Denbedstegave Anmeldelser 209

4,0

Fantastisk idé! Siesta Køge blev så der vi valgte og bruge vores gavekort! Super lække råd, super nemt med personale at betale med denbedstegave! Behøvede ikke engang printe, gav ham kvitteri... Se mere

Seriøst dårligts oplevelse. Gavekort til brunch til to personer og ved indløsning ville Cafen tage kort, dernæst accepterede de så. Dårlig ( ikke frisk mad) sur mælk i kaffen,dårlig kundeservi... Se mere

Jeg kan kun give 4 stjerner, årsagen er følgende: jeg havde fået en gave pålydende frokost for 2, pris 299kr samme beløb stod på det gavebeviser der udskrives ved aktivering, men på selve gavekortet... Se mere

Gik hurtigt og nemt når først koden er tastet men mangler at koden kunne komme på SMS. (Kun print) Men kæmpe plus at beløb på gavekortet kunne bruges som rent beløb og ikke er fastlåst i kun ét bestem... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Altid 3 års gyldighed og altid fri ombytning - vi kalder det gavegaranti! Hos Denbedstegave ønsker vi kun, at du får den bedste oplevelse. Derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med et af vores gavekort eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 53 53 73 85 eller via kundeservice@mbxp.dk.

4,0

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

café Stella

Maden var udmærket

30. september 2018

Hej Benny

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse med os her.

Fedt koncept

Fedt koncept!
God hjemmeside som er nem at navigere rundt på.

25. september 2018

Hej Nadine

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du finder hjemmesiden nem at navigere rundt på - det gør jo gavekortet noget nemmere at bruge.

Det virker

Det virker, lidt dobbelt arbejde når man skal indløse det.

10. september 2018

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af at høre, at det føles som dobbeltarbejde at indløse et gavekort på hjemmesiden. Men vi håber, at du alligevel får en god oplevelse med dit gavekort.

det hele er meget fint

3. september 2018

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Catrine // Den Bedste Gave

Det ringeste jeg endnu har oplevet på en portal

Nærmest umuligt at omsætte et gavekort til brug i en på forhånd valgt restaurant. Elendig logistik på hjemnesiden. Håber aldrig at skulle få en gave via den udbyder igen - og vil nok næste gang helt droppe forsøget.

26. august 2018

Hej Freddy

Det er jeg meget ked af at høre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så guider vi gerne igennem processen på hjemmesiden.

Catrine // Den Bedste Gave

Den bedste gave er sikkert fint nok

Den bedste gave er sikkert fint nok - lidt kikset at noget skal printes dog. Næ de to stjerner er fordi at ekspedienten på Vivaldi, Ros Torv ikke kunne finde ud, at bruge gavekortet, så jeg måtte betale kontant... Og dermed er tvunget tilbage til Vivaldi en anden dag med mit ubrugte gavekort. Hendes to overordnede - særligt chefen var direkte ubehagelig overfor sin medarbejder, der måtte gå grædende fra kassen. Slet ikke OK - oplevelse...

16. august 2018

Hej Michael

Jeg er meget ked af at høre, at du har haft denne oplevelse med gavekortet.

Vi vil altid gerne hjælpe både dig som kunde og cafeen med at indløse gavekort, så det er meget uheldigt, at du er blevet afvist på denne måde. Hvis du ikke mener, at du kan få brugt gavekortet en anden gang, må du endelig sende os en mail og henvise til denne besked. Du må meget gerne skrive til kundeservice@mbxp.dk, så skal vi se, om vi ikke kan finde en løsning på sagen.

Catrine // Den Bedste Gave

Nem hjemmeside og god service

Nem hjemmeside og god service. Dejlig nemt.

15. august 2018

Hej Signe

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at det var nemt at aktivere og benytte gavekortet.

Catrine // Den Bedste Gave

Alt fungerede perfekt i forbindelse med…

Alt fungerede perfekt i forbindelse med indløsningen af gave kort til et brunch arrangement. Vil helt sikkert bruge "denbedstegave" en anden gang og kan kun anbefale den til andre.

6. august 2018

Hej Susan

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med dit gavekort.

Fungerer upåklageligt.

11. juli 2018

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at det hele fungerer, som det skal :)

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Et brunch gavekort

Et brunch gavekort, med en mulighed for anvendelse i Aalborg. Alternativt skal der køres til Randers eller Nibe. Nibe har kun servering mellem 08:00 - 10:00. De andre udbydere af gaveæsker har idet mindste flere alternativer. Uduelig gave.

9. juli 2018

Hej Tharaniharan

Jeg er ked af at høre, at du har haft besvær med at finde en leverandør til dit gavekort i Aalborg.

Det er desværre korrekt, at udvalget i Aalborg ikke er så stort. Vi arbejder målrettet på at få flere leverandører med over hele landet og især i Aalborg, så forhåbentlig kommer der snart flere til.

I mellemtiden vil vi dog meget gerne hjælpe dig, og vi kan naturligvis ombytte dit gavekort til noget andet, hvis du ønsker dette. I så fald må du endelig kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på mailen kundeservice@mbxp.dk

nem bestilling

nemt at bestille, god mad

8. juli 2018

Hej Ejvind

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med dit gavekort. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Catrine // Den Bedste Gave

Syntes det Er bøvlet at man på ved…

Syntes det Er bøvlet at man på ved aktivering skal bestemme hvilken restaurant man vil spise på, hvad nu hvis alt er optaget når man kommer....

7. juli 2018

Hej Joan

Man kan altid ændre aktiveringen til et andet sted, hvis man har ombestemt sig eller hvis man af en eller anden grund er blevet afvist af stedet. Så længe man ikke har indløst gavekortet, kan vi altid hjælpe med en løsning.

Super nemt at bestille

21. juni 2018

Hej Gitte

Catrine // Den Bedste Gave

Intet modtaget endnu, her efter 10 dage!!!!

Jeg har bestilt 2 gavekort på hver 250kr og har endnu ikke modtaget noget fra jer, kan heller ikke komme i kontakt med jer telefonisk, da der ingen tilgængelige medarbejder er til rådighed og opkaldet derfor bliver afbrudt!

Ikke den bedste oplevelse fra jer!

Gavekortet fik jeg da jeg tegnede en bilforsikring hos Alka forsikring!

16. december 2016

Hjemmesiden virker ikke, og gavekortet er ugyldigt. Intet svar på mine mails

Min datter har fået et gavekort. Vi gik derfor ind på hjemmesiden, for at indløse Det. Vi fik den besked, at gavekortet på 299 kr. var ugyldigt, så jeg skrev til kundeservice, da man ikke kan få oplyst et telefonnummer, men har her efter ti dage intet hørt fra firmaet. Når man skal læse om de forskellige gavemuligheder, så virker hjemmesiden slet ikke længere. Er firmaet mon gået nedenom og hjem, eller hvad foregår der? Min datter er ihvertfald meget skuffet over, at hun ikke kan bruge sin fødselsdagsgave.

Så kom der hul igennem til firmaet. Jeg har nu fået en god og profesionel behandling via mailkorrespondance. Derfor retter jeg stjernerne til 2 stjerner. Hjemmesiden virker jo ikke, så alt skal igennem mailkorrespondance, og det er jo ikke ligefrem dét, der er idéen.

29. marts 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (209 anmeldelser)