Bedste anbefalinger herfra👍 Vi har idag modtaget vores nye el ladcykel som uden tvivl er en klasse for sig der er virkelig kræset om detaljerne hele vejen igennem og så køre den simpelthen bare som... Se mere
Jeg har en kabinescooter købt af Dreambikes og har fundet en ny scooter forhandler men vi har store problemer med at finde reservedele f.eks v.bremsegreb med bremsevæske beholder og ved ikke hvad for... Se mere
Jeg bestilte og købte en dream-bike cykel med plads til 4 børn i ladet. Jeg kan kun anbefale deres cykler trods lang ventetid (pga corona). Den kører virkelig godt vi nyder turen hver gang Kundeserv... Se mere
Dårlig kvalitet. Vi købte vores El-ladcykel i maj 2021 for derefter at have kørt lige knap 130km på den indtil januar i år. Cyklen har ALTID stået tørt i carport og med jeres overdækning på. Tr... Se mere
Hos Dream-bikes.dk forhandler vi udelukkende el ladcykler i højeste kvalitet. Dette er din garanti for, at at du altid får et sikkert og komfortabelt produkt. Du får samtidig muligheden for at prøve en el ladcykel, hvor vi gerne kommer ud til en gratis og uforpligtende fremvisning hjemme hos dig.
Hjulmagervej 21, 9490, Pandrup, Danmark
Bedste anbefalinger herfra👍
Vi har idag modtaget vores nye el ladcykel som uden tvivl er en klasse for sig der er virkelig kræset om detaljerne hele vejen igennem og så køre den simpelthen bare som en drøm. Den kan slet ikke samlignes med andre ladcykler vi har haft prøvet og vores 3 børn var os helt vilde med den fra start. Iøvrigt meget professionel oplevelse og virkelig hurtig levering.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Vi har købt en el-ladcykel fra dreambikes, efter at have fået en demonstration hjemme hos os selv. Super service at de kører ud og skønt man også kan få service/eftersyn hjemme 👍
Cyklen kører som en drøm og vores unger elsker den 😁

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Har ikke fortrudt købet af Heaven el-scooter. Meget solid og stabil 3 hjulet el-scooter. Og så ser den godt ud med de brede hofter.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Det er en rigtig god cykel har lige fået lavet Servis så det kører bare 👍

Godt køretøj
Der er værd at sige God for, nu har jeg haft 1 år. Hvor Dén stadig lever op til Mine forventninger..
God til holde på Strøm.. Motor og hele systemet Arbejder tilfredsstillende
Tak for et Godt Køretøj 🔋🚙

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Havde problemer med et babysæde til min ladcykel. Ringede og indenfor en halv time stod der en mekaniker. Ronnie var ud over at være dygtig og yde god service, menneskelig og hyggelig at snakke med. Tiptop behandling hele vejen igennem👍

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Rigtig god cykel og rigtig god kundeservice.
Vi har i lidt over 6 mdr kørt på en Dream-bikes ladcykel - og vi er vilde med det.
Grundet verdensmarkedets udfordringer med covid-19 kunne cyklen ikke leveres til tiden, så vi endte med at have en lånecykel i 4-5 månederne inden vi fik den vi havde bestilt. Kommunikationen omkring dette havde nogle mangler, men som plaster på såret fik vi 2 x gratis service, hvilket vi er meget glade for. Hver gang vi har haft kontakt med Dream-bikes er vi blevet mødt med venlighed og de ting der har været med cyklen er blevet lavet indenfor nogle dage.
Så på trods af bump på vejen giver vi alligevel 5 stjerner da vi også har forståelse for, at det ikke har været en nem tid at køre virksomhed i.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Lige nu kan jeg ikke give dem særlig mange stjerner. Havde service fordi der har noget galt med hjulene. Det viste sig at være beremse systemet eller baghjulet, han sagde en af de dele skulle skiftes. Nu har jeg kontaktet dem igen for at høre hvornår det skal ske. Nu trækker de i land igen og siger det bare skal justeres. Det skal lige siges at jeg fik min cykel efter sommerferien og det var galt kort tid efter jeg fik den.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Vi har netop købt el-ladcykel hos Dream-Bikes, og vil klart anbefale det til andre.
Kvaliteten af cykler taler for sig selv. Fremvisning og afprøvning foregik på vores egen adresse en uge efter booking, og cyklen blev leveret 8 dage efter bestilling.
Vejledning igennem hele processen har været fænomenal, vi har følt os i trygge hænder, og er ikke blevet rådgivet til at købe mere end til at dække vores behov. Dertil er bløde hynder, skridsikker bundmåtte og trinbræt til børn inkluderet i prisen, hvilket betyder, at man ikke skal tænke over udgifter til ekstraudstyr.
Efter at have haft cyklen i en uge, kontaktede vi kundeservice med nogle småting, som vi ønskede at få tjekket efter, og en tekniker kom hjem til os dagen efter. Alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Jeg kan mærke en hvis modstand på fremdriften, hvilket resulterer i at jeg kører Ca.5 kmt. Langsommere end normalt, andre er enige med mig.
Mekanikeren har tjekket den og kørt en lille tur,siger alt er ok,men det er det ikke!!

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Vi har fået en rigtig god vejledning forud for køb af ladcykel, og vi har ikke fortrudt, at vi handlede med Dream-bikes. Cyklen er en god kvalitet og kører fantastisk.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Har købt en 45 knallert. Jeg fik en rigtig god behandling. De kom og viste mig dyret inden jeg bestemte mig for købet

En fantastisk cykel.
Vi købte cyklen i efteråret 2021. Vi er meget tilfreds med cyklen og servicen ved Dream-Bikes er super.
Inden vi besluttede os, kiggede/prøvede vi 2 andre mærker og det var helt klart Dream-Bikes der vandt på, finish, stabilitet, gode køreegenskaber og det generelle indtryk, der fulgte meget med ved købet, som ved de andre forhandlere var ekstraudstyr. Så vi skulle ikke ud og investere i hynder eller lignende.
Vi giver ihvertfald Dream-Bikes rigtig gode anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Rigtig god service og Super god kommunikation.
Virkelig glad for ladcyklen… ved ærlig talt ikke hvordan jeg har kunne leve uden ;D

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Fin service, men lidt underligt at få repareret sin cykel hjemme, uden der lige bliver ringet på døren, og informeret om at han var kommet, eller efterfølgende givet besked om, at cyklen er fixet. Det kunne jo også være man havde nogle spørgsmål eller noget, som man så ikke fik mulighed for at stille.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Super service. Lækker ladcykel og serviceminded kundeservice.
De er behjælpelige og hurtige til at få ting til at ske hvis man er i tvivl om noget eller vil have tjekket noget igennem. Super firma! Jeg vil anbefale dem til alle.

Så fin service!
Vi har haft besøg af mekaniker og han havde ved uheld sat sadlen helt skævt. Jeg skrev til kundeservice som straks sendte mig videre og indenfor 2 dage havde vi besøg og han rettede.
Så fint.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
Købet af kabine-scooteren gik godt. Venlig introduktion til scooteren.
Leveringen var god, men tiden fra bestillingen til leveringen kunne godt have været lidt mere informativ. Vi blev lovet en opdatering hver uge, men fik kun opdatering efter selv at have rykket for information.
Fik efter nogle måneder besked om eftersyn, men ikke om at det også kostede penge. Det kunne man godt have fået at vide i mailen og ikke ved modtagelse af regningen.

Besvarelse fra Dream-bikes.dk
jeg kan kun være fuld tilfreds.venlige og forstående. tak