Ik geef 2 sterren omdat de mensen die er werken meestal wel hun best doen. Kwaliteit is zeer matig tot laag maar als je zoals mij eten zoekt dat geleverd kan worden overdag is dominos helaas de enige... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zeer teleurstellende ervaring. We hebben om 19.30 uur besteld, maar om 22.38 uur was de bestelling nog steeds niet bezorgd. In de tussentijd hebben we drie keer gebeld. Elke keer kregen we hetzelf... Se mere
Commande effectuée en ligne à 20h pour enlèvement à 21h30... j'arrive sur place à 21h45 pour anticiper un éventuel retard, on m'annonce qu'il faut attendre 40 min pcq il fait chaud hahahaha. Du n'... Se mere
nous nous sommes rendu à dominos frameries ce samedi 31 août 24 nous avons été tres bien accueil et servi dans un délai raisonnable. Par contre je trouve ça honteux que en mangeant sur place nous avon... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Domino's Pizza vers handgemaakte pizza's tegen een eerlijke prijs.Binnen 30 min bezorgd! Zoek je winkel en bekijk promoties.Dinsdag en zaterdag 4,95 per pizza
Kontaktoplysninger
Chaussée d'Alsemberg 721, 1180, Uccle, Belgien
- dominos.be
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
1ster is zelfs nog teveel
1ster is zelfs nog teveel. Ik had online bij domino’s besteld, na de betaling kwam een foutmelding dat ik contact moest opnemen met het filiaal want mijn bestelling was niet doorgekomen. Telefonisch een andere besteld en die moest ik aan de deur betalen, mijn gestort bedrag ging ik terug gestort krijgen. Ik heb een klachtenmail gestuurd waarop ik reactie terug kreeg om verdere informatie te sturen wat ik ook onmiddellijk heb gedaan. Ik heb een week afgewacht en opnieuw een mail gestuurd met de vraag naar evolutie in mijn dossier. Na vele mails komt er totaal geen reactie meer van domino’s.. we zijn bijna 6maand verder. Walgelijk dat ze hun klanten zo behandelen, ze krijgen van mij geen cent meer. Genoeg andere pizza zaken die hun klanten niet afrippen!
Afgezet door incompetente mensen
Op 23 december hebben we een pizza besteld om 17u15 voor de Groenkloosterstraat 1 te Bilzen. Omdat we heel weinig tijd hadden en ten laatste om 18u30 moesten vertrekken, hebben we gebeld om te vragen om hoe laat de pizza geleverd zou kunnen worden. Men heeft mij verzekerd dat die 25 minuten later bij ons thuis zou zijn. Ik heb duidelijk vermeld dat de tijd belangrijk was.
Daarna bestelden we dan meteen per telefoon 1 medium pizza veggi, 1 medium pizza 4 stagioni en 1 large pizza funghi, deze met extra olijven. Ik heb wel drie keer herhaald dat alleen de large pizza funghi met extra olijven was. We verwachtten de pizza’s dus rond 17u45, toch in ieder geval voor 18 uur. Om 18u03 heb ik nog gebeld om te zien of de pizza’s onderweg waren en ze verzekerden ons dat ze binnen de 5 minuten zouden aankomen.
Tegen 18u10 was er nog niets geleverd en zijn we dan maar op straat gaan staan, we hadden ondertussen maar weinig tijd meer over om te eten. Even later zagen we in de naburige straat een motorfiets aankomen. Er werden 3 pizzadozen uitgenomen en die persoon ging daar bellen op de Munsterbilzenstraat 3. Het huisnummer hangt daar duidelijk zichtbaar op de buitenmuur en langs de deur. Dat heeft aardig lang geduurd voor we zagen dat die persoon terug naar zijn scooter liep met de 3 pizzadozen. Ik vermoedde toen dat dat onze pizza’s wel zouden zijn en we zijn ernaar toe gelopen.
De pizza’s waren inderdaad voor ons en werden terug uit de warmhoudbox gehaald, er bovenop gezet, alle 3 ingedeukt en toen ging het meisje op haar gemak zoeken naar de rekening. Ik betaalde het buitensporige bedrag van 58 Euro. Daarna konden we naar huis rennen waar we nog geen 10 minuten meer over hadden om samen ‘gezellig’ te eten.
