Nu var det flera gånger att jag blev totalignorerad och nonchalant behandlad när jag ville köpa receptfria varor. Ingen anställt vid kassan som vanligt. Den anställda fyllde hellre varorna i hyllorna... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Doz apotek i Farsta. Det får ett stjärna för att man kan inte ge varken "0" eller minus poäng. Tar emot receptkunder utan att informera om att man kan inte betala med kort då de har problem med det.... Se mere
Var i Eslöv i andra ärenden på annat apotek, sinnessjukt lång kö och en som jobbade där. Fick reda på att där fanns ett annat apotek vid Willys. Åkte dit. Trevlig personal, fler än en som jobbad... Se mere
Beställningen kom aldrig fram. Orsaken var att kuriren från Indien inte kunde göra sig förstådd på vare sig svenska eller engelska. Efter mycket om och men och timmar av tjafsande med kundtjänster... Se mere
Kontaktoplysninger
Rosenlundsgatan54, 118 63, Stockholm, Sverige
- 0771231000
- kundservice@dozapotek.se
- dozapotek.se
Underbar personal i Farsta centrum
Underbar personal på DOZ apotek i Farsta centrum. Alltid trevliga. Ger kunden den tid det behövs. Vill helst alltid hämta min medicin hos dom!
Ett mycket dåligt apotek
Ett mycket dåligt apotek. Undvik att handla där. De har inte de mediciner de påstår sig ha. Som kund fick jag lägga 4 timmar på att hitta en livsviktig medicin på ett annat apotek. Undvik problem. Undvik Doz apotek. Ett riktigt bottennapp!
Missvisande bilder på hemsidan på…
Missvisande bilder på hemsidan på produkter som inte stämmer överens med de produkter jag fått. Fick ingen som helst hjälp eller förståelse från deras kundtjänst. Kommer inte handla på doz apotek igen, de känns inte seriösa och inte alls service minded som tex apotea där de är helt fantastiska.
Långsam leverans
Det ska inte ta mer än 1 vecka att få hem det man beställt.
Jag är djupt besviken över det…
Jag är djupt besviken över det fullständigt oprofessionella och respektlösa beteendet på apotek Doz Katrina Lund i Malmö. Att skratta åt en kund, misslyckas med att lösa ett problem och sedan hantera produkter utan minsta hygieniska omtanke är helt oacceptabelt. Dessutom handlade det om en spray där tryckaren satt så hårt att den inte gick att använda, vilket gjorde situationen ännu mer frustrerande !
First and last time I buy there
First and last time I buy there! After 5 days that my order was placed, I was told that it was cancelled... no good reason given, and the worse I was only told that because I asked for!!!The company does not think that we lose time ordering and waiting for a product? I definetely do not recommend. Saying "sorry" is not enough!!!
Mästra en handikappad
En kvinna i rullstol frågade efter sin diabetesmedicin på doz apotek i Sundbyberg (Willys).
Den unga kvinnan i receptkassan betedde sig som sk!t emot henne, riktig översittar mentalitet emot en handikappad i rullstol.
Varför mästrar man en handikappad i rullstol?
Fy säger jag bara.
Här sätter jag inte min fot igen
Skäms!!!
Sämmre kundtjänst får man leta efter
Sämmre kundtjänst får man leta efter.
De hade kampanj 20% på allt utom receptbelagda läkemedel. Jag beställde. Fick inte rabatt på en vara. Mejlade och då sa de att det inte gäller receptfria läkemedel. Skickade de en print på villkoren, och då få "ett undantag" att de ger mig rabatt.
Sedan dröjer det ett par dagar och leveransen har inte blivit skickad. Mejlar och frågar vart min leverans är. Det har blivit tekniska problem. Jag tror snare att de har annullerat den för att jag krångalde och ville ha min rätta rabatt.
Jag får en rabattkod på 20% som kompensation på min nästa order. Vilket blir exakt samma summa som min rabatt gav. så inte är det ngn kompensation. Självklart kan de säkert inte ge mig 40% i rabatt men den kunde ha skickat ut min order som den var.
Lite ödmjukhet och tillmötesgoende och lite serviceanda saknas i den här kundjänsten.
Nä tack och hej för mig. Finns andra ställen att beställa från.
Snabb leverans och bra packat
Snabb leverans och bra packat! Hade inga problem alls 👍🏻
VPN? Inte alls!
Doz verkar inte måna om kunderna. Som enda apotek blockar de att man försöker ansluta till webplatsen och har sin VPN igång. Man får inte ens surfa deras hemsida. Som _ENDA_ apotek får man inte ens anonymt surfa på deras hemsida. Loggar man in och beställer får ni fulla ID med bank-id. Likväl är ni emot nåt som en enorm del av befolkningen nyttjar idag. Pinsamt Doz! Verkligen!
