Denbedstegave Anmeldelser 209

4,0

Fantastisk idé! Siesta Køge blev så der vi valgte og bruge vores gavekort! Super lække råd, super nemt med personale at betale med denbedstegave! Behøvede ikke engang printe, gav ham kvitteri... Se mere

Seriøst dårligts oplevelse. Gavekort til brunch til to personer og ved indløsning ville Cafen tage kort, dernæst accepterede de så. Dårlig ( ikke frisk mad) sur mælk i kaffen,dårlig kundeservi... Se mere

Jeg kan kun give 4 stjerner, årsagen er følgende: jeg havde fået en gave pålydende frokost for 2, pris 299kr samme beløb stod på det gavebeviser der udskrives ved aktivering, men på selve gavekortet... Se mere

Gik hurtigt og nemt når først koden er tastet men mangler at koden kunne komme på SMS. (Kun print) Men kæmpe plus at beløb på gavekortet kunne bruges som rent beløb og ikke er fastlåst i kun ét bestem... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Altid 3 års gyldighed og altid fri ombytning - vi kalder det gavegaranti! Hos Denbedstegave ønsker vi kun, at du får den bedste oplevelse. Derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med et af vores gavekort eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 53 53 73 85 eller via kundeservice@mbxp.dk.

4,0

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Hyggeligt

Hyggeligt, god service

21. marts 2026

Hej Silje

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at der var hyggeligt og god service hos den valgte leverandør.

Perfekt

Perfekt, hurtig levering af den ønskede vare.

2. juni 2025

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det gik hurtigt med leveringen.

Tak for hurtigt levering

Tak for hurtigt levering

2. maj 2025

Hej Elis

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at du er tilfreds med leveringstiden på vores pakker.

Fungerer fint

19. januar 2026

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det fungerede fint da du skulle benytte gavekortet.

Hej Rene

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for og hører at det gik nemt med indløsningen af gavekortet.

Seriøst dårligts oplevelse

Seriøst dårligts oplevelse.
Dårlig ( ikke frisk mad) sur mælk i kaffen,dårlig kundeservice og!!
Ved afslutning skulle der betales 175 kr ekstra!
Vil aldrig ha’ gået der ind og da slet ikke ved ekstraudgifter? Som ikke blev oplyst.

10. januar 2026

Hej Louise

Du får lige samme svar her som jeg sendte til dig tidligere i dag:

Vi er kede af og hører at du har haft en dårlig oplevelse hos leverandøren og vil anbefale at du tager kontakt til dem omkring utilfredsheden med maden der blev serveret.

Det er forskelligt hvad leverandørerne kan tilbyde for gavekortene og efter at fødevarepriserne er steget er det ikke muligt for Café Olivia og tilbyde 2 x brunch plus drikkevarer til den pris.

Man får derfor lov til og vælge frit fra menukortet for gavekortets værdi i stedet for, dette står også på hjemmesiden når du indløser gavekortet hos leverandøren og kan se at de også skriver at gavekortene kun kan indløses mandage og tirsdage hos dem:

Det får du:

Frit valg fra menukortet for gavekortets værdi. Bemærk venligst at eventuel restsaldo ikke udbetales.

Info om stedet:

Hos Café Min Olivia med lokation på Vesterå-gaden i Aalborg bliver du som gæst budt indenfor til hyggelige lokaler og et bredt café-menukort. Dette betyder simpelt fortalt, at mulighederne er mange, og at du eksempelvis kan nyde brunch, burger, lækre cocktails eller dessert-tapas.

Vi bestræber os på, at du som gæst får en god og hyggelig oplevelse på Café min Olivia.

OBS! Gavekort kan kun indløses hos Cafe Min Olivia på mandage og tirsdage.

Vores gavekort giver desværre ikke rabatter hos leverandørerne og de vil derfor kun kunne tilbyde mad der svarer til prisen på vores gavekort.

Vi har fået produceret nye gavekort som er mere tilsvarende det leverandørerne kan tilbyde i dag de kom ud i butikkerne i November 2024.

Nemt og hurtig

17. november 2025

Hej Bjarne

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er det bare godt og hører at det gik nemt og hurtigt da du skulle benytte gavekortet.

Christina // Den bedste gave

Synes det er dårlig stil at et gavekort…

Synes det er dårlig stil at et gavekort udløber efter 3 år

19. november 2025

Hej Christina

3 år er en meget normal udløbsdato på disse slags gavekort og i August 2022 satte vi udløbsdatoen op til 5 år på vores gavekort så vi er lige nu den leverandør som har længst gyldighed på disse slags gavekort.

Du kan også læse mere om disse slags gavekort hos forbrugerrådet og reglerne for udløb og gyldighed for disse.

Nem hjemmeside.Let

Nem hjemmeside.Let, at booke sin oplevelse.

27. oktober 2025

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hvor er vi glade for at du fandt det nemt og begive dig rundt på hjemmesiden og at det var let for dig og booke din oplevelse.