De pizza’s waar ondertussen koud, ze waren in heel erg ongelijke delen gesneden en de topping van de large pizza plakte helemaal tegen de deksel. Naar mijn mening is 26 Euro voor een deegbodem met een zweem van tomatensaus wel heel erg veel. Op de veggi vond ik geen champignons en spinazie en de van de paprika’s waren er maar een paar minuscule stukjes te vinden. Er waren wel buitensporig veel olijven op gegooid, maar verder bijna geen groenten.
Op jullie site kosten de 2 medium pizza’s elk 14 Euro en wij kregen voor elk 16 Euro aangerekend. De large pizza funghi kost op jullie site 16,50 Euro. Extra olijven vind ik niet terug op jullie site, maar uitgerekend komt ons dat dan eigenlijk op 13,50 Euro!!! Als de levering meer dan een uur duurt, verwacht ik dat dit vermeld wordt wanneer er specifiek naar gevraagd wordt. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo een slechte service meegemaakt. Ik voel me bedrogen en afgezet. Een excuus kon er ook niet vanaf van de koerier, alleen maar smoesjes dat het de gps zou zijn die fout was. (Ik ben op die plaats nog nooit fout gestuurd door geen enkele gps die ik ooit gehad heb.) Dit is hoe je als klant behandeld wordt.
opgelicht met kortingscode
Ik ontvang ekelijkse mail van domino's met actiecodes, bestel nog dezelfde dag met actiecode die nog een tijd lang geldig is maar deze werkt niet. Betaal dus de volle pot. In het filiaal waar ik ga afhalen wijgeren ze mijn korting terug te betalen. Na meermaals een mail naar Domino's gestuurd te hebben nog steeds geen reactie ontvangen, ronduit beschamend. Heb ondertussen mijn wekelijkse pizza bestelling elders geplaatst, heeft hun dus al een pak meer gekost dan de niet toegekende korting. Geen slimme jongens/meisjes dus bij domino's
Niet geleverde bestelling wat er…
Niet geleverde bestelling wat er gevraagd was , pizza Oke maar niet warm maar geen kick n chicken !!! Niets verwittigd dat het er niet meer was ,en steken gewoon stukje brood in doosje ook al niet meer warm ,amai merci 6 euro dan voor stukje brood das straf 🤨
1 ster is nog te veel,zeker na de…
1 ster is nog te veel,zeker na de bestelling niet gekregen te hebben!schande!
Op het menu staat €6,99 voor een medium…
Op het menu staat €6,99 voor een medium hawaii, en aan de telefoon zeggen ze dat het €12,50 kost maar als het dan aan is gekomen kost het €14,50. Het was ook heel klein.
Les pizza chez Domino's sont délicieuse…
Les pizza chez Domino's sont délicieuse et leur fromage est succulent + la clientèle qui reste avec le sourire
Très bonne pizza
Très bonne pizza, je viendrai manger plus souvent ici 😁
Terugbetaling order 21/09/2022
BETAAL NOOIT OP VOORHAND
Bij Domino’s Pizza BE moet je nooit op voorhand betalen. Dit blijkt onder meer duidelijk te worden wanneer u de talloze slechte reviews leest over deze firma. Op 21 september 2022 plaatste ik een online bestelling. Kort na mijn afrekening word ik gebeld door Domino’s Pizza Borgerhout met de melding dat mijn bestelling niet kan doorgaan vanwege een gebrek aan ingrediënten. Volgens de medewerker word ik binnen de 5 werkdagen automatisch terugbetaald. Blijkt in feite dat de vestiging gesloten is maar toch online verschijnt op het Domino’s platform. Vinden jullie zulke praktijken de gewoonlijke gang van zaken? Hoe zit het met jullie klantendienst? Dit is zeker niet de eerste klacht dat jullie van mij ontvangen en zeker niet de eerste in het algemeen.
Ik verzoek u vriendelijk maar met aandrang, de verschuldigde vergoeding over te maken.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten
Yvon IGABE SANGWA
Terugbetaling blijkt moeilijk !
