Donkey Republic Anmeldelser 1.942

3,8

Lidt svær opstart. De virker svære at komme i kontakt med. ( det virker bøvlet hvis kundeservice oversætter fra Indisk-Engelsk-Dansk. Svært at gennemskue om jeg lige har betalt dobbelt for... Se mere

Appen er en total katastrofe Jeg forsøgte at leje en cykel til et vigtigt møde, men appen frøs fuldstændig, da jeg skulle låse den op. Selvom jeg aldrig kom afsted, kørte taxameteret i baggrunden. Da... Se mere

1. Transportservice

Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.

3,8

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Virkelige nemme cykler til mere…

Virkelige nemme cykler til mere rimelige priser en konkurrenterne. Dejligt at kunne støtte en dansk udbyder

2. maj 2026

Besvarelse fra Donkey Republic

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at se dig snart igen på cyklen :)

Nye priser er helt gak

Jeg er mangeårige kunde hos Donkey og har egentlig været tilfreds.
Ud af det blå fik jeg igår en email om, at min abonnement er opsagt - og jeg kan vælge et nyt "fordelagtigt" abonnement.
Det er helt tydeligt udelukkende fordelagtigt for Donkey.

De nye abonnementer næsten fordobler den månedlige pris, skærer min daglige tid til det halve - og strammer betalingen for ekstra minutter til et fuldstændig skørt niveau.

Det er fuldt forståeligt, at priserne skal stige - og at mit abonnement nok har været for billigt. Men med de nye priser kigger vi på 1800,-/år + strafgebyrer for ekstra minutter.

Hele pointen med donkey har for mig været den nemme tilgængelighed og sikkerheden i at prisen ikke løber løbsk. Så har jeg fint kunne leve med at cyklerne ofte er i ret dårlig stand.

Med de nye priser ser regnskabet helt anderledes ud. Derudover skal jeg så bekymre mig om uret hver eneste gang jeg lejer...

Det er nødt til at være et farvel herfra.

28. april 2026

Hej Ben,

Vi forstår selvfølgelig godt, at det kan være frustrerende, især hvis du har haft dette abonnement i så lang tid.
Vi har faktisk ikke tilbudt netop dette abonnement i flere år nu.
Alle gode ting har en ende, og desværre er tiden kommet, hvor vi må opsige disse abonnementer.
De resterende måneder på dit medlemskab er blevet refunderet.
Ligesom med et telefonabonnement eller en streamingtjeneste er vi nødt til at opdatere vores tilbud fra tid til anden for at imødekomme den aktuelle efterspørgsel og markedet.
Vi håber derfor, at du kan finde et passende abonnement, der passer til dine behov.

Translated with DeepL.com (free version)

Klage over manglende og defekte cykler

Klagen er sendt til dem:

Hej Donkey Republic,

Jeg ønsker at indsende en klage over jeres service i mit område.

Jeg bor på Tousvej 95, og flere gange oplever jeg, at de cykler, som ifølge appen skulle være tilgængelige, ikke er der. For nylig meldte jeg en cykel som savnet og gik videre til næste lokation, hvor der også skulle stå en cykel – den manglede ligeledes, og jeg rapporterede også denne.

Herefter måtte jeg gå omkring 1 km for at finde en anden cykel. Den cykel, jeg fandt, var ikke registreret i appen og kunne derfor ikke bruges. Jeg gik videre til Netto på Søren Frichs Vej, hvor der stod en cykel, men bremsen sad fast, så den ikke fungerede ordentligt under kørsel. Jeg var derfor nødt til at skifte igen.

Til sidst lykkedes det mig at finde en brugbar cykel og komme i skole, men hele turen tog 40 minutter, selvom den normalt kun tager cirka 12 minutter. Det er ikke acceptabelt.

Det er særligt frustrerende, da jeg betaler for et abonnement og er afhængig af, at jeres service fungerer. Når appen viser, at der er cykler tilgængelige, forventer jeg naturligvis også, at de faktisk er der og i brugbar stand.

