Denbedstegave Anmeldelser 209

4,0

Fantastisk idé! Siesta Køge blev så der vi valgte og bruge vores gavekort! Super lække råd, super nemt med personale at betale med denbedstegave! Behøvede ikke engang printe, gav ham kvitteri... Se mere

Seriøst dårligts oplevelse. Gavekort til brunch til to personer og ved indløsning ville Cafen tage kort, dernæst accepterede de så. Dårlig ( ikke frisk mad) sur mælk i kaffen,dårlig kundeservi... Se mere

Jeg kan kun give 4 stjerner, årsagen er følgende: jeg havde fået en gave pålydende frokost for 2, pris 299kr samme beløb stod på det gavebeviser der udskrives ved aktivering, men på selve gavekortet... Se mere

Gik hurtigt og nemt når først koden er tastet men mangler at koden kunne komme på SMS. (Kun print) Men kæmpe plus at beløb på gavekortet kunne bruges som rent beløb og ikke er fastlåst i kun ét bestem... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Altid 3 års gyldighed og altid fri ombytning - vi kalder det gavegaranti! Hos Denbedstegave ønsker vi kun, at du får den bedste oplevelse. Derfor sætter vi alt ind på at give dig den bedst mulige service. Hvis du oplever et problem med et af vores gavekort eller har et spørgsmål, håber vi, at du vil kontakte verdens sødeste kundeservice på tlf. 53 53 73 85 eller via kundeservice@mbxp.dk.

4,0

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Har overhovedet ikke kunne aktivitere…

Har overhovedet ikke kunne aktivitere mit gavekort og kan IKKE komme i kontakt med dem. Har prøvet på mail men ingen hjælp😡 det er virkelig noget rigtig rod og trist at blive snydt på denne måde.Kan IKKE anbefale det.

18. maj 2021
Denbedstegave-logo

Besvarelse fra Denbedstegave

Hej Dorthe

Jeg kan ikke se, at du har forsøgt at komme i kontakt med os. Send os gerne en mail til kundeservice@mbxp.dk og oplys gavekortkoden. Vi er ikke ude på at snyde nogen som helst.

Silvia // Morebox

God service og hjælp

Gode service - Kunne ikke aktivere mit gavekort på hjemmesiden (prøvet med Google og Edge). Besluttede at ringe direkte og kom igennem efter kort tid og ordnet aktiveringen den vej. Bekræftelsesmail kom 10 minutter senere og alt var godt. God service og hjælp.

15. november 2020