Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og betalt med det samme. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt røvrandt og snydt Sådan et fup fir... Se mere

Bestilte tilbage i oktober og betalt for varen. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt snydt Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎

Mascara: Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE... Se mere

Jeg købte to rammer, og mine varer ankom præcis en uge efter som lovet. Jeg blev løbende opdateret, og de ankom helt uden skrammer eller lignende. Jeg er ærgerlig over så mange andres dårlige oplevels... Se mere

1. Gavebutik

Vi er DenHavn. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine behov. Fra tøj og tilbehør til boligudstyr og elektronik - vi har noget for enhver smag. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse. Hvis du har spørgsmål, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos os!

2,5

Under middel

Firmaet trak pengene men leverede ikke noget

Firmaet trak pengene, men sendte ikke varen,og besvarede kun henvendelser med nye spørgsmål.
Rent tyveri!

Hej Pia,

Vi beklager dybt den ulejlighed, du har været udsat for. Dette er ikke den standard for service, vi stræber efter at levere. Vi tager dine bekymringer alvorligt og undersøger aktivt dette problem for at sikre en løsning. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil arbejde ihærdigt på at gøre det godt igen.

Team DenHavn

Køb ALRDRIG noget fra denne side

Køb ALRDRIG noget fra denne side. Man tror man handler med en dansk virksomhed. Varerne der kommer frem er Kinavarer, og lige til at smide i skraldespanden!
Kontaktede virksomheden efter modtagelse, men de var ikke villige til at refundere produktet. Deres forslag gik på, jeg kunne vælge andre ting i deres shop.

25. august 2023

Goddag Charlotte,

Vi undskylder for den skuffelse, du har oplevet med vores produkter. Din feedback er vigtig, og vi tager skridt til at forbedre vores gennemsigtighed og produktkvalitet.

Kontakt venligst vores kundesupportteam for at få hjælp til eventuelle specifikke problemer, så vil vi gøre vores bedste for at rette op på tingene.

Dårlig kvalitet, ingen reklamationsret

Købte en rejse taske i februar og brugt den 3 gange. Den er allerede gået i 2 syninger og har skrevet til dem angående dette. Deres svar er :
'Vi har 14 dages bytteret og tilfredhedsgarenti'... har nu i 3 mailserver spurgt ind til om de ikke har reklamationsret som alle andre har. Sjovt nok kan jeg jo ikke klage over noget der kom helt men først efterfølgende over dårlig kvalitet af holdbarhed.

ALDRIG MERE

18. august 2023

Hej Mia,

Tak, fordi du gør os opmærksomme på dette. Vi undskylder for den ulejlighed, du har oplevet. Vores team vil gennemgå din sag for bedre at forstå problemet og undersøge mulige løsninger ud over den oprindelige bytteperiode. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil arbejde på at løse dine problemer med det samme.

Team DenHavn

Har forsøgt at kontakte dem ang

Har forsøgt at kontakte dem ang, et køb men det var intet værd! Hold jeres penge langt herfra! Ren dropshipping som bare er ude efter dine penge!

Goddag Mike,

Vi beklager den ulejlighed, du har haft med at kontakte os. Din feedback er vigtig, og vi er forpligtet til at forbedre vores kundeservice.

Hvis du har specifikke problemer eller bekymringer vedrørende dit køb, bedes du kontakte os via e-mail og give os flere detaljer, så vil vi gøre vores bedste for at løse dem med det samme.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Team DenHavn

Køb ALDRIG noget hos dette firma.

Køb ALDRIG noget hos dette firma.
Utrolig dårlig service og deres Kina varer er det rene skrammel ☹
Købte en kortholder til 180 kr.
Da den blev sendt fik jeg en besked om den er afsendt fra Kina.
Jeg skrev at jeg ikke ønskede noget sendt fra Kina, men den var allerede sendt.
Da jeg fik kortholderen levede den slet ikke op til den kvalitet som var beskrevet og vist på video.
Jeg skrev at jeg ønskede at bruge min 14 dags returret og bad om hvilken adresse jeg skulle sende den tilbage på.
De vil have at jeg skulle sende den tilbage til Kina og at det skulle være med sporing.
Nu er det sådan at det kun er pakker der kan sendes med sporing og en pakke op til 2 kg koster næsten 300 kr. at sende.

14. august 2023

Goddag Christian,

Vi beklager den ulejlighed, du har oplevet i forbindelse med dit seneste køb. Vi tager din feedback alvorligt og er forpligtet til at løse denne sag.

Vi forstår dine bekymringer om produktets oprindelse og returneringsprocessen. Kontakt venligst vores kundeserviceteam på kontakt@denhavn.com for at koordinere returneringen og diskutere forsendelsesdetaljerne.

Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at gøre det rigtige for dig.

Venlige hilsener,

Kinafirma

Jeg havde, som mange andre, bestilt to mascaraer. Man får indtryk af at handle med et dansk firma, men det er Kinavarer.
Jeg er dog heldig i det hele taget at modtage varerne, men det var nogle sølle varer. Efterfølgende har jeg set videoen af mascaraen igen og opdagede, at den mascara de viser, som giver de her flotte vipper, er i virkeligheden Sky High mascaraen fra Maybelline.

