Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Se mere
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Se mere
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Se mere
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Profesionelle ..
Utrolig søde !
Der bliver talt så man forstår hvad man har af muligheder.
Klart og kontant.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Det skal lige siges jeg har tandlægeskræk
Bliver taget godt imod og kan slappe af.
Jirbran er den bedste til at få en til at slappe af Og være tryg under hele behandlingen
Er god til at give bedøvelser
Kan varmt anbefales
Så god service hele tiden

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super professionelt tandeftersyn til UG. Jinnie gjorde et rigtigt godt indtryk og klarede eftersynet til perfektion. Dejlig oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
De fiksede min knækket tand og,labende en kunstig en. Gennem hele processen fortalte de hvad de gjorde og hvorfor. De var behagelige og imødekommende. En god oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Positiv og god oplevelse.
Jinnie var klar til aftalt tid (paradentose tjek + behandling) og hun var dygtig til at kommunikere og forklare opfølgende tandpleje.
Vigtigst at alt så gjorde det ikke ondt og var slet ikke ubehageligt, som det plejer - KÆMPE plus i min bog.
Faktisk får det en lyst til at komme igen. Troede aldrig jeg skulle skrive det, da jeg plejer at have det modsat.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Alle ansatte i klinikken er kompetente, hjælpsomme og superflinke.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Igen fantastisk behandling hos Jinnie. Fremragende service og grundighed - hver gang!

Venlig imødekommenhed!
God og tryg behandling samt grundig vejledning. Tandplejeren Jinnie er virkelig nænsom også ved tandrensning. Har min varmeste anbefaling!

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg har fået ny tandplejer som var forståelig i min behandling

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
En god og professionel behandling, hvor man føler sig tryg og vejledt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Dygtige, hjælpsomme og forstående tandlæger. Det betyder stor tryghed, når man har tandpine!

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Hurtig, kompetent og venlig behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Følte jeg var i trygge og kompetente hænder. Trods travlhed i klinikken var der tid til at “berolige” mig med det der skulle foretages.
Al personale var venlig og imødekommende.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Effektiv og kompetent medarbejdere.
Jeg ringede kl 8( skærtorsdag) og fik tid kl 10. Var på vej hjem igen 10.35. Veltilfreds
med resultatet og prisen.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super sød og venlig tandlæge 🦷
Tak for god behandling

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Fra man går ind og møder en smilene Christina ved skranken til at man går ud igen efter en tur hos Martin, så får man det ikke bedre hos en tandlæge. Exceptionel behandling, god patientkontakt så i alt en altid god oplevelse og med fantastiske resultater.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Hat altid fået god behandling af al personale. Martin er den bedste og dygtigste tandlæge og jeg er altid tryg. Her er skabt tryghed, nærvær og tillid til patienter.