Christina // Den bedste gave

Der var kun en restaurant i nærheden og…

Der var kun en restaurant i nærheden og der kunne ikke købes drikkevarer på gaven. Restauranten får kun 60% af beløbet - så det er bedre ned pengegaver eller gavekort til Restauranterne.

13. september 2025

Hej Karin

Det er helt korrekt at restauranterne ikke får udbetalt det fulde beløb af gavekortet, da vi jo også gerne skulle tjene på det så vi kan producerer flere gavekort.
Kan dog sige at de ikke kun får 60% af værdien udbetalt fra os af og det leverandøren får ud af det er reklame på vores hjemmeside.

Der er ikke nogen form for rabat ordning på vores gavekort og det er leverandørerne selv der bestemmer hvad de kan tilbyde for gavekortet, det skal dog være tilsvarende prisen på gavekortet, nogen leverandører har derfor valgt at drikkevarer ikke er inkluderet i gavekortet.
Hvis leverandørerne har specielle krav til hvad gavekortet ikke kan benyttes til vil dette være beskrevet ud for leverandøren.

Vi er opmærksomme på at udbuddet af leverandører ikke er lige stort alle steder og vi arbejder hele tiden på og skaffe flere leverandører som kunne være interesseret i og modtage vores gavekort.

Gave

Super smart når man skal give en 🎁

15. august 2025

Hej Ebba

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Hvor er vi glade for og hører at du synes vores gavekort er en super smart gave og give.

Besværligt

29. juli 2025

Hej Jan

Vi er kede af og hører at du har fundet det besværligt og indløse vores gavekort og vi tager gerne imod råd til hvordan at det kan gøres mindre besværligt for dig som kunde.

Christina // Den bedste gave

Det er vigtigt at i understreger på den…

Det er vigtigt at i understreger på den bestilling( Det papir vi får når vi har valgt restaurant ) at vi skal reserverer på deres hjemmeside så bogholderen kan godkende ellers kan vi ikke betale.

19. juli 2025

Hej Gitte

Dette står nævnt inde på hjemmesiden hvor du laver aktiveringsbeviset til leverandøren, så ud for hver leverandør som man kan vælge står der hvad de kan tilbyde og deres booking krav.
Og under booking står der dette nævnt hos RAS - Gastro&malt "HUSK: Gavekortskoder SKAL oplyses ved reservation. Koder kontrolleres og indløses ved bekræftelse af reservation og er derfor bindende. Bord skal forudbestilles".

Da aktiveringsbeviset er et standard bevis der bliver sendt ud på samtlige leverandører som har forskellige krav, kan der ikke laves en specifik tekst på beviserne for hver leverandør.

Man skal derfor selv læse op omkring kravene på hjemmesiden inden man aktiverer gavekortet til leverandøren.

At gøre ting anderledes

Det var en god oplevelse

11. juni 2025

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi glade for og hører at du havde en god oplevelse, da du skulle benytte vores gavekort.

Det var let at bruge gavekortet

Det var let at bruge gavekortet

12. juni 2025

Hej Linda

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi pris på.

Hvor er vi glade for at du fandt det let og benytte vores gavekort.

Maden

Maden. Men hvorfor skal man både printe et stykke papir og have et plastik kort. Ikke særlig smart og godt for miljøet

7. juni 2025

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi glade for.

Det er ikke nødvendigt og printe aktiveringsbeviset ud, hvis man kan fremvise det som et billede på telefonen.
Selve gavekortet er det der skal afleveres til leverandøren som betaling.

Christina // Den bedste gave

Fungerede utrolig godt og nemt dejlig…

Fungerede utrolig godt og nemt dejlig oplevelse

28. maj 2025

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Hvor er vi glade for og hører at det fungerede godt og nemt og at du havde en dejlig oplevelse da du skulle benytte gavekortet.

Christina / Den bedste gave

Gode gaver 🎁

Gode gaver 🎁

19. maj 2025

Hej Fin

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, de er guld værd.

Hvor er vi glade for at du synes vores gavekort er gode gaver.

Christina // Morebox

Brugte gavekort til spise på skøn cafe…

Brugte gavekort til spise på skøn cafe i Aarhus. Lækker mad og gode priser.
En skam at der ikke var flere steder og vælge imellem.

28. april 2025

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er vi glade for og hører at du fik noget lækker mad hos den valgte leverandør, da du skulle benytte gavekortet.

Vi er opmærksomme på at udbuddet af leverandører ikke er lige stort alle steder og vi arbejder hele tiden på og skaffe flere.

Christina // Morebox

Syntes det er et problem når jeg…

Syntes det er et problem når jeg modtage et gavekort til 2 personer til Brunch og prisen så ikke passer og skal betale ekstra. Selvfølgelig skal det betales for kaffe og juice ved siden af.

25. januar 2025

Hej Susanne

Efter at fødevarepriserne er steget er det desværre ikke muligt for vores leverandører og tilbyde brunch for 2 personer til 249,-.
Man vil derfor få vist på vores hjemmeside hvor gavekortet skal aktiveres til en leverandør hvad de kan tilbyde for gavekortet nu.
De fleste har stående at der er frit valg fra menukortet for gavekortets værdi.