Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Se mere
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Se mere
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Se mere
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Tandlæge Jibran er den bedste tandlæge i byen, hurtig og god behandling følte mig meget tryg.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Søde og dygtige tandlæger som jeg følte mig meget trykke ved.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Ja det var jo ikke en speciel rar oplevelse, men det vil et tandlægebesøg for mig aldrig være.!!
Men den søde tandlæge (Sara) og assistenten var meget søde, forstående og tålmodige med mig, og operationen endte godt.
Derudover også fedt at der var åbent 2. Juledag (havde sgu ikke klaret en dag mere med mine smerter). Så 5 Stjerner her fra

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg har haft tandpine i et par dage på grund af en dum visdomstand.
Jeg ringer og får en tid til når jeg kunne være der.
Jeg var meget bange og med stor skræk for at skulle have taget dem ud. Det hele forløb sig så fint og jeg var i gode og trygge hænder. Alt blev forklaret og vi tog det i mit tempo. En super oplevelse og det er der jeg kommer igen og får fjernet de andre.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Hurtig og super hjælp juleaften 🎄Tusind tak for det.. kan helt klart anbefales.
Mvh Jakob

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super prof. hjælp i en juletid hvor DK holdt lukket

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg havde en meget god oplevelse hos den tandlæge som ordnede min tand. Hun forklarede problemet og jeg følte mig tryk med den videre behandling følte hun var kompetent og vurderede det rigtige forløb.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg kontaktede klinikken med tandpine og fik en tid samme dag. Her blev jeg taget godt imod af Marian, der var utrolig sød, forstående og omsorgsfuld, da jeg havde utrolig ondt. Det viste sig at være en visdomstand, der lavede ballade og fik mulighed for at få den fjernet med det samme. Hele processen, fra Marian, de søde klinikassistenter og Jibran, der stod for at fjerne min visdomstand var en under omstændighederne en positiv oplevelse, da det var hurtigt og smertefrit.
Nu, efter 3 dage er jeg kun lidt øm i kæben, men den forfærdelige tandpine er væk og kan nu igen sove om natten.
Så tusind tak for den gode, hurtige og smertefri behandling Jibran og Marian 🙏🏼

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Havde knækket en kindtand fik til til samme aften god behandling især med min tandlæge skræk kan kun anbefale dem

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Havde akut brug for en tandlæge, og da min egen var gået på juleferie, faldt jeg i stedet over Dentalklinikken. Følte mig supertryg og fik forklaret hele processen undervejs, som tandlægen fiksede min tand.
Jeg er ret glad for mín nuværende tandlæge, men jeg må indrømme, at jeg overvejer at skifte til Dentalklinikken. Intet dårligt ved min behandling, så dem kan jeg helt sikkert anbefale.

Knækkede en tand kl 1030,
Lå på tandlægestolen kl 1230.
Færdig kl 1330.
Sød tandlæge og assistent.
Rigtig pænt resultat.
Super glad 😀

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Der blev informeret grundigt og undersøgt og evalueret undervejs. Jeg følte mig hele tiden taget alvorligt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super søde og hjælpsomme med at finde akut tid. Virkelig søde og kompetente tandlæger. Jeg føler mig så godt behandlet.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Mega sød og flink tandlæge der undersøgte min søn på ni år.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
De var super søde og havde forståelse for min situation med hensyn til tænder... rigtig søde og rare og dygtige

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Som altid en fantastisk behandling hos Dentailklinikken i Havnegade.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Dentalklinikken Havnegade kan jeg anbefale!!!! Det sødeste personale og de er meget dygtige og grundige i deres arbejde. De tog sig god tid til det grundige arbejde hvilket jeg ikke oplever de gør i andre tandklinikker. Helt klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super effektivt en søndag, hvor jeg havde voldsomme tandsmerter pga infektion. Ringede kl. 13.55, fik tid kl. 14.30 og hentede min recept på penicillin kl 15.00, så jeg kunne sætte vigtig behandling i gang. Life saver.
Mandag morgen rekvirerede egen tandlæge røntgenbilledet, som blev sendt videre til tandkirurg, som var booket inden kl 10 mandag morgen.
Fik virkelig speedet min behandling op og uden weekendgebyr oveni.
Der blev ikke lavet unødvendig behandling heller, hvilket man altid kan frygte, når man møder op et fremmed sted - tværtimod fik min faste tandlæge ros for sit arbejde.
Meget tilfreds. Kommer klart til at ringe en anden gang, hvis jeg får problemer i weekenden.