Fick ett meddelande att mitt läkemedel…
Fick ett meddelande att mitt läkemedel var slut . Lagret kan inte få tag på apoteket där varorna skulle komma.så jag blir helt låst utan medicin . Det går inte att makulera fakturan / receptet där jag inte kan boka om mitt läkemedel där den ligger hos dom förbrukat . Så varning beställ inte ifrån Doz och otrevligare människor får ma leta efter . Ni kan börja med att anställa folk som kan förstå svenska så dom förstår vad man vill .
Bra priser och snabb leverans
Bra priser och snabb leverans. Rekommenderas!
Doz apotek Boländerna Uppsala Skäms!
Doz apotek Boländerna Uppsala Skäms!
Apotekare tar mitt samtal heter det i efterhand 2 min innan hon slutar.
När vi går igenom vilka recept som behövs göras iordning slänger hon på luren mitt i våran genomgång.
När jag ringer upp igen är jag diplomatisk och ber att få slutföra genomgången, apotekaren som lade på luren står bredvid när jag pratar med apoteksre nr 2, apo nr 1 är alltså kvar och har inte slutat.
Jag får vänta medans apo nr 2 ska prata/fråga apo nr 1 och se så apo 1 slutför arbetet hon påbörjade.
● Det heter från apo nr 1 att samtalet bröts....
●Det heter att apo nr 1 säger nej hon har slutat varpå jag frågar: om hon slutat varför har hon tid att stå bredvid sig och lyssna på vårat samtal?
● Det heter från apo nr 2 att apo nr 1, ja det gick inte att fråga hon gick på toaletten.
Jag väntar.
● Det heter att apo nr 1 nu inte kan hon ska gå från jobbet.
Den tiden de slösa var längre än den som det hade tagit att slutföra allt snabbt och smidigt.
Jag berättar till slut att samtalet har jag inspelat, det bröts inte, klicket när apo nr1 slänger på luren hörs, det bröts inte. Jag ser allvarligt på det inträffade, oacceptabelt uppförande och jag kommer gå vidare med detta till högre cheferna.
Helt onödigt. Apo nr 1 gjorde mig ledsen och obekväm, apo nr 1 gjorde apo nr 2 väldigt obekväm för att hon sattes i en konstig situation.
Nä Skäms DOZ apotek Boländerna, skäms!
Leverans kom som utlovat.
Doz apotek Vårberg!
Doz apotek Vårberg!
Jätte dåligt kundbemötande när jag försökte ställa en fråga om en specifik produkt verkade de inte ha någon kunskap alls och avfärdade min fråga utan att försöka hjälpa mig. Dessutom var apoteket inte särskilt rent och välskött, vilket gjorde mig ännu mer obekväm att vara där. Oansvarigt chef och personal!
Det var tydligt att ledningen inte brydde sig om att hålla personalen ansvarig för deras beteende. Chefens frånvaro av ledarskap och brist på intresse för att skapa en positiv arbetsmiljö spred sig till resten av teamet. Istället för att ta ansvar för sina uppgifter och kundernas behov, verkade personalen mer intresserad av att avsluta dagen snabbt och oansvarigt.
Största j**la idioterna som finns
Största jj**vlaävla idioterna som finns, säljer beställda licens läkemedel till annat folk. Ljuger osv. Skrämmande att sånt folk ens får bedriva apotek
Behövde medicin omgående
Behövde medicin omgående
Naproxen
Kollade på nätet låg på 25 -35 kr
Åkte till apoteket Doz
Fick en smärre chock 93 kr
Det är väl några 100% dyrare. snacka om girghet.
Varföröppna ett nytt apotek……bara för att skiva iväg kunderna till internet
Väntade nästan 3 månader på mitt paket som jag aldrig fick
Jag beställde från dem 1 januari. Mitt paket stannades 9 januari för att det var för trasigt för att skicka. Efter tre samtal med kundtsjänst då dom ska ha skickat en ny order får jag veta att produkten jag köpt inte går att frakta då den är temperaturkänslig och den finns längre inte att köpa på hemsidan. Nästan tre månader senare får jag pengarna tillbaka men ingen annan kompensation för besväret.
Ingen orderbekräftelse trots pengar dragits
Beställde 8 februari och betalade direkt via Klarna. Pengarna drogs direkt (ej reserverade). Den 14 februari har jag inte ens fått en orderbekräftelse eller hört något från Doz. Ringde kundtjänst som sa att de absolut inte kunde se någon beställning i systemen och att de därför inte kunde hjälpa mig. Kundtjänst talade med mig på ett nedvärderande sätt och verkade tro att jag hittat på detta. Har nu vänt mig till Klarna med hopp om bättre hjälp från dem.
Oseriösa
Stod att de hade varan i lager. Men fanns inte. Men de tog betalt. Satt sen 1 timme i kö på telefon med en kundtjänst som inte kunde se min order.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.