at prøve en el ladcykel, hvor vi gerne kommer ud til en gratis og uforpligtende fremvisning hjemme hos dig.
Hjulmagervej 21, 9490, Pandrup, Danmark
Jeg ønsker at købe en instruktion bog til min Dream Scooter alt. en kopi .
H Svend Tygesen
Nogle har kørt ind i min kabinescotter og mangler nu virkelig et værksted, hvad der ikke er nemt, da det ikke bare er, at få reservedele med. Er med på det trist for jer i er gået konkurs, men at efterlade jeres kunder uden en henvisning til nye værksteder, er godt nok dårlig stil 😡
Dårlig stil at dreambikes ikke kan serviceres mere og at de ikke fortæller kunderne hvor kunderne kan købe service og reservedele
Jeg har en kabinescooter købt af Dreambikes og har fundet en ny scooter forhandler men vi har store problemer med at finde reservedele f.eks v.bremsegreb med bremsevæske beholder og ved ikke hvad for noget bagtøjsolie den bruger mangler oplysninger om scooteren. Bjarne
Hvad skal man så gøre når de er gået konkurs og man har 36 mdr service på kabinscooter
Glad for cyklen, men har ikke hørt noget og skulle have fået foretaget service - Da jeg så skriver til den, får jeg en mail om at de er gået konkurs. Jeg har et gear der skal justeres, som skulle være gjort næste gang de kom forbi, det må jeg nu have fragtet cyklen ned til en anden cykelmekanikker
Så slut med garanti hvis folk har det!
Har købt en ladcykel tilbage i 2021. Det kører super og har nydt godt af deres udekørende service også, små desværre er stoppet.
Venlig og hjælpsom kundeservice også efter køb.
deres service som koster 699kr er intet vær jeg ar haft 3 service besøg hvor jeg gjorde opmærksom på at min kabinetter rmede usædvanlig meget der skete ikke noget senere kom den på værksted efter aftale med værkfører heller ikke her hjalp det har nu påpeget fejlen i et år har nu fået besked på at fejlen skyldes at der mangler olie i bagtøj og motor og gearkasse skal bemærke den har kørt 500 km de afviser t hjælpe for de har lukket deres zevicesfdeling mmå gå andre veje vh bjarne hansen søllested
Det gør mig næsten helt ondt at skulle skrive herinde, men waoo hvor en omgang bøvl og virkelig dårlige produkter!
Vi bestilte som nogen af de førsel en Kabine scooter Model Dream og fik den leveret hurtigt, for ca 12 mdr siden.
allerede dengang var der 10 ting ved gennem gang, eks. rust, døre der hang, viskermotor der ikke virkede, osv. men vi tænkte når ja de lavede det jo, men så kom dagen for service 1. (1000) de ankom og gav døre silikone spry, og det var så det, jeg sagde skal den ikke have ny olie, det mente han ikke den skulle husk det 1000Kr... men jeg overbeviste ham om den nok skulle have det og så fik den det, til trods for han endelig ikke havde hvad han skulle for at klare denne sag.
Kort efter kan lor*tet ike bremse, der er klodser i for så væk... vi snakker efter max 3 mdr. men dem i bag er helt fine, hmm.
Mellem dette og i dag, har vi så haft falck på 2 gange, dreambikes har selv været her og lave den og de har os haft hentet den.
i sidste uge kørte lor*et så galt og smadret forenden, (hjul og plastik) dette var de forbi og lave den anden dag, nu har jeg så fået en regning på over 3000Dkk fordi at den kørte galt da den ikke kunne bremse, og de siger den ikke kunne bremse da klodser i for nu var helt slidte igen, 2 gang på 11mdr, og service er overholdt VED dreambikes, men de opdager ikke sådanne problemer? hvem har en ALM bil der skal have nye bremser så ofte?
Jeg nægter at betale denne, hvorfor tog Bag bremser ikke over? møjet kørte alså galt med en i bilen!
SKAM JER.
Jeg opfordre ALLE med problemer med produkter fra Dream-Bikes til at kontakte mig her inde eller pr. email, så vi samlet kan få tjekket om disse produkter bør være på de danske veje, jeg forslå at vi får en synshal til at gennem gå disse, samt alle Arbejds reporter, og dernæst sende det ind til politi og færseldstyrelsen, og får vi medhold ligger vi samlet sag an mod Dream-Biles for Bla, at sætte andres liv og førlighed i fare.!
Har selv købt en Nordic 30 i januar 2021 og har haft rigtig meget bøvl med den (det første halve år var den mere på værksted end i min indkørsel). Har for nyligt selv ønsket, at Dream-Bikes ikke skulle fortsætte med at lave service på min scooter, da de hævede prisen og altid var længe om at komme ved problemer. Jeg har fundet en anden, som ikke har noget imod at lave hjemmeservice - ikke et lokalt firma. Jeg forstår ikke, at man kan sælge et produkt som en kabinescooter uden også at have et setup for reparationer/vedligehold. Hvis der ikke er et værksted, hvordan vil man så følge op på reklamationer og fjel/mangler ved produktet (og dem har jeg stadig nogen af selv). Jeg vil aldrig handle med dette firma igen.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Min søn har lige købt en Dream-bike, og ville have service på den, og sørme om de ikke har lukket afdelingen, på Fyn, og der er ikke nogen i nærheden af hvor han bor, der yder service, på scooter..
Så han står med en scooter der ikke kan laves service på… 🤬🤬🤬

