Denbedstegave Anmeldelser 209

4,0

Fantastisk idé! Siesta Køge blev så der vi valgte og bruge vores gavekort! Super lække råd, super nemt med personale at betale med denbedstegave! Behøvede ikke engang printe, gav ham kvitteri... Se mere

Seriøst dårligts oplevelse. Gavekort til brunch til to personer og ved indløsning ville Cafen tage kort, dernæst accepterede de så. Dårlig ( ikke frisk mad) sur mælk i kaffen,dårlig kundeservi... Se mere

Jeg kan kun give 4 stjerner, årsagen er følgende: jeg havde fået en gave pålydende frokost for 2, pris 299kr samme beløb stod på det gavebeviser der udskrives ved aktivering, men på selve gavekortet... Se mere

Gik hurtigt og nemt når først koden er tastet men mangler at koden kunne komme på SMS. (Kun print) Men kæmpe plus at beløb på gavekortet kunne bruges som rent beløb og ikke er fastlåst i kun ét bestem... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Altid 3 års gyldighed og altid fri ombytning - vi kalder det gavegaranti! Hos Denbedstegave ønsker vi kun, at du får den bedste oplevelse. Derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med et af vores gavekort eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 53 53 73 85 eller via kundeservice@mbxp.dk.

4,0

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Sikke noget "biiiiiiiiiiiip"

Sikke noget "biiiiiiiiiiiip"
Helt utroligt besværligt at aktivere gavekort. Jeg havde fået 2 gavekort på hver 250 kr. Hvis man kan slå dem sammen fandt jeg aldrig fidusen. Har nu fået aktiveret De 2 gavekort og vekslet d3m til 2 café besøg. Det ene på en værdi a 249 kr til brunch, ( jeg har 1 kr tilgode) og det andet il et café besøg på 178 kr, heraf er de ca. 25 kr gebyr for fremsendelse af nyt gavekort???? Altså har jeg fået værdier på ca. 400 kr ud af mine gavekort på 500 kr. Jeg har fortalt alle venner og familie at jeg ikke modtager flere af disse "gavekort" de eneste der får noget ud af dem er "denbedstegave"

15. november 2019

Vi fik en fantastisk middag for 2.....

Vi fik en fantastisk middag for 2.....

Men det er lidt trist at menuen er valgt på forhånd, resten var der ikke en finger at sætte på

11. oktober 2019

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er ikke hos alle leverandører, at menuen er bestemt på forhånd. Der er dog nogle leverandører, der har lavet en helt særlig menu, som man får for gavekortet. Man kan dog altid se dette i forbindelse med at man aktiverer gavekortet.

Det er dog skønt at høre, at du havde en dejlig oplevelse med dit gavekort.

Catrine // Den Bedste Gave

Kun 2 restauranter hvor vi kan vælge i…

Kun 2 restauranter hvor vi kan vælge i Aarhus, men heldigvis har de god mad.

4. oktober 2019

Hej Lynn

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at kvaliteten er høj hos vores leverandører, selvom udvalget er lidt mindre end man kunne ønske. Vi tilfører hele tiden nye leverandører til listen, og jeg kan se, at der de sidste dage faktisk er kommet to nye leverandører til i Århus :)

Catrine // Den Bedste Gave

Glemmer at sende gavebevis med

Dårlig, i kvitteringens mail var der ikke noget gavebevis med, således at vi
Kunne indløse gavekortet i den butik vi have valgt.

28. september 2019

Hej Jonathan

Jeg er ked af at høre, at du ikke modtog dit aktiveringsbevis på mail efter aktivering af gavekortet. Du må meget gerne sende os en mail med dit gavekortsnummer, så kan vi nemlig enten sende dig aktiveringsbeviset, eller vi kan nulstille aktiveringen, så du kan bruge kortet et andet sted i stedet for.

Jeg håber, at I finder en anden dag til en dejlig oplevelse.

Catrine // Den Bedste Gave

Det var nemt at få den indløst det var…

Det var nemt at få den indløst det var en god gave

26. september 2019

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit gavekort. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Catrine // Den Bedste Gave

Det var en super dejlig mad og rigtig…

Det var en super dejlig mad og rigtig dejlig betjening på kik i Silkeborg .