Spar jer selv for en fake side og køb Sky High i stedet for 😀

11. august 2023

Goddag Christina,

Vi sætter pris på din feedback og undskylder for den forvirring, den har skabt. Vi stræber efter gennemsigtighed i vores produktbeskrivelser og vil arbejde på at forbedre dette aspekt.

Hvis du har yderligere bekymringer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Dit input hjælper os med at forbedre vores tilbud.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefale. da det bliver sendt fra Østen, ja så tager det lidt tid. Men der bliver altid informeret via mail og man kan altid track pakken. Pakken var forsvarligt pakket ind. så "thumbs up"

4. august 2023

Hej Rune,

Tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at vores sporings- og kommunikationssystem fungerede godt for dig. Vi sætter pris på din tålmodighed og håber, at du får glæde af dit køb. 👍

4,7 stjerner??,n

På deres side reklamerer de med en score på 4,7 stjerner herpå Trustpilot . Godt nok basseret på 20 anmeldelser, MEEEENNN... skal da vist lede efter de positive af slagsen!!!

10. august 2023

Hej Louise,

Vi sætter pris på din feedback. Vi værdsætter alle anmeldelser og bestræber os hele tiden på at forbedre vores service. Dit input er vigtigt for os, og vi vil bruge det til at forbedre vores kundeoplevelse.

Tak for din ærlige vurdering.

Denhavn :(

Har bestilt d. 4/8.23
Der er blevet trukket fra min konto d. 8/8.23
Har stadig ikke modtaget min ordre.

4. august 2023

Goddag Grethe,

Vi beklager forsinkelsen i modtagelsen af din ordre. Kontakt os venligst på kontakt@denhavn.com og oplys dit ordrenummer, så undersøger vi problemet og giver dig en opdatering så hurtigt som muligt.

Tak for din tålmodighed.

Team DenHavn

Luk hellere øjne det bliver ik pænt

Ejjj jeg vil ingen gang skrive hej eller vh på min mail til dem. Jeg bestilte en mascara og den skulle give lange vipper, men den klister mine øjenvipper sammen. Brugte 2 timer for at finde deres mail hvor jeg kommer ind på en kontakt formular hvor jeg skriver mail tlf nr, men høre intet. Jeg bruger så min tid igen på at finde deres mail og finder den også skriver de at jeg ik kan få mine penge retur eller sende den retur da der er gået over 14 dage jeg skrev til dem dagen efter jeg havde prøvet mascaraen. Hvis de kunne se mit ansigt udtryk vil det ik være rart. Så meget spild af min tid. Deres kundeservice er virkelig L… skriv dog jeres mail på ordren så man har en chance for at skrive til jer….

8. august 2023

Hej Matilde,

Vi undskylder oprigtigt for den frustration og ulejlighed, du har oplevet med vores produkt og vores kundeservice. Vi forstår din skuffelse, og vi vil gerne imødekomme dine bekymringer så godt som muligt.

Vi værdsætter din feedback, og vi sætter pris på dit forslag om at inkludere vores e-mailadresse på ordren for lettere kontakt. Vi vil helt sikkert tage dette i betragtning for at forbedre vores kundeserviceoplevelse.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på denne sag, og vi ser frem til at hjælpe dig videre.

defekt vare

Faldt i med begge ben og troede dette var en dansk side, det er det ikke. Modtog 2 uger efter bestilling i dag to rammer som er gået helt i stykker under transporten fra HongKong. Intet under da kvaliteten er elendig og på ingen måde lever op til forventningerne og det de viser frem.
Nu har jeg sendt en mail til den adresse de oplyser man skal bruge ved reklamation og håber at få at vide hvordan jeg returnerer varen og får mine penge refunderet.
Hvis firmaet læser med her, beder jeg jer kontakte mig snarest. Jeg er dybt skuffet.

8. august 2023

Hej Margrethe,

Vi beklager oprigtigt den ulejlighed, du har oplevet med din seneste ordre fra vores hjemmeside. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at modtage beskadigede varer, og vi beklager dybt enhver skuffelse, dette har forårsaget dig.

Vi sætter pris på din hurtige kommunikation vedrørende problemet, da det giver os mulighed for at løse det så hurtigt som muligt. Vores kundeserviceteam har modtaget din e-mail og vil straks svare med instruktioner om, hvordan du returnerer de beskadigede rammer. Du kan være sikker på, at vi tager klager som din alvorligt, og vi er forpligtet til at løse denne sag til din tilfredshed.

Vi værdsætter din forretning og håber at få mulighed for at betjene dig bedre i fremtiden.

Så er det 3

Så er det 3. gang jeg må ud og lave en negativ anmeldelse af DenHavn.
Efter de tidligere lover de at tage affære. Jeg skriver til dem, men der kommer ingen tilbagemelding. Jeg har modtaget en lækker taske der er istykker.
De lover og lover, men intet sker…
De sælger gerne til Europa/Danmark, men vil ikke overholde Europæisk/Dansk lovgivning ift købeloven.