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
jeg fik en scother leveret , fragt 795kr , kunne ikke bruge den , da den ikke levede op til mine krav , så er der 795 kr igen i fragt, ved godt jeg skal betale fragt , men i skriver at det er gratis at prøvekøre den ..kan godt forstå jeg skal af med fragt for retunering , men leveringen også ,,,husk i skriver det er gratis

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Er super tilfreds med cyklen og hele forløbet omkring.

Rigtig dårlig service!
Jeg købte en Dreambike scooter(lev.d.25-5-22) på tre måneder har den været på værksted to gange og en gang har jeg haft besøg af en sevicemekaniker!
Indtil nu er det ikke lykkedes at afhjælpe fejl og mangler!virkelig dårlig behandling og service!
M.V.H.jan

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Jeg har ikke fået den optimale fremvisning af køb af en Cabinescooter, jeg syntes ikke at servicen levere op til deres dyre priser på deres varer, er ej tilfreds med kundeservice

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Super cykler, findes ikke bedre på markedet. Stabile, lette at dreje med og rummelige til både store børn og børnesæder til små.

Dårlig kvalitet.
Vi købte vores El-ladcykel i maj 2021 for derefter at have kørt lige knap 130km på den indtil januar i år. Cyklen har ALTID stået tørt i carport og med jeres overdækning på. Trods det er cyklen begyndt at ruste ved flere samlinger, selv midt på stellet.
Skivebremsen på baghjulet har fra dag 1 været dårlig, selvom Dream-Bikes har haft en mand ude og kigge.
Til 25000kr forventer man ikke disse problemer inden for ét år.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Min kæreste har købt en el ladcykel som er under 1 år gammel. Vi har tidligere bøvlet med at få tid til at de kan lave den. Få en låne cykel som virkelig var til stor bøvl for dem. Vi har haft et problem med at den pludselig går i fejl og har reklameret over dette i lang tid og 2 gange har de forsøgt at løse det. Men problemet er der stadigvæk
1 gang kunne de ikke finde noget overhovedet
2 de sagde baghjulet var skævt men løste ingenting ved at de rettede det som de sagde
Så nu står vi endnu en gang med en cykel som er hendes eneste transportmiddel til aflevere børn og handle ind.
Derudover er det under alt kritik hvordan deres service booking forgår. De sender en SMS og siger vi kommer på det her tidspunkt, svare du ikke så kommer de og laver den og hvis den ikke er hjemme og tilgængelig får du bare en regning for besøget selvom du ikke har sagt god for tidspunktet..
Så nu vil jeg forsøge at fange dem igen Imorgen indenfor deres alt for korte telefontid og igennem alt bøvl igen

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Kan klart anbefale dream-bikes super venlige og rigtig god kundeservice som hjælper med alt så man får et sikkert og trygt køb. Dog skal det lige nævnes min håndbremse ikke virker. Lidt uheldig start men ellers er alt bare snor lige 😀