Ik geef 2 sterren omdat de mensen die er werken meestal wel hun best doen. Kwaliteit is zeer matig tot laag maar als je zoals mij eten zoekt dat geleverd kan worden overdag is dominos helaas de enige... Se mere
Zeer teleurstellende ervaring. We hebben om 19.30 uur besteld, maar om 22.38 uur was de bestelling nog steeds niet bezorgd. In de tussentijd hebben we drie keer gebeld. Elke keer kregen we hetzelf... Se mere
Commande effectuée en ligne à 20h pour enlèvement à 21h30... j'arrive sur place à 21h45 pour anticiper un éventuel retard, on m'annonce qu'il faut attendre 40 min pcq il fait chaud hahahaha. Du n'... Se mere
nous nous sommes rendu à dominos frameries ce samedi 31 août 24 nous avons été tres bien accueil et servi dans un délai raisonnable. Par contre je trouve ça honteux que en mangeant sur place nous avon... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Domino's Pizza vers handgemaakte pizza's tegen een eerlijke prijs.Binnen 30 min bezorgd! Zoek je winkel en bekijk promoties.Dinsdag en zaterdag 4,95 per pizza
Chaussée d'Alsemberg 721, 1180, Uccle, Belgien
- dominos.be
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ordering online is not so clear
Bad website: easy mistake between 'delivery' & 'take out'. So: cold pizza. Unfriendly personnel.
1h d'attente et pizza froide
1h d'attente et pizza froide, je mange mon seum à 20ball (pas la première fois).
(Domino's Pizza Ixelles Watermael Boitsfort)
Nul de chez nul.
Nul de chez nul.
Pizza censée être piquante qui n'a même pas un soupçon de piquant (soumis à ma femme ultra-sensible au piquant, elle-même m'a dit qu'on sentait rien).
Pizza avec un aspect "recuit".
Pizza avec sauce barbecue dont on ne sentait que la sauce barbecue et absolument pas les autres ingrédients "recuits".
Première et dernière fois que j'commande chez eux!
Niet te eten
Niet te eten , twee u na bestellen geleverd , koud , , niet te eten , was puur zout , gewoon slecht
NE PAS COMMANDER
NE PAS COMMANDER : pizza commandée sur l’app Dominos que j’ai payé mais jamais reçu ! Après commande, le tracker m’informe 15 min plus tard que ma pizza est prête à être récupéré. Une fois arrivé au Dominos, le vendeur me fait payer et me dit que c’est en cours de cuisson. 40 min plus tard j’attends toujours ma pizza malgré mes relances. Elle n’était toujours pas faite. J’ai fini par demander le remboursement. On m’a promis de le faire et je n’ai jamais été remboursé. Une vraie arnaque ce Dominos.
J’ai eu le temps pendant mon attente de voir un préparateur de pizza mettre un doigt à la bouche puis continuer à faire les pizzas… à fuir !
Heel vriendelijk en heerlijke pizzas
A fuir!
A fuir!
Commande hier soir, nous souhaitons profiter d'une offre 3 pizzas et 2 accompagnements pour 31€ en commandant en ligne. Le code promo ne fonctionne sur leur site et la commande frôle les 60€ avec des suppléments sur tout et n'importe quoi 😕
Nous appelons pour savoir pourquoi cela ne fonctionne pas et pourquoi de tels supplements? Réponse au téléphone "je sais pas" pas très pro mais soit!
Finalement, on nous rappelle quelques minutes plus tard pour nous dire qu'ils font passer le code promo quand même.
On passe commande, on attend pas mal de temps avant de recevoir notre commande (la dernière fois, nous avons attendu quasi 2h avant d'être livré).
Au moment de payer, on nous annonce 40€ et des bananes au lieu des 31€ du code promo 😲 On paye quand même, le livreur n'y est pour rien et on a assez attendu...
Surprise en ouvrant les boites, les pizzas ont rétrécies au lavage ! 26cm au lieu de 30 (j'ai mesuré croyant avoir une hallucination), nous avons payés pour des pizzas médium et avons finalement reçu des petites, peu garnies, pas très chaudes et surtout le must du must, qui nous ont rendu malades ce matin 🤢
Plus jamais!
le livreur Imran etai sympa et arrivé a…
le livreur Imran etai sympa et arrivé a l'heure de la livraison.
vraiment ce jeune homme est tres sérieux
1 STER te veel
Duurt heel lang, drink machine was kapot, is niet zo lekker, mensen zijn niet zo gemotiveerd.
Besteld: Fanta en pizza margeritha
Op rekening: Fanta, pizza margeritha en FUZE TEA
Sinds ik er toch 24 op 7 sta kan ik misschien zelf gaan solliciteren
dan kan ik mijn pizza zelf maken.
Pas possible de profiter des offres…
Pas possible de profiter des offres promo en commandant en ligne. La pizzeria de Brugge n'a pas voulu appliquer la promo "mardi fou". C'est de la publicité mensongère!
De plus les pizza sont de qualité moyenne.
Je déconseille vivement!
GA NIET NAAR DOMINO’S!!!
Bij domino’s bestel ik niet meer hoor.Wanneer we om 18:00 pizza’s hadden besteld zeiden ze dat ze er om 19:00 zouden zijn.Toen ze er niet waren hebben we gebeld en zeiden ze dat ze nog onderweg waren.Om 20:00 waren er nog altijd geen pizza’s.dus we belde opnieuw en ze zeiden dat ze nog altijd onderweg waren.Tijd bleef langer en langer want de pizza’s kwamen niet aan.We belde nog een keer en de werknemers werden echt geïrriteerd, we hoorden ze gewoon scheldwoord gebruiken tegen ons (tijd 21:30 en domino’s sluit om 22:00).We belde om kwart voor nog eens en toen hoorden we dat onze bestelling geannuleerd was.We hebben in totaal bijna 4 uur gewacht op pizza’s die niet eens kwamen.
Bestelling nooit gekregen
We hadde zes pizza's besteld en ze zijn nooit toegekomen, hebben 3,5 uur gewacht op onze pizza
We hadden een paar keer gebeld maar ze zijden dat hij onderweg weg daarna dat hij al afgeleverd was en de laatste keer dat we belden zijden ze dat ze hem geannuleerd hadden
Ze waren zeer onbeleefd en hebben ze achtergrond f@ck you horen zeggen tegen ons gewoon omdat we onze terechte pizza wouden die we hebben besteld
Tip: betaal NOOIT vooraf
Livraison rapide et efficace
Livraison rapide et efficace.
Le livreur, Amine, s'est montré courtois et professionnel.Il n'y a pas eu de retard.
Mon cousin avait travaillé une journée…
Mon cousin avait travaillé une journée chez dominos à Seraing il a pas été repris mais on lui a dit qu'il serait quand même payer pour sa journée. Ca fait 1 mois qu'il a pas été payer je le jure c'est des arnaqueurs. C'est réel je mets jamais de commentaires mais là c'est n'importe quoi
Kleiner formaat dan besteld
Als je 2 pizza’s van 30 cm besteld dan lijkt het me dat je die ook hoort te krijgen, en niet 2 van regular formaat (25 cm). Nogal zonde dit…
Pizza bestellen via app ging niet
Pizza bestellen via app ging niet, foutmelding, moest bellen, via telefoon de korting van app kon niet, bestelling tegen 13 uur om 11h.50wwaren ze er al mee. Dure grap voor 2 regular pizza's. Zal een tijdje duren voor ik er nog bestel.
Geduld wordt op proef gesteld
Ik ben nu al meer dan 1maand aan het wachten op mijn terugbetaling van mijn bestelling die ik nooit heb aangekregen, de mensen in Tessenderlo hun goesting om te werken/helpen is nog lager dan het onderste van een beerput!! Zolang ik geen betaling heb blijven deze revisies komen. Ze hebben alle info, ik word voorgelogen dat ze er mee bezig zijn, en dan vragen ze de info terug. Werk maar voor jullie en mijn geld, ik geeft geen info meer. Maar wil mijn geld terug !!!!!!
J’ai commandé une pizza américaine 11…
J’ai commandé une pizza américaine 11 euros sur le site. Je vais chercher la pizza moi même sur la région de La Louvière et il me réclame 12,50 euros Je lui dit sur le site la pizza est à 11 euros et le serveur me répond oui mais à emporter la pizza est à 12,50 et de toute manière c’est comme ça de plus elle n’était pas très bonne il n’y avait presque pas de garniture dessus. Comme je comprends si vous vous déplacez et que vous allez la chercher vous même elle est plus cher, j’envoie un mail à domino’s il me réponde merci pour votre avis . Ce n’est vraiment pas sérieux. Plus jamais .
Alles behalve klantvriendelijk in hasselt
In het algemeen is dominos zeer goed. Maar ga niet naar hasselt op het stationsplein. Toch niet als er tijdsdruk is.
Ik bestelde mijn pizza en vroeg of ze die optijd konden klaar krijgen om mijn trein te halen. Ik kreeg hier een positief antwoord op maar 5m voor ik de trein moest nemen moesten ze er nog aan beginnen. Ik had eveneens explicit gezegd dat dit mijn laatste trein was. Ik vroeg om mijn geld terug te geven wat ze faliekant weigerden. Uiteindelijk begonnen ze me gewoon te negeren en werk mijn bestelling half afgewerkt in mijn handen geduwd. Nog half rauw