Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Se mere
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Se mere
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Se mere
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig god oplevelse, med en tandlæge der var god til at forklare, hvad der blev gjort og hvorfor.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Kom ind til tiden og en virkelig behagelig velkomst og behandling. Fik en akut tid på en tandpine som der hurtigt blev taget hånd om på en professionel måde.
Dejligt med info under hele forløbet.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg havde frygtelig tandpine og skulle finde en tandlæge som havde åben en søndag. Ringede og fik en tid knap 2 timer efter. Både den som svarede telefonen og modtog mig i receptionen (tror det var den samme person) var meget imødekommende. Efter meget kort ventetid kom jeg ind til Raman. Han var også meget imødekommende og fandt hurtig årsagen til min tandpine. Da jeg er blevet opereret i øjet, så må jeg ikke få behandling hos tandlægen før om 10 dage. Fik 2 forskellige antibiotika og tilbud om at hvis jeg havde lyst, kunne få en akut tid og få hevet tanden ud. Der var ingen pres, hvilket jeg sætter stor pris på når jeg skal vælge et sted.
Dentalklinikken er ikke hvor jeg går normalt, men hvis jeg skulle skifte tandlæge så ved jeg hvem jeg vil skifte til.
Tak for en god oplevelse hos jer, selvom jeg gerne vil have undværet det ;)

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
En meget professionelt behandling.
Tryk miljø

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Roligt og tillidsvækkende personale i klinikken, uanset faglighed. Trygt behandlingsmiljø og imødekommende tandlæge og klinikassistent.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super fin og kompetent tandlæge og assistent. Tydelig og forklarende kommunikation

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg har været kunde hos Dentalklinikken i Havnegade i snart 5 år, og jeg er gået glad derfra hver eneste gang. Jeg har kun oplevet professionelle, venlige og dygtige tandplejere, klinikassistenter og tandlæger. Kan varmt anbefale dem

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
For en som har panisk tandlægeskræk har Dentalklinikken været fantastisk. Dygtige og rolige tandlæger og klinikassistenter, der har guidet mig skridt for skridt igennem processen. Jeg kan kun give Dentalklinikken mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Virkelig god og kompetent behandling. Bedste anbefaling fra mig!

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
De er både faglige, søde og imødekommende. Var hos Yasmin og blev behandlet godt imens min klinik var ferie lukket.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Utrolig søde og hjælpsomme og meget effektive. Jeg vil helt sikkert anbefale dette sted, der er rigtig god service.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Søde, rare, og meget kompetente folk hele vejen

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Hurtig, venlig, omsorgsfuld og professionel behandling af alle, lige fra sekretær til tandplejer og tandlæge. Og prisen var endda rimelig.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Klinikken har modtaget godt og behandling var super dejligt, uden komplikationer