Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og betalt med det samme. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt røvrandt og snydt Sådan et fup fir... Se mere
Bestilte tilbage i oktober og betalt for varen. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt snydt Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎
Mascara: Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE... Se mere
Jeg købte to rammer, og mine varer ankom præcis en uge efter som lovet. Jeg blev løbende opdateret, og de ankom helt uden skrammer eller lignende. Jeg er ærgerlig over så mange andres dårlige oplevels... Se mere
Vi er DenHavn. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine behov. Fra tøj og tilbehør til boligudstyr og elektronik - vi har noget for enhver smag. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse. Hvis du har spørgsmål, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos os!
Copenhagen, Danmark
- kontakt@denhavn.com
- denhavn.com
Varerne var som forventet
Varerne var som forventet, hurtig ekspedition handler gerne igen.
Mvh. Inga Østergaard

Besvarelse fra DenHavn
Har købt magic tile cleaner på spray…
Har købt magic tile cleaner på spray til til rengøring af fliser på badeværelset
Til 199,- tænkte godt nok at det var DYRT og ja. Modtaget en flaske med
1 dl eller 100ml ja på billed ligner det på str med almindelig ca 1 l
FØLER MIG TAGET GODT VED R....

Mascara fra Den Havn
Mascara:
Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE i videoen!!!
Man får altså IKKE den mascara, som forlænger vipperne så vildt, som det ses i videoen.
Det er et “ok” produkt, den forlænger vipperne - men ikke bedre end alle mulige andre mærker mascara.
Deres video er fup…

God behandling
Jeg bestilte en vare, den kom og den fungerer efter hensigten. og blev leveret ved døren

Besvarelse fra DenHavn
Det kommer hurtigt frem til mig på min…
Det kommer hurtigt frem til mig på min adresse

Bilerne kører helt fint
Bilerne kører helt fint, men de kan ikke slå en kold bøtte som vist

Fin og hurtig handel
Varen svarede til beskrivelsen. Jeg har derfor genbestilt to mere.

Knæet støttes godt
Knæet støttes godt, men Velcro irriterer huden

Besvarelse fra DenHavn
Holder ikke helt, som reklamen lover.
Holder ikke helt - hvad der loves i reklamen for lygten. Men ganske fin lygte, dog lidt i den dyre ende i forhold til kvaliteten.

SKODFIRMA!!!!
SKODFIRMA!!!!
MAN KAN IKKE RETURNERE OG FÅ SINE PENGE TILBAGE. DE TILBYDER 15-30% MOD AT MAN BEHOLDER SIN VARE, ELLER MAN KAN RETURNERE MOD AT MAN VÆLGER EN ANDEN AF DERES SKODVARER!!
ALDRIG MERE HANDLER JEG MED DEM!!!

Besvarelse fra DenHavn
Jeg er meget tilfreds på den måde jeg…
Jeg er meget tilfreds på den måde jeg blev behandlet på
jeg fik mine ting
jeg fik mine ting, men de blev ikke sendt med den hurtigste hest