10. september 2019

Hej Mona

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en skøn oplevelse i Silkeborg :)

Catrine // Den Bedste Gave

Der er alt for få steder

Der er alt for få steder, man kan bruge sit gavekort. Vi har temmelig mange spisesteder i Holbæk, men kun et af dem er tilknyttet denne kæde. Det er også besværligt med alt det, der skal printes ud. Jeg har fået sød og venlig betjening, da jeg ville ombytte mit gavekort, men jeg roder efterhånden rundt i begreber som aktiveringsbevis og gavebevis og for at få beløbet til at passe, skal jeg nu printe 4 A4 ark for at kunne bruge min gave. Jeg røg også lige pludseli til Morebox, hvor mit gavbebevis ikke duede. Den har jeg ikke selv søgt, så den må være dukket op i min søgen på Denbedstegave's hjemmeside

5. september 2019

Hej Lene

Jeg er ked af at høre, at der har været lidt mange papirer til udskrivning og besvær med dette.

Hvis du fortsat har et uindløst digitalt gavekort, så kan du faktisk nøjes med at fremvise gavekortet på telefonen. Det kan leverandørerne godt håndtere.

Nemt og hurtigt

24. august 2019

Hej Ali

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er bare så glade for at høre, at det var nemt og hurtigt at aktivere og bruge gavekortet.

Det virker bøvlet

Det virker bøvlet, at gavekortet fra Den Bedste Gave før benyttelse skal aktiveres, og at der samtidig med aktivering f.eks. skal vælges restaurant samt menu. Vi fik dog god betjening ved benyttelse af det aktiverede gavekort. Mvh. KEH

23. august 2019

Hej KEH

Jeg er ked af at høre, at du finder det besværligt at aktivere gavekortet. Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for både kunder og leverandører, og derfor skal man lige have et aktiveringsbevis med til gavekortet. Så kan leverandøren nemlig se, at det er et aktivt gavekort, som de kan indløse.

Catrine // Den Bedste Gave

Virker fint men udvalget af cafeer i…

Virker fint men udvalget af cafeer i roskilde er virkelig ringe

17. august 2019

Hej Jack

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre, at udvalget af cafeer ikke er tilfredsstillende i dit nærområde. Vi arbejder hele tiden på at få flere leverandører med i vores gavekort, og derfor kommer der også løbende flere til.

Vi håber, at du trods alt havde en god oplevelse med dit gavekort.

Catrine // Den Bedste Gave

Fandt en skøn spansk restaurant i…

Fandt en skøn spansk restaurant i Vendersgade Kbh C.
Kunne tænke mig at udvalget af restauranter var større

13. august 2019

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at du fandt en lille perle gemt i København :)

Vi arbejder hele tiden på at få flere leverandører med i vores gavekort, så der kommer også løbende flere til på hjemmesiden.

Catrine // Den Bedste Gave

God idé Stort udvalg Glæder os til at…

God idé Stort udvalg Glæder os til at bruge det

13. august 2019

Hej Dominique

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt med denne positive feedback - vi håber, at du har fået benyttet dit gavekort og har fået en god oplevelse ud af det :)

Catrine // Den Bedste Gave

Meget besværligt gavekort at bruge

Meget besværligt gavekort at bruge. Og restauranten genkendte ikke gavekortet, så vi skulle skændes med tjeneren for at få det aktiverede gavekort accepteret.

24. juli 2019

Hej Espen

Det er jeg utrolig ked af at høre! Det er naturligvis ikke meningen, at det skal være sådan!

Jeg håber, at du har sendt en mail til vores support omkring sagen, så vi kan tage fat i den pågældende leverandør.

Catrine // Den Bedste Gave

Jeg har ikke brugt gavekortet endnu, men det var nemt at aktivisere

20. juli 2019

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at det var nemt at aktivere gavekortet via hjemmesiden, og vi håber, at du får en skøn oplevelse, når du skal indløse det :)

ikke det værd!

fik et frit gavekort til denBedsteGave skulle så først købe et nyt gavekort online for pengene og så skulle jeg aktivere og så skulle jeg vælge hvad jeg ville bruge pengene på... det er simpelthen ikke besværet værd!

7. juli 2019

Hej

Det er en smule mere omstændigt med et åbent gavekort, da dette er et gavekort til vores hjemmeside. Det betyder nemlig, som du skriver, at man skal vælge en oplevelse på hjemmesiden og betale med det åbne gavekort.

Jeg håber dog, at du har haft en god oplevelse med dit gavekort.

Catrine // Den Bedste Gave

"Den bedste gave" er en super god måde…

"Den bedste gave" er en super god måde at glæde andre på; mange spændende valgmuligheder - vil helt sikkert anbefale.

16. juni 2019

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at læse dine rosende ord - vi sætter kæmpe stor pris på din anbefaling!