Generelt oplever jeg, at der er for få cykler i området omkring Åbyhøj og Gellerup (ved Ringgade og Silkeborgvej), og det påvirker min dagligdag.

Jeg håber, I vil tage denne klage seriøst og forbedre både tilgængeligheden og kvaliteten af cyklerne i området.

28. april 2026

Hej Chloe!

Tak fordi du skriver om din oplevelse. Jeg må indrømme, at det er noget, der også er sket for mig før, og jeg håber, jeg kan forklare, hvorfor det sker, og hvad vi gør for at bekæmpe det :)

Når en af vores brugere afslutter en leje uden at stå lige ved siden af cyklen, bliver de bedt om at markere placeringen på kortet. Cyklen er derefter aktiv til udlejning fra det punkt. Men hvis brugeren ikke har placeret nålen korrekt, kan cyklen i virkeligheden stå et andet sted, hvilket resulterer i, at du leder efter den uden held. I øjeblikket har cyklerne i Aarhus ikke deres egen GPS (så vi kan tilbyde dem til meget konkurrencedygtige priser), og derfor er vi i disse tilfælde afhængige af, at vores brugere giver os de korrekte oplysninger for at få deleordningen til at fungere. Desværre er det ikke altid tilfældet :(

Vi er hele tiden i gang med at opdatere vores cykler og flåde, og vores nyeste cykler har GPS-system, så dette problem vil løse sig selv med tiden!

Hvad angår specifikke områder, der mangler cykler, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på support@donkeyrepublic.com, så vi kan se på, om vi kan øge antallet her,det behøver du ikke skrive en anmeldelse for :)

Hvis du har flere spørgsmål, vil vi meget gerne høre fra dig, og vi håber virkelig, at du vil blive ved med at bruge vores service.

Venlig hilsen,
Donkey Republic

Øv overvejet at tegne et abonnement…

Øv overvejet at tegne et abonnement igen.

Men ser at alt er blevet meget dyre nu.

Og du får meget mindre ud af et abonnement.

Det var ærligt.

22. april 2026

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for din tilbagemelding :)

Vi arbejder på nogle nye medlemskaber, der omfatter gratis tid af almindelige cykler, men også ture på elcykler til en meget fordelagtig pris. Forhåbentlig vil det opfylde dine krav til et medlemskab!

Appen er en total katastrofe

Appen er en total katastrofe
Jeg forsøgte at leje en cykel til et vigtigt møde, men appen frøs fuldstændig, da jeg skulle låse den op. Selvom jeg aldrig kom afsted, kørte taxameteret i baggrunden. Da jeg endelig fik fat i deres system, blev jeg opkrævet for en fuld tur plus et gebyr, fordi cyklen åbenbart ikke var "låst korrekt". Kundeservice er ikke-eksisterende. Hold jer langt væk!

4. februar 2026

Besvarelse fra Donkey Republic

Hey John, something doesn't add up here, if the bicycle never opened we will be able to see this on our side, in which case you should of course not be charged. Please reach out to us again and mention this message, so we can take a deeper look here to see if we made a mistake!

God idé, dårlig udførsel

Hej Donkey Republic,

Jeg har gennem mange år efterhånden været glad for jeres tjeneste, og jeg har for nylig købt 3 måneders adgang til jeres cykler til den meget fine pris, I tilbyder, men desværre er det endt med at blive noget dyrere, end jeg havde forestillet mig. Man er som forbruger af jeres tjeneste alt for dårligt stillet, desværre!

Jeg kan ofte ikke aflevere cyklen, fordi den ikke får forbindelse, og ofte er afleveringsstedet "optaget", fordi I mener, der allerede står for mange cykler. Det afleveringssted, jeg primært bruger, mener I har plads til 2 cykler – disse cykler er ofte ikke i drift, dvs. de skal repareres. Sidst jeg afleverede en cykel, mente I, jeg skulle ud på en tur, der ville tage mig 15 minutter ekstra, fordi jeg efterfølgende ville skulle ud og gå – nu opkræver I 150,- for dette. I har også flere gange sendt mig en regning på 15,- for at stille cyklen forkert – det har jeg slugt, selvom jeg ikke er enig i jeres afgørelse.
Jeres system fungerer ikke – hvis jeg som forbruger ikke kan aflevere min cykel, så jeg kan nå på arbejde til tiden, så er jeres tjeneste ubrugelig. Hvis I så oven i købet bliver ved med at sende ekstra regninger, så bliver det meget dyrt i længden.

