Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Se mere
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Se mere
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Se mere
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Første gang jeg var hos Marian - der sang hun med på sangene, og der var god stemning, imens hun ordnede mine tænder. Så jeg har faktisk i et helt år glædet mig til at komme tilbage! Helt ærligt - jeg har aldrig nogensinde glædet mig til at komme til tandlægen! Og jeg har i årets løb faktisk tænkt på den oplevelse mange gange! Sikke en tandlæge! Dygtig og som ingen anden! Og i dag var ingen undtagelse! Hun kunne huske mig tydeligt. Og der var igen god stemning. Hun er sådan en, man holder af - fordi hun bare er et dejligt menneske! Og det var en god og smertefri oplevelse - ligesom sidst! Min varmeste anbefaling endnu en gang!

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Godt og kompetent med søde medarbejdere

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Enormt venlige, imødekommende og fagligt højt niveau

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Dette sted er man gider at kom tilbage. Vi har brugt dentalklinikken 2 gange efter fik behandling i udlandet. ( Fjernelser af sting på implantat) Det tage imod patient selvom man behandlingen er ikke fra deres klinik. Meget professionelt sted og meget imodkommende medarbejder. Glad for vi kom til dem.
10 Stjerner herfra.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Meget behagelig tandlæge og rigtig god vejledning og kommer helt sikkert igen

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Er altid en god oplevelse at komme på klinikken

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg var i akut krise og i tog så godt i mod mig og selvom det var en rigtig svær situation for mig, så var i bare så imødekommende og forstående og mega søde.
Tandlæge vagten og 1813 kunne da ikke bruges til noget som helst 🤨
De kunne lære noget af jer 🌻🌻🌻🌻🌻

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Meget fint behandling. Alle var meget hjælpsomme, og venligt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Var akut hos afdelingen i Havnegade i København og de var virkelig søde og effektive. Spurgte hele tiden ind til om jeg var ok og forklarede forløbet undervejs. Jeg har tidligere været i afdelingen i Jægerspris og det var også en god oplevelse. Så jeg er meget tilfreds og anbefaler stedet

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Hurtig ekspedition på telefon sødt personale god stemning og professionelt varm anbefaling herfra

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Professionel og god behandling, samt gode åbningstider. Stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super service og så flinke. Hvis man har lidt tandlæge skræk, er det her det rigtige sted at være.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg ringede ind akut søndag morgen, da jeg havde flækket en tand lørdag aften. Jeg fik en tid søndag eftermiddag i Nyhavn. Jeg lider af slem tandlægeskræk og da jeg blev kaldt ind, begyndte jeg at græde. Jeg blev mødt af enorm meget forståelse og fortalte om tidligere oplevelser, som gjorde, at tandlægen kunne tage ekstra hensyn. Kindtanden skulle ud, men det var jeg klar over, inden jeg ankom. Det er jo i sig selv ikke en rar oplevelse at få opereret en tand ud og jeg græd fra start til slut - men det havde jeg gjort uanset hvem det var. Jeg følte mig på ingen måde utryg. Jeg vil til en hver tid anbefale Nyhavn. Mest grundet personalet men også at jeg fik en hurtig tid og virkelig rart at der ikke var ekstra tillæg på en søndag.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Meget imødekommende og dygtige kvinder jeg blev behandlet af.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Akut tid til behandling. Fik dedikeret 1,5 time af to dygtige tandlæger. Rigtig meget ros herfra for særdeles god behandling!

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Professionel betjening. Hurtigt og nemt at komme til. Yderst venlige.
Rimelige priser.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Tandplejeren lyttede til mig og min tandlægeskræk så det var en god oplevelse.
negativ: de var 15 minutter forsinket.
negativ: de unge der arbejder der er på barsel en gang i mellem så man skifter tandplejeren , men nogen gang bliver man positivt overrasket.