Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og betalt med det samme. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt røvrandt og snydt Sådan et fup fir... Se mere
Bestilte tilbage i oktober og betalt for varen. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt snydt Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎
Mascara: Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE... Se mere
Jeg købte to rammer, og mine varer ankom præcis en uge efter som lovet. Jeg blev løbende opdateret, og de ankom helt uden skrammer eller lignende. Jeg er ærgerlig over så mange andres dårlige oplevels... Se mere
Vi er DenHavn. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine behov. Fra tøj og tilbehør til boligudstyr og elektronik - vi har noget for enhver smag. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse. Hvis du har spørgsmål, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos os!
Copenhagen, Danmark
- kontakt@denhavn.com
- denhavn.com
Fup firma … modtaget en varer jeg ikke…
Fup firma … modtaget en varer jeg ikke er tilfreds med men kan åbenbart ikke få lov at returnere … så jeg kan få pengene retur. Adressen på det fremsendte er en adresse i Malmø … og den må ikke anvendes har jeg fået på mail, men ingen adresse hvor jeg kan returnere til . Midt bedste råd er at holde jer fra at handle med Den Have😒

Besvarelse fra DenHavn
Købte creme til at få sko hvide igen
Købte creme til at få sko hvide igen, da jeg modtog produkter lignede det havregrød, kontakte dem med det samme de ville give mig 30 % jeg sagde mej tak vil have mine penge retur masser skriveri frem og tilbage, og stadig ingen penge retur. Skriver til dem igen og de skriver så dine 14 dage er gået for at reklamere hvor jeg så skriver jeg skrev til jer med det sammen sendte og billeder af vores mail. Hører igen igen intet fub og fidus så tarvelige

Rummelig pung
Der er plads til mange kort og et lille rum til nøgle og småpenge, men jeg mangler plads til et billede af min kone.
Super produkt
Super produkt, super service og alt er fantastisk.
Tak for hjælpen💪👍👍😀
Jeg er træt af at jeg ikke gennemskuede…
Jeg er træt af at jeg ikke gennemskuede at det var et fup Hong King firma. Gel til fjernelse af sorte pletter -skimmelsvamp virker ikke bedre end almindelig sæbe.
Ordrenummer #76213
hele bestillingen og forsendelsen helt…
hele bestillingen og forsendelsen helt perfekt

Besvarelse fra DenHavn
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg…
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det
Hold nu op det er fup og fidus det lige til skrælle spanden det til fugerne virker slet slet ikke øvæv hvor er det trist
Meget dårlig
Meget dårlig
Fik min hår styler. Den virkede ikke.
Jeg spurgte for min penge tilbage og deres svar er: du får 15 % rabat for næste køb!!!!
1. Dårlig produkt
2. Dårlig kundeservice
Order numre. 71655
Jeg købte nogle hair remover af…
Jeg købte nogle hair remover af hundehår på tøjet i vaskemaskine og de lever slet ikke op til det der står og det der blev vise i videoen… Da jeg tog tøjet ud af vaskemaskinen var der stadig hår på det og da jeg tog de hair remover ud af vaskemaskine var der ingen hår på dem

Besvarelse fra DenHavn
Takker af en rigtige så hurtigt service
Som indledning, kan man godt sige, fantastik service.
Jeg tog fejl og bestilt 2 i stedet for 1 og betalt prisen.
Den ansvarlige person Lauela efter modtagelsen af mailen løste problemet så hurtigt.
Jeg takker hermed af hendes rigtige god service.

Fupfima
Jeg har bestilt billedramme for lang tid siden. De har trukket pengene, men jeg har ikke set skyggen sf billedrammerne….Det i sig selv er ulovligt
Jeg magter ikke at handle på nettet mere. Det er 2. Gang, hvor jeg er ude for et fupfirma😡😡😡

Besvarelse fra DenHavn
SHEIN varer til højere pris
Præcis samme varer og mærke som kan bestilles i SHEIN app’en hvor det kun koster en brøkdel!
Super dårlig mascara i ringe kvalitet!

Besvarelse fra DenHavn
Jeg modtog min bestilte vare dog synes…
Jeg modtog min bestilte vare dog synes jeg der var lang leveringstid. Men da varen ikke passer til mit badeværelse alligevel skrev jeg til dem for at få vejledning i at returnere og få pengene retur da jeg ikke kunne finde det på hjemmesiden. De bliver ved med at svare at de går meget op i min tilfredshed og derfor hellere vil tilbyde mig afslag i prisen eller en anden vare fra deres hjemmeside. Selvom jeg bliver ved med at oplyse at jeg kun er interesseret i at få pengene retur bliver de ved med at skrive det samme og det er umuligt at få vejledning i at få pengene retur.

Fup og svindel
Det arveligste bras, rent plastic, der er lige til at komme i skraldespanden til 189 kr. en forstørrelses ting til IPhone, rent plastic, telefonen kan ikke sidde på stativet, kommer fra Kina. Kan overhovedet ikke bruges.
Handel der ALDRIG

Fup og svindelfirma.
Har købt en rejsetaske, hvor lynlåsen gik i stykker ved første brug. DenHavn nægter at bytte eller refundere mine penge. Dette firma burde lukkes pga salg af produkter der ikke lever op til det lovede og fordi de ikke vil følge reglerne efter købeloven.
Derudover har jeg betalt en formue i fragt, som indebar hjemmelevering, men jeg måtte selv hente pakken flere kilometer væk.
Jeg har igen kontaktet DenHavn efter deres svar her på Trust Pilot, men bliver ignoreret. Jeg anmelder nu firmaet til myndighederne, det kan ikke være rigtigt, at de skal fortsætte med at bedrage deres kunder ved ulovligt at nægte at bytte varer. Da deres varer kommer fra Kina, er der sikkert mange, som står med varer, som er behæftet med fejl og mangler, og som ingen vegne kommer ved at kontakte firmaet.

Andet produkt i videoen
Jeg synes ærligt talt, at det kan kategoriseres som godt og gammeldags bondefangeri. Ser man på videoen der reklamerer for produktet, er det tydeligt på både håndtag, børstehoved og etikette, at der er tale om Lash Sensational Sky High fra Maybelline. Laver man en billedsøgning med screenshots fra videoen, bliver man lynhurtigt ledt til artikler omkring netop det produkt. Det er ren og skær vildledende markedsføring.

Besvarelse fra DenHavn
Dårlig handel for kundenGodt råd
Godt råd: HOLD dig langt væk fra det firma.
DenHavn leverer ikke det produkt, man har bestilt.
Og produktet er lav kvalitet til dyre penge.
En rigtig DÅRLIG handel for kunden!!!!!!!!!!!
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

Besvarelse fra DenHavn
Fup og fiduser 👊 varerne er ikke dem
Fup og fiduser 👊 varerne er ikke dem, de viser i videoerne og kommer fra Kina 😤
Når man kontakter dem, svarer de at man kan få det halve beløb tilbage, og så sker der ikke en skid mere.
Så hold jer langt væk.

Besvarelse fra DenHavn
Den var overhovedet ikke så god som på…
Den var overhovedet ikke så god som på videoen - den giver ikke så flotte vipper som mine mascaraer fra loreal og den drysser.
Børsten er slet ikke en børste - men bare en form for pind 😝