For det første skal I annullere regningen på de 150,- – det er ikke i orden, selvom I advarer om det – man er jo fanget, når man først har lejet cyklen, så man står uden valg og må bare aflevere cyklen og krydse fingre – det er bondefangeri!
For det andet skal I få styr på jeres lås – man kan ofte ikke få kontakt til den, og det tager lang tid at leje/aflevere – det har man ikke tid til, det skal bare virke!
For det tredje er der for få afleveringssteder, og når man oven i købet ikke kan benytte de meget få afleveringssteder, fordi de er "optaget", så bliver det meget besværligt (og dyrt) at være bruger af Donkey Republic. Det er jeres ansvar og ikke brugerens!

Få rettet op på disse ting, så vil jeg meget gerne fortsætte med at være kunde. Hvis ikke, så er det sidste gang, jeg har brugt tjenesten, og jeg vil på det kraftigste fraråde dem, jeg kender, nogensinde at bruge jeres tjeneste selvom jeg tidligere har anbefalet den.

15. april 2026

Hej Emil,

Først og fremmest er vi rigtig glade for at have haft dig som kunde i så mange år, og vi er derfor meget triste over at læse dette :(

Hvad angår afleveringsstedet, må du meget gerne lade os vide, præcis hvilket der er tale om, så vi kan se på muligheden for at udvide kapaciteten. Du må dog forstå, at vores hænder i mange tilfælde er bundet af hensyn til lokale beboere, kommunen osv. Men vi ønsker naturligvis at finde en god løsning for alle vores kunderne og se, hvad der kan gøres!

Med hensyn til låsene har vores nyeste cykler et andet låsesystem, men det vil tage en hel del tid at få rullet dette ud på de titusindvis af cykler, vi har.

Hvad angår de nuværende låse, så prøv at slå din Bluetooth fra og til igen, hvis du oplever problemer. I visse tilfælde kan det også hjælpe at afbryde forbindelsen til AirPods osv., da disse kan forstyrre signalet.

Vi håber at høre fra dig snart (angående afleveringsstedet), og at du vil fortsætte med at bruge os!

Og hvad angår din bøde, kan jeg se, at du allerede har modtaget et svar på dette via e-mail :)

Dårlig kundeservice - refundere ikke for deres egen fejl.

Har før anmeldt med 5 stjerner, men sidste oplevelse jeg har haft med donkey var elendig.

Jeg havde problemer med at låse og afslutte en cykel og ringer derfor til dem - da de ikke havde nogle agenter ledige lagde den bare på af sig selv efter lidt tid - jeg prøvede derfor at ringe dagen efter hvor der igen ikke var nogle ledige medarbejdere. Derfor har de trukket 250kr oveni cykellejen på 12 kr.

Jeg sender derfor en mail med bevis på at jeg har ringet til dem og den har lagt på.

Først da jeg ringer noget tid efter får jeg fat på en der siger de ikke kan refundere cyklen og de 250kr.

27. februar 2026

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, hvor svært det var for dig at komme i kontakt med nogen, da du havde brug for hjælp — vi forstår, hvor frustrerende det må have været, især når du forsøgte at afslutte din tur korrekt.

Samtidig vil vi gerne præcisere, at vi vurderer hver sag individuelt baseret på de tilgængelige data og de specifikke omstændigheder omkring turen. Selvom vi altid bestræber os på at være fair, kan det i nogle tilfælde betyde, at vi ikke har mulighed for at tilbyde en refundering.

Når det er sagt, er din oplevelse ikke den, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback, og vi vil bruge den til at forbedre både vores supporttilgængelighed og vores processer.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan tage endnu et kig på din sag.

