Nu var det flera gånger att jag blev totalignorerad och nonchalant behandlad när jag ville köpa receptfria varor. Ingen anställt vid kassan som vanligt. Den anställda fyllde hellre varorna i hyllorna... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Doz apotek i Farsta. Det får ett stjärna för att man kan inte ge varken "0" eller minus poäng. Tar emot receptkunder utan att informera om att man kan inte betala med kort då de har problem med det.... Se mere
Var i Eslöv i andra ärenden på annat apotek, sinnessjukt lång kö och en som jobbade där. Fick reda på att där fanns ett annat apotek vid Willys. Åkte dit. Trevlig personal, fler än en som jobbad... Se mere
Beställningen kom aldrig fram. Orsaken var att kuriren från Indien inte kunde göra sig förstådd på vare sig svenska eller engelska. Efter mycket om och men och timmar av tjafsande med kundtjänster... Se mere
Kontaktoplysninger
Rosenlundsgatan54, 118 63, Stockholm, Sverige
- 0771231000
- kundservice@dozapotek.se
- dozapotek.se
FANTASTISKT BRA ALLTING!
Bra utbud, bra priser och snabba leveranser! Jag är jättenöjd och kommer fortsätta att handla på DOZ APOTEK! ❤️ GOTT NYTT ÅR! Önskar Er allt gott!
Otrevlig personal falun
Otrevlig personal falun. Inte hjälpsamma ett dugg. Väljer hellre andra apotek
Otrevligt på doz triangeln
Doz på triangeln i Malmö har en mycket otrevlig man i disken för recept. Rekommenderar er inte att gå dit. Han har en otrevlig attityd varje gång !!
Orimligt lång leveranstid…
Beställde tre vanliga saker som fanns i lager och blev lovad leverans 2-3 dagar. Efter en vecka och 2-3 dagar = 9-10 dagar är den nu skickad. Får hoppas den kommer fram :)
Tar en vecka på sig att leverera
Beställde några få saker som fanns i lager och skulle levereras snabbt. Sen dröjde det ändå en vecka innan varorna anlände! Inte ett ord under tiden, ingen mail om försening, ingenting. Kommer aldrig mer att handla här.
Doz Esplanaden
Doz Esplanaden. Tom butik. Tar ändå en nummerlapp för att hämta ut på recept. Ingen tar notis om mig. I butiken går en personal runt och ser uttråkad ut. Bakom disken står en annan och skriver i mobilen. Efter några minuter ger jag upp och går. Obegripligt uselt.
Mycket dålig service o Otrevlig personal
Mycket dålig service o Otrevlig
Personal vid recept en annan läkare har skrivit ut på recept hals inhilator
För Astma o kol men jag har inget
Av dom besvären min ord läkare sa att jag skulle lämna tillbaks den till apoteket doz triangeln men han i luckan svarade mig på ett otrevligt sätt o sa att tyvärr går inte att lämna tillbaka fastän förpackningen är obruten inte öppnat jag blev arg o frustrerad å sa att apoteket kan behålla den o gick därifrån!!
Kommer aldrig mer besöka Doz apotek på triangeln Malmö finns andra doz apotek I Malmö.......
Värdelös butik och beställde på Apotea
Värdelös butik med noll funktion - Var i kassan och skulle köpa 3 solskyddsfaktor-produkter från ACO med 40% rabatt. Sidan krånglade och kunde inte bearbeta betalningen - Till följd slog klockan över midnatt och rabatterna drogs bort. Beställde samma produkter från Apotea som resulterade i ett aningen dyrare pris - Men pålitlig hemsida.
Insisterar för att inte tappa ansiktet
Insisterar på att en påse halstabletter kostar ett högre pris när de hänger över ett lägre pris - löjlig tjej på Doz Malmö Central som vägrade ge med sig när det var uppenbart att hon hade fel; dessutom falsk marknadsföring - och där rök kunden.
Va lite osäker först pga alla dåliga…
Va lite osäker först pga alla dåliga betyg, men chansande ändå. Beställde via nätet eftersom det var bäst pris här på det jag ville ha, sen har vi inte Doz apotek här. Kan inte ge annat än full pott. Lätt att beställa och inom angiven tidsram så kunde jag hämta det i min brevlåda. Fick även meddelande om att det hade levererats. Tog via Klarna.
Beställ online och hämta på butik nära…
Beställ online och hämta på butik nära mig. Mycket trevligt bemötande från personal där varenda gång
Otroligt dålig service i butiken i…
Otroligt dålig service i butiken i Ljungby
Beställde i onsdags och fick hem idag…
Beställde i onsdags och fick hem idag (fredag) inga konstigheter alls. Fick uppdateringar under hela ”resan”.
Supersmidigt! Kommer beställa härifrån igen 😊
Undvik detta skojarbolag
Undvik detta skojarbolag! Beställde varor i början av september (enligt de fanns varorna i deras lager för snabb leverans). Fick ingen leverans, kontaktade dem efter typ 10 dagr, fick svaret att min leverans hade tappats bort! De frågade om de skulle skicka om varorna igen!! Mejlade dem att jag naturligtvis ville ha de varor som jag hade beställt och betalat för! Hände inget, inget svar alls! Ringde dem igär 20/9, de sa att de inte fått något mejl från mig! Så, efter drygt 3 veckor har jag inte fått några varor. De tappar inte bara bort varor, utan även mail som man skickar till dem tappas bort. Ett oseriöst företag!
Snabb service och leverans
Trots många 1:or i omdömena chansade jag och beställde för första gången från Doz.
Beställde söndag kväll och på tisdag kunde jag hämta ut paketet på Instabox.
Här kommer jag att beställa fler gånger, tack för god service!
Utebliven leverans och ingen information!
Beställde receptbelagda (och icke receptbelagda) mediciner online för uthämtning online. Efter halva tiden får jag ett sms där det står att vissa varor är slut och att de återkommer när min beställning är klar. Ingen information om vilken medicin som inte fanns i lager eller när den kommer in. Så jag fick gå till affären och avbryta alltihop. Bemötandet var inte det bästa. Doz förväntade sig alltså att jag skulle vänta på hela min beställning av flera mediciner som dessutom redan var betalade på obestämd tid? Inte ok. Kommer aldrig någonsin mer att beställa något online från dem.
Rekommenderas ej
Väntade 2 veckor på min beställning, tog sedan kontakt och fick veta att min beställning är avbruten "pga tekniskt fel". Fick inte möjligheten att lägga ny order då min vara inte fanns kvar längre. Rekommenderas ej! Finns mycket bättre apotek att beställa från!
Nice purchase
I baught some things on Saturday. On Monday (two days) I got the confirmation for shipping. I received my package in Postnord packetbox. Everything was smooth and fine.
Doz apotek i klippan
Doz apotek i klippan. Måste berömma mitt ärende idag 23/7-24. Så super bra bemötande och hjälpsamhet med min brännskada. Hon som hjälpte mig tog tid för mig fast mycket folk i apoteket. Är överlycklig att sånna personer finns. Hoppas du får ta del av detta, för du vet att det är du. Tack igen.
Leveransen tar alldeles för lång tid!
Det är nu nio dagar sedan jag beställde en produkt, och jag har fortfarande inte fått den. De skriver 1-3 dagars leverans, 🤣
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.