De har både blokeret mig på Facebook og på mail, så dette er min eneste måde at nå igennem til dem.
Meget dårlig stil og tegn på dårlig kundeservice.

22. juni 2023

Blokket på Facebook

Jeg havde købt mascara, men da det kom var det slet ikke det som de viste på deres video. Jeg fandt deres video på Facebook igen og skrev derinde at det ikke leverede op til mine forventninger også 20 min efter var jeg fuldstændig blokeret af det på Facebook 🤷‍♀️🤷‍♀️

Lad være!

Jeg købte en ministøvsuger Portable Ultrasuction. Det må siges at være voldsomt overdrevet! Der er næsten ingen sig i den.
Jeg prøver at returnere den, men da alle varer er "nedsatte", kan jeg kun bytte den med noget af deres andet skrammel.

28. juli 2023

Som indledning

Som indledning, kan man godt sige, god service.
Havde bestilt 2 stk mobilholdere til bil, men modtog ikke.
Efter henvendelse, har jeg modtaget dem.

31. juli 2023

God oplevelse

Jeg vil sige, jeg var lidt skeptisk, hvor vidt jeg fik min bestilte vare (mascara) efter at have læst diverse anmelder her inde. Men jeg modtog en mail, om at der ville gå op til 15-20 dage, før jeg fik min vare, i nat fik jeg en mail, at de havde været forbi min postkasse og ganske rigtigt, mine to mascara lå der.

31. juli 2023

Hylde til bruser

Jeg har lige købt en hylde til min bruserstang. Jeg har ros til hjemmesiden, det gik hurtigt og jeg glæder mig til at få hylden hængt op.

Jeg har læst se dårlige anmeldelser, men jeg håber at min ordre bliver sendt og kommer i fin 🥰👍☺️ stand. Edith Nørvald

30. juli 2023

Hej Edith,

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og at du har tillid til os på trods af noget af det, du har læst online. Vi vil sørge for, at din ordre bliver pakket med største omhu og kommer frem til dig i god stand. De bedste ønsker!

Team DenHavn

Ikke modtaget vare som er betalt

Jeg købte nogle læbestift for flere uger siden og har stadig ikke modtaget dem. Jeg tror det er ren scam! De tog mine penge og sendte ikke varen

11. juli 2023

Hej Kine,

Vi beklager den lange forsinkelse i modtagelsen af din ordre. Vi forstår din bekymring, og vi kan forsikre dig om, at der ikke er tale om svindel. Alle vores ordrer gennemgår den samme strenge kvalitetskontrol, før de afsendes. Vi arbejder på højtryk for at sikre, at alle ordrer bliver afsendt så hurtigt som muligt, og vi undskylder for den ulejlighed, det måtte have medført.

Vi undskylder for den frustration, du måtte have oplevet, og forsikrer dig om, at vi prioriterer din levering. Vi sætter pris på din tålmodighed.

Team DenHavn

Lad være med og handle med dem

Lad være med og handle med dem. Hvis man kan finde det så står dette på deres side.
Registrering i handelsregistret:

E-mail: må desværre slette e mail da trust pilot ikke er int i at stoppe snyde firmaer

EU-Kommissionens platform for online tvistbilæggelse: må desværre slette e mail adr da trustpilot ikke tillader at der er en mail adr

Vi er hverken forpligtet til eller villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure ved et forbrugervoldgiftsnævn

Det betyder jo faktisk at de er pisse ligeglade med os som kunder, de ved at der er noget skrammel de sælger og de trækker penge med det samme man har lagt en ordre. Den bedste måde man kan få sådan firmaer til og lytte er ved ikke og handle med dem og sprede dette budskab, så hjælp med det, for kan de ikke sælge til nogen i dk så trækker de sig.
PS. Opdatering
De har ingen cvr nr, man kan ikke ringe til dem, der er ingen adr på deres siden selvom de kalder sig denhavn.com copenhagen
De har intet med København at gøre...

25. juli 2023

Hej Lars,

Tak for din feedback. Vi tager vores kunders feedback alvorligt og stræber efter at sikre, at alle har en positiv oplevelse med vores produkter og tjenester.

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med os, og vi tager din feedback som en mulighed for at foretage forbedringer hos os.

Team DenHavn

Jeg har KØBT et sæde til bilen som kan…

Jeg har KØBT et sæde til bilen som kan dreje håbede jeg men NEJ DET VIRKER IKKE 🤢 HAR SKREVET MED FIRMAET OG DE BEDTE OM ET BILLEDE AF PUDEN VED BRUG 😡 hvordan tager man et billede når man sidder på puden? 🙄
Jeg har bedt om at få mine penge tilbage og har intet hørt fra dem, 😡
KØB ALDRIG VARER FRA DEM DA MAN BLIVER SNYDT,, JEG VIL ALDRIG ANBEFALE DETTE FIRMA TIL NOGLE 🙄😡🤢

3. juli 2023

Hej Kirsten,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med vores virksomhed. Vi beklager de problemer, du har oplevet, og vi vil meget gerne forsøge at gøre det godt igen.

Send os en e-mail med dit ordrenummer og alle andre relevante billeder og oplysninger, så vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning. Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette.