Bestilte tilbage i juni måndet 2024 og betalt med det samme. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt røvrandt og snydt Sådan et fup fir... Se mere
Bestilte tilbage i oktober og betalt for varen. Har endnu ikke modtaget varen. Overhovedet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Føler mig totalt snydt Sådan et fup firma 👎👎👎👎👎👎👎
Mascara: Det er KUN den grønne mascara med nærmest intet børste-hoved, man modtager (som de viser på armen i videoen) - man får IKKE den lyserøde med bredt børstehoved, som vises PÅ VIPPERNE... Se mere
Jeg købte to rammer, og mine varer ankom præcis en uge efter som lovet. Jeg blev løbende opdateret, og de ankom helt uden skrammer eller lignende. Jeg er ærgerlig over så mange andres dårlige oplevels... Se mere
Vi er DenHavn. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle dine behov. Fra tøj og tilbehør til boligudstyr og elektronik - vi har noget for enhver smag. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse. Hvis du har spørgsmål, står vores venlige kundeservice klar til at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos os!
Copenhagen, Danmark
- kontakt@denhavn.com
- denhavn.com
Svindelfirma
Har købt legetøj, 1/2 pris 200 kr. Det fremgår ikke på deres hjemmeside at det er kinavarer de sælger - det værste ragelse. De er så snu, at ALLE deres varer er sat på tilbud og de giver ikke penge retur på nedsatte varer. Man kan dog få noget andet kinabras for pengene. Jeg kunne lige så godt have smidt de 200 kr. direkte i skraldespanden. Varen jeg købte skulle efter deres udsagn være 400kr. værd. men jeg så varen på en kinaside til 30 kr. Hold jer langt væk fra det firma. M.v.h. Kirsten Nielsen

Neglepenne og dårlig kundeservice
Bestilte 2 neglepenne, den første fungerede fint, den anden kunne jeg ikke få væsken ud af, hvorfor jeg reklamerede over den. Svar retur: da du har overskredet returneringsfristen på 14 dage, kan der ikke ske en ombytning. Jeg forklarede, at der jo naturligvis ville gå mere end 14 dage inden anbrud på pen 2, da pen 1 skal opbruges først og modtog derefter svaret: som allerede oplyst, så har du overskredet din returfrist.
En ting er sikkert, dårlig kundeservice, de forstår sig på dårlig omtale og på at miste kunder. I øvrigt er der intet resultat efter brug af pennen. Brug ikke jeres penge her.

Det er et FUP firma
Det er et FUP firma. Det er IKKE i København. Og de er på ingen måde samarbejdsvillige,

Besvarelse fra DenHavn
Godt sted at købe varer- også nogle…
Godt sted at købe varer- også nogle sjove ting til børn
Forsendelsen er rigtig

Fup firma
Fup firma - brug ikke dine penge her!
De nægter at oplyse returadressen istedet skriver de standard beskeder med at man kan få 15% refunderet af købsprisen. Herefter kan man pludselig få 30% eller vælge en ny vare uden beregning.
Efter at have kommenteret på deres Facebook side har de blokeret mig.
Et godt råd er derfor - køb aldrig noget hos denne butik.

Super hurtig og effektiv service
Super hurtig og effektiv service
Kvaliteten i top.

Besvarelse fra DenHavn
Elendig kundeservice og dårlige…
Elendig kundeservice og dårlige produkter

Besvarelse fra DenHavn
Meget tilfreds med både levering og…
Meget tilfreds med både levering og produkt. Vil helt sikkert bestille fra Denhavn en anden gang

Den haven
Fra bestilling gik der 3-4 dage før jeg havde det jeg havde købt.

Har aldrig modtaget varen
Det er fup og fidus!
Har bestilt og betalt, men har aldrig modtaget min vare. Har skrevet for at høre, hvor den bliver af, men får intet svar. Kan absolut ikke anbefale den hjemmeside!

SVINDEL FIRMA
SVINDEL FIRMA - KØB ALDRIG HOS DEM
modtog en bestilt taske - dårlig kvalitet - ønskede at returnere - de tilbød først 15% rabat - så 30% rabat - takkede fortsat nej, så lukkede de bare ned for kommunikation. Totalt svindel - de overholder ikke de danske regler om returnerings-ret. Jeg kunne ligeså godt have smidt penge ud ad vinduet

Varen er ikke modtaget
Varen er ikke modtaget. Har skrevet til dem flere gange, men kun en eneste tilbagemelding om at varen skulle være afleveret. Kan ikke anbefale dette firma

Nemt at bestille
Nemt at bestille, lidt lang leveringstid, men fine produkter

Føler mig snydt
Jeg modtog Mascaraen på billedet i reklamen. Men i videoen vises to forskellige Mascara.
Jeg valgte at bestille mascaraen, da det reklameres for at firmaet er beliggende i København. Jeg får efterfølgende information om, at mascaraen sendes med HongKong ekspres, og sendes fra Kina
Dette gør, at jeg er vildledt, hvis jeg vidste varen blev sendt fra Kina så ville jeg aldrig have bestilt varen.

Besvarelse fra DenHavn
En dejlig lille taske som kan indeholde…
En dejlig lille taske som kan indeholde de få vigtigste ting. Nem at åbne og benytte.

Besvarelse fra DenHavn
Bestilling og levering gik fint men…
Bestilling og levering gik fint men leveringstiden er lidt lang.

Nemt at bestille.
Nemt at bestille.
Varen er i orden.
Kom frem inden for ok tid uden problemer.