Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og betalt med det samme. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt røvrandt og snydt Sådan et fup fir... Se mere
Bestilte tilbage i oktober og betalt for varen. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt snydt Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎
Mascara: Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE... Se mere
Jeg købte to rammer, og mine varer ankom præcis en uge efter som lovet. Jeg blev løbende opdateret, og de ankom helt uden skrammer eller lignende. Jeg er ærgerlig over så mange andres dårlige oplevels... Se mere
Vi er DenHavn. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine behov. Fra tøj og tilbehør til boligudstyr og elektronik - vi har noget for enhver smag. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse. Hvis du har spørgsmål, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos os!
Copenhagen, Danmark
- kontakt@denhavn.com
- denhavn.com
Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og…
Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎
Bestilte tilbage i oktober og betalt…
Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎
Fupfirma!
Fupfirma!
Har bestilt og betalt en ordre! Har ikke modtaget noget endnu, og det er ikke muligt at komme i kontakt med kundeservice!
Jeg har bestil julegave 21 november…
Jeg har bestil julegave 21 november 2024 pengene er betalt og jeg modtaget intet og de svare ikke på mails tror det et et fup firma
Kan ikke komme i kontakt og pengene er…
Kan ikke komme i kontakt og pengene er trukket 😡
Jeg bestilte rammer til børne…
Jeg bestilte rammer til børne tegninger. Har ikke modtaget min ordre - heldigvis blev pengene betalt via Klarna . Jeg har skrevet 7 mails uden held . Mail findes ikke.
Jeg har bestilt den 28 september 2024…
Jeg har bestilt den 28 september 2024 en varer fra dehaven som jeg stadig ikke har modtaget noget jeg har skrevet på deres email direkte fra hjemmesiden men den findes ikke sådan nogle fupmager burde anmeldes og spærres inde tænk at det stadig findes i 2024 føj
Utroværdig hjemmeside
Bestilling fra d. 28/8-24 er ikke modtaget, men pengene er trukket fra min konto. Firmaet svarer ikke på mails.
Fup firma
Jeg modtog en vare der på ingen måde levede op til den lovede kvalitet. Har skrevet to gange for at få en returblanket uden at få svar. Det ligner et dansk firma men det er det ikke.
Bestilte 2 stk vandhaner d
Bestilte 2 stk vandhaner d. 9. Juni og har stadig ikke modtaget min ordre.
Jeg har skrevet flere gange men får intet svar
Efter ca 3 uger modtog jeg min…
Efter ca 3 uger modtog jeg min ordre,lige til døren og forsvarligt pakket,er meget tilfreds med indholdet.
Ordre udeblev.
Jeg bestilte, d. 08. juli, et sæt pilleæsker til 199,- og jeg har stadig d.d. d. 03. august, ikke modtaget min ordre.
Jeg har været håbløst naiv og troede at virksomheden var beliggenhed i Danmark, men nu kan jeg da forstå at alle varer kommer fra Kina.
Jeg har ligeledes, hos et amerikansk firma, bestilt et sæt rensebørster til min bil og her modtog jeg min ordre 14 dage efter bestilling.
Så hold jer langt fra dette fup firma, de snyder dig for dine penge og du modtager aldrig den vare, du har købt og betalt!
Tvivlsomt om jeg modtager varen
Jeg bestilte 2 x rammer til børnetegninger d. 9. juni. Pengene blev trukket samme dag, men har endnu ikke modtaget varen over en måned senere. Forsøgte efter et par uger at kontakte kundeservice, men har intet svar fået. Kan “tracke” ordren via hjemmesiden og der står blot at ordren er modtaget. Øv.
Fusk
Bestilte en vare d 22/6. Pengene blev trukket fra min konto d 24/6 og jeg har endnu ikke modtaget varen her d 13/7. Har forsøgt at kontakte Denhavn flere gange. E-mail virker ikke og ingen reaktion på andre henvendelser. Der findes ikke telefonnummer. Må være fusk
Jeg bestilte noget anti-mold gel den…
Jeg bestilte noget anti-mold gel den 10. juni og har stadig ikke modtaget produktet. De svarer heller ikke, når man kontakter deres e-mail.
Ik køb herfra.
Returnering en joke
Jeg bestilte tøj hos dem, i en størrelse jeg normalt passer, men det var alt alt for småt. De vil gerne fremstå som en Dansk virksomhed, men alt deres tøj kommer fra Kina. Her skal man også sende tøjet tilbage til, hvis man vil have sine penge retur. Det billigste jeg kunne finde var 350,- kr. Ud over du selv skal betale for returneringen, så er deres kundeservice elendig. Det virker som om det er en Chatbot der står for det. De svarer på helt andre ting end det jeg spørg om, når jeg skriver til dem! Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fået det.
Jeg har bestilt en vare den 24/6 .
Jeg har bestilt en vare den 24/6 .
Har ikke hørt mere .
Og har aldrig modtaget min vare .
Har henvendt mig på mail .
Har aldrig fået svar .
Bestille 2 skjorter
Bestille 2 skjorter. Men har aldrig modtaget dem. Men Dehavn har trukket pengene. Har maliet til dem. Men har ikke fået svar.
Ubrugelig drejepudeBestilte en drejepude fra DenHavn til…
Bestilte en drejepude fra DenHavn til min mand, der er syg og så han lettere kunne komme ind og ud af bilen. Da den endelig ankom efter 11 dage, vidste ikke, at den kom fra Kina, viste det sig, at være en flad pude, der ikke kunne dreje nogen steder. Den kostede 225 kr, som blev trukket øjeblikkeligt efter, at jeg havde bestilt. Ingen følgeseddel var vedlagt, ingen informationer om returnering. Har skrevet til firmaet om, at få mine penge retur.
Dårligt Firma
Deres salg der står i deres retur ret at inden for 14 dage men når man så vil sende varen retur får vi ingen adresse hvor den skal hen og der bliver ikke svaret på mail der efter 10 Røde Stjerner til det Firma og de skriver de er fra København med de er fra Storbritannien når vi undersøger det nærmere