Op 1/9/22 op het werk 2 pizza's besteld, maar geen chauffeur beschikbaar om deze te brengen. Filiaalhouder stelde voor om het bedrag terug te storten.... tot op heden nog steeds geen betaling gezien! Ook niet na telefonisch contakt en mails met het hoofdkantoor. Op datum van vandaag krijg ik helemaal geen gehoor meer bij het hoofdkantoor???
Hier bestel ik nooit meer!!!
De laatste keren echt constant iets mis! Nu zelf een verkeerde levering gekregen. Heb het helemaal gehad met dit bedrijf. Kan ze ook aan geen kanten berijken.
Hier bestel ik nooit meer!
verkeerde pizzas gekregen niet te eten
Ik zou minder dan 1 ster moeten kunnen…
Ik zou minder dan 1 ster moeten kunnen geven. Niets dan problemen de laatste tijd met mijn bestellingen bij Domino’s pizza Roeselare en de klachtendienst daar ben je dan ook niets mee. De volle pot betalen terwijl dingen niet mee geleverd zijn omdat ze die niet meer hebben in stock maar die wel nog op de pas uitgekomen brochure staan. De kwaliteit gaat er ook serieus op achteruit.
Slecht echt slecht pizza was koud,veel…
Slecht echt slecht pizza was koud,veel te laat geleverd, en taai ,natuurlijk doordat hij koud was nooit meer
Grande déception à B S A
Pour faire plaisir aux enfants, nous avons été manger une pizza margarita. Pas de bonjour, pas de bon appétit, pas de couverts, uniquement des softs gazeux, pas de papier toilette, pas de savon pour se laver les mains, pas d au revoir ni de merci et note salée pour ce qu on a eu ! Une fois mais pas deux !!!
1 punt omdat 0 niet ging
Bestelling geplaatst:16:28 voor tegen 19:00
Bestelling geleverd :19:43
punt 1: bestelling was +40min te laat
punt 2: crunchy chicken was zacht en koud+pizza was ook koud
De bezorger kwam hier toe met de fiets op zijn duizende gemakje met de handen in de zakken,dan wist ik al genoeg een mens betaald 31,50€ voor niets een schande bestelling was +40min te laat waardoor alles zogoed als koud was en de helft moeten weggooien
De volgende keer bestel ik wel weer bij Azuro
dubbele betaling
Ik heb door een error op de website van domino's een online bestelling op 31/07/2022 dubbel betaald. (afhaling Kortrijk)
Ik heb reeds 5x gebeld, 3x gemaild, meerdere malen contact opgenomen via facebook, klachtenformulier ingevuld, gebeld naar hoofdkantoor, gemaild naar hoofdkantoor en nooit mijn geld terug gekregen.
Ze gingen het altijd direct overschrijven maar dat gebeurde nooit.
Dan plaatste ik 4 dagen geleden een slechte review, ze reageren hierop, ik contacteer ze via google chat maar opnieuw geen reactie na de reply op de slechte review.
Het gaat over 2x een betaling van €19,80 op 31/07 op naam van Bram Cecat.
Kan iemand dit bedrag terugbetalen aub
Vlees rauw op de pizza
Vlees rauw op de pizza. En dan nog eens 20min te laat. Vreselijk!
I ordered pizza online from the local…
I ordered pizza online from the local branch at Saint Gilles and I never received my order or a refund! I tried repeatedly to call their headquarters but no reply. I filled a report at the Online Dispute Resolution platform and they redirected my file to the local office. They tried to contact them and again no reply. After 5 months of chase still no reply, no refund and of course no pizza.
Ne jamais payer les commandes à l'avance chez eux
Bonjour, J'ai passé une commande aujourd'hui et j'ai payé avec une carte de crédit sur le site. Du coup, ma livraison n'est plus prioritaire et elle a été livrée après 1,5 heure. Quand je paye en espèce à la livraison alors la livraison se fait dans la 1/2 heure. Il y a un an, j'avais aussi payé par carte lors de la commande : 2 heures d'attente et tout était froid et j'ai refusé la livraison. Réponse du patron d'Evere : on ne sait pas rembourser les paiements par carte ! Pour moi, à l'avenir, ce sera Pizza Hut qui sont toujours à l'heure avec des pizzas bien chaudes !
Læs mere om andre typer anmeldelser.