Jeg har lejet cykler gennem Donkey…

Jeg har lejet cykler gennem Donkey flere gange. Det har som udgangspunkt fungeret fint, selvom jeg indimellem har oplevet problemer med cyklerne og måttet bruge ekstra tid og penge på at finde et sted at skifte dem.

Mit største problem er dog deres håndtering af betalinger. Jeg blev opkrævet et gebyr på 50 kr., fordi jeg havde skiftet kort og derfor overset en mindre regning på 12 kr.

Det handler ikke om beløbet, men om princippet. Jeg synes, det er en urimelig måde at drive forretning på og efterlader et dårligt indtryk af virksomheden.

18. marts 2026

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for din feedback og for at have brugt Donkey Republic flere gange. Det sætter vi stor pris på, og vi er kede af at høre om din seneste oplevelse.

Vi forstår fuldt ud din frustration, og det er bestemt ikke vores intention. Vi bestræber os altid på at være så gennemsigtige som muligt, når det kommer til betalinger. Hvis der er en udestående betaling, informerer vi vores brugere via e-mail og, hvis det er tilladt i appens indstillinger, også via sms. Derudover vises den udestående betaling tydeligt som den første besked, når man åbner appen.

Hvad angår gebyret, vil vi gerne præcisere, at vi ikke pålægger nogen form for rente med det samme. Et gebyr tilføjes først, efter at kunden er blevet informeret om det udestående beløb, og det ikke er blevet betalt i mindst en uge.

Når det er sagt, forstår vi godt, at situationer som skift af kort kan opstå, og vi beklager, at dette har givet et dårligt indtryk. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med videre i vores arbejde med at forbedre vores service.

Værste "rent a bike" app man kan bruge

Værste "rent a bike" app man kan bruge! Du skal parkere den indenfor en hvis mængde men der findes kun et enkelt sted i Danmark - værste app nogensinde!!!! Jeg skulle betale 150kr i en bøde!!!!!!

12. februar 2026

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Valdemar, tak for din anmeldelse.

Vi har over 2400 afleveringssteder i København, så der er masser at vælge imellem.

Du fik et gebyr, fordi du ignorerede advarslen i appen ved at trykke på ”afvis” og derefter ”afslut leje alligevel”, da den forsøgte at vise dig vej til det nærmeste sted.

Dårlig brugerflade, dårlig hjælp

Deres bruger flade er sgu ikke det mest intuitive, men der cykel fejler ingen ting.

Jeg har lavet samme fejl med hensyn til returnering et par gange
Men også oplevet at cyklen ikke ville låse og så står man selv med lorten.

Vil til hver en tid hellere bruge bolt, lime eller Voi til hurtigt og effektiv simpel transport.

14. november 2025

Hej Oliver,

Hvis du nogensinde oplever problemer med at låse din cykel, kan du kontakte vores supportteam via chat, telefon eller e-mail. Så hjælper vi dig selvfølgelig gerne!

Jeg kørte en tur og efter at jeg…

Jeg kørte en tur og efter at jeg afsluttede turen, kunne pengene ikke trækkes på mit kort. Jeg forsøger at betale men betalingen vil ikke gå igennem. Jeg har prøvet med tre forskellige banker nu og virker stadig ikke. Kundeservice er som en donkey republic, fuldstændig ubrugeligt og siger bare at jeg skal kontakte min bank, hvilket jeg har gjort. Efter dette siger de bare igen at jeg skal kontakt min bank og smider så røret på. De bliver ved med at sige at det er min bank og forsøger slet ikke at løse problemet. Jeg har tilbudt at overføre penge på MobilePay eller via bankoverførsel, fordi deres systemer ikke virker. HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA OG BRUG I STEDET NOGLE AF DE ANDRE UDLEJNINGSFIRMAER DER IKKE P*SSER PÅ DERES KUNDER.

7. januar 2026

Hej Oliver,

Som vi har forklaret, er det ikke os, men betalingsudbyderen, der afviser din betaling.

Vi har ingen indflydelse på, at betalingen afvises, og derfor bad vi dig om at kontakte din bank.

Vi kan se, at nu, hvor du har ændret din betalingsmetode, fungerer det korrekt.

Vi beklager den dårlige oplevelse, men vi mener ikke, at det er vores dedikerede supportteams skyld, som forsøgte at hjælpe dig med at finde en løsning og foreslog at ændre din betalingsmetode, hvilket løste problemet.

Vi håber, at du vil give os en ny chance i fremtiden.

Deres app blev ved med at crashe

Deres app blev ved med at crashe, da jeg skulle færdiggøre min leje, så det resulteret i 300 kroners gebyr. Vil ikke anbefale turister denne tjeneste da deres app er super utilregnelig

10. december 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Christian, det lyder slet ikke godt. Kontaktede du os straks, da der opstod et problem? Hvis ikke, så send os en e-mail på support@donkeyrepublic.com

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig!

Deres kundeservice er dårlig

Deres kundeservice er dårlig. Jeg har skrevet en mail til dem usalige gange, da de har trukket penge for flere måneder, hvor jeg slet ikke har haft et abonnement. Og efter jeg har sendt beviser til dem, er de stoppet med at svare, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.

17. maj 2025

Hej Anna,

Medlemskaber fornyes automatisk, og du skal opsige dem for ikke at blive opkrævet, ligesom med alle andre tjenester (Netflix osv.). Du kan opsige et medlemskab i appen eller ved at kontakte os direkte.

Tak for din forståelse.

Mvh,
Donkey Republic

God kundeservice

Da jeg var færdig med min cykeltur glemte jeg at afslutte min cykeltur da jeg havde låst min cykel, dermed havde jeg lejet cyklen i 24 timer og endte med at betale 425 kroner for en cykeltur på 1,6 kilometer. Jeg skrev til deres kundeservice og de svarede hurtigt, jeg spurgte dem om de kunne refundere mine penge for den fejl jeg har lavet. Det kunne de og 2 dage efter var pengene tilbage på min konto. Super god kundeservice

1. december 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Altid glad for at kunne hjælpe! :)

Very good

Had a nice trip

31. oktober 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Hey Laura, happy to hear you had such a good trip and thanks for leaving your review! :)

Very satisfied Customer :)

Super easy and fast transaktions while being cheap. Always close when you need them !:)

2. november 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Hey Theis, Awesome to hear thanks a lot for taking the time to write a review! :) we appreciate it a lot!

Jeg skulle leje en cykel

Jeg skulle leje en cykel, min første gang, men før jeg skulle leje den, kunne jeg ikke finde nogen informationer om, hvor jeg kan aflevere den efter. Da jeg skulle aflevere den, skulle jeg cykle tilbage til der, hvor jeg næsten startede. Dette mener jeg ikke er okay.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Hej Martin, Du kan finde information om, hvor du kan aflevere din cykel i appen. Når du starter en lejeaftale, får du også en besked om, at du skal aflevere den. Jeg har sendt dig en e-mail med den fulde forklaring :)

Kvaliteten af deres cykler er faldet…

Kvaliteten af deres cykler er faldet drastisk over den senere tid. Der er generelt minimum én ting der ikke fungerer per cykel. Fra sæder der er løse, gear der ikke virker eller låse der ikke registrerer at man prøver at bruge dem. Plejede at være gode, nu? Ikke cykelturen værd. Desværre.

29. oktober 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at dine seneste ture ikke har levet op til forventningerne. Vi arbejder altid på at forbedre vores cykler. Når noget lignende sker, kan du altid kontakte os, så vi kan kompensere dig for turen.

Indtil videre vil jeg kontakte dig for at kompensere dig! :)

Fungere upåklageligt

Fungere upåklageligt. Nemt at bruge i storbyen. Får set mere af byen, end ved brug af metroen, og hurtigt på cykel. Måske lige i overkanten for leje af cyklen med priserne. Brugte dem til ed shareen koncert og slap for kø og diverse ved metro ud til koncertstedet fra indreby

28. august 2025

Besvarelse fra Donkey Republic

Mange tak, Rasmus, for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød vores cykler :)