Fantastisk idé! Siesta Køge blev så der vi valgte og bruge vores gavekort! Super lække råd, super nemt med personale at betale med denbedstegave! Behøvede ikke engang printe, gav ham kvitteri... Se mere
Seriøst dårligts oplevelse. Gavekort til brunch til to personer og ved indløsning ville Cafen tage kort, dernæst accepterede de så. Dårlig ( ikke frisk mad) sur mælk i kaffen,dårlig kundeservi... Se mere
Jeg kan kun give 4 stjerner, årsagen er følgende: jeg havde fået en gave pålydende frokost for 2, pris 299kr samme beløb stod på det gavebeviser der udskrives ved aktivering, men på selve gavekortet... Se mere
Gik hurtigt og nemt når først koden er tastet men mangler at koden kunne komme på SMS. (Kun print) Men kæmpe plus at beløb på gavekortet kunne bruges som rent beløb og ikke er fastlåst i kun ét bestem... Se mere
Altid 3 års gyldighed og altid fri ombytning - vi kalder det gavegaranti! Hos Denbedstegave ønsker vi kun, at du får den bedste oplevelse. Derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med et af vores gavekort eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 53 53 73 85 eller via kundeservice@mbxp.dk.
Hørkær 26, plan 5, 2730, Herlev, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Spisestedet var fint nok, men jeg syntes at der er for få spisesteder at vælge imellem.
Gaven der hedder middag deluxe, er der feks kun 1 spisested i Aarhus. Det er lige i underkanten i forhold til byens størrelse.
nemt at gå til og nemt at vælge hvilken resturant man vil spise på
Problem med at restauranten i første omgang ikke ville indløse gavebeviset, men efter en længere snak lykkedes det.
Jeg har fået et gavekort til 2xbrunch, som giver fejl når det skal indløses. I kundeservice får jeg at vide at fejlen er sket i butikken det er købt hos, og at de derfor ikke kan gøre noget. Vi får at vide at vi skal kontakte personen vi har fået gavekortet af, som så skal kontakte butikken hvor gavekortet er købt for 1 år siden. Den kvindelige kundeservice medarbejder jeg snakkede med var uforstående overfor hvor besværligt dette er for kunden, og var ikke særligt imødekommende overfor at finde en anden løsning på problemet. Derfor har jeg nu et ubrugeligt gavekort på 250kr, og betalt for en brunch jeg ikke selv ville have valgt ellers.
Meget dårligt system!!

Besvarelse fra Denbedstegave
God måde at give gave på og mange skønne ting at vælge imellem.
Nemt at anvende
Det var en rigtig oplevelse alt var ok. Hilsen Kirsten Karbing
Jeg synes, at systemet er lidt omstændeligt.
Kan ikke se nødvendigheden af den specifikke udskrift for aktuel restaurant.

Føler mig snydt.
Har ikke fået det der er betalt for.
Super nemt at navigere rundt i, massere af gode muligheder og fik min bekræftigelses mail med det samme
Jeg synes IKKE det er ok at det aktiverede gavekort skal printes. Det er jo simpelthen alt alt for besværligt.
kundecenter var megetbehjælpelig da vi havde problemer med vores kortvi fik en utrolig god service