Deichmann Danmark Anmeldelser 929

3,2

Har altid kun fået gode sko til en rimelig pris her. Udelukkende god service hver gang. En enkelt gang ville jeg købe snørebånd til et par knælange støvler købt et andet sted, og ekspedienten tilbød a... Se mere

De havde virkelig god service og priser og leveringen gik virkelig hurtigt. Elsker at du bare kan returnere det i fysisk butik istedet for at skulle sende tilbage.

Bestilte varer d28/10, og skriver nu 4/ 11..har intet hørt siden jeg fik en ordrebekræftelse, så idag ringede jeg til kundeservice. Blev stillet om til svensktalende person, masser af knas på linjen o... Se mere

Jeg sendte en mail til deres kundeservice for 13 dage siden, men har endnu ikke fået noget svar på min henvendelse. Det eneste jeg har modtaget, er en mail, hvor de beder mig vurdere hvordan hjælpen f... Se mere

1. Skobutik

I Danmark har vi hele 31 Deichmann butikker, der indeholder et stort udvalg af sko til alle aldersgrupper. Vi kan tilbyde markedets vel nok mest omfattende sortiment – både online og i vores fysiske butikker. I alle vores butikker tilbyder vi kyndig rådgivning og hjælp til at finde det perfekte match til dig. Hvis den ønskede sko er udsolgt i butikken, kan du nemt bestille den til hjemmelevering eller lave ”click and reserve” i webshoppen til afhentning i en af vores mange butikker.

3,2

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Ok oplevelse

Ganske nemt , måtte dog bytte et par sko, gor små

10. maj 2023

Hej Morten

Det er selvfølgelig ærgerligt, at skoene var sfor små, vi håber de blev byttet til en størrelse, der passsede. 1000 tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Hav en rigtig god weekend.

Deichmann kundeservice

Hurtig levering og da varen var…

Hurtig levering og da varen var returneret, kom pengene hurtigt retur igen!

8. maj 2023

Kære Nina

Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi håber du får en fantastisk dag.

Hurtig betjening

18. maj 2023

Hej Jens

Tak for din flotte anmeldelse og for den positive feedback, det er vi meget glade for at høre!

Deichmann kundeservice

Varen var hurtig fremme og var som…

Varen var hurtig fremme og var som beskrevet

28. maj 2023

Hej Helle,

Hold da op hvor er vi glade for din flotte anmeldelse. 1000 tak for den, det sætter vi stor pris på.

Hav en fantastisk weekend.

Rigtig god service

Rigtig god service, sandalerne måtte dog efter få dage forbi en skomager og lappes, ellers gode

Hej Jesper

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for, kan du tro. Er skoene gået i stykker, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på onlineshop-dk@deichmann.com.

Hav en rigtig god weekend.

Deichmann kundeservice

Egentlig ville jeg gerne give 5…

Egentlig ville jeg gerne give 5 stjerner, men har trukket 2 fra fordi i ikke har de sandaler jeg vil have længere i rød og blå, som jeg har købt så mange gange før.

8. juni 2023

Hej Zahra

Vi er kede af, at vi ikke har den ønskede vare. Såfremt den ikke findes online, kan vi måske have den i en af vores butikker. Skriv gerne en mail til onlineshop-dk@deichmann.com, så vi kan undersøge det for dig.

Rigtig god weekend.

Udmærkede og komfortable sko

Udmærkede og komfortable sko, der så ud som på foto. Og de skulle ikke gås til - ingen vabler! Hurtig levering.

Hej,

God weekend.

Deichmann Kundeservice

Mit barnebarn blev glad for gaven

nemt at bestille og det blev hurtigt sendt til mig

14. juni 2023

Kære Gurli

Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på! Vi er også glade for at dit barnebarn blev glad for gaven.

Vi håber du får en fantastisk weekend.

Deichmann kundeservice

Det ene par var helt perfekte (havde…

Det ene par var helt perfekte (havde prøvet dem i en butik, men fik 20% rabat ved køb på hjemmesiden).
Det andet par var et forkert par sko, slet ikke dem, jeg havde bestilt, så de blev byttet igen

25. maj 2023

Hej Helle,

Jeg er ked af at høre, at du fik et par sko, du ikke havde bestilt. Desværre sker der fejl en gang i mellem, men godt at du fik dem byttet.

1000 tak for anmeldelsen. Og rigtig god dag.

God kvalitet

God kvalitet , skoene gode

16. maj 2023

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du synes, vores sko er kvalitetssko.

Rigtig god dag.

Alletiders hurtig lev

Alletiders hurtig lev. Lækre sko😀

24. maj 2023

Kære Annette

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for, kan du tro.

Forsat god dag.

Deichmann kundeservice

Deichmann er et rigtig godt sted at…

Deichmann er et rigtig godt sted at købe sko. Jeg har købt flere par og det gode er at der medfølger retur label så man nemt kan returnere hvis skoene ikke passede.

13. juni 2023

Kære Janne,

Mange tak for din fine feedback. Vi er rigtig glade for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os.

Det glæder os, at du har haft en postitiv oplevelse.

Du ønskes en fantastisk dag.

Cecilie

Altid godt...

30. maj 2023

Hej Daniel

Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på, kan du tro.

Forsat god dag.

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Og skulle skoene ikke passe, kan de returneres til butik. Ikke så meget besvær med at finde et posthus eller anden forsendelsesfirma

12. juni 2023

Hej Hanne

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, det er nemt at handle hos os samt retunere. 1000 tak for din positive feedback.

Hav en rigtig god dag.

Deichmann

Deichmann, har ikke længere de fantastiske sko og støvler som da forretningen kom til Danmark.
Jeg har ikke fundet noget i flere år med så god en pasform i den bred læst str. 42-43 det er så skuffende.

9. juni 2023

Kære Helle

Vi er kede af at høre, at du ikke synes om vores produkter i store størrelser med en god pasform. Du er ikke den eneste, så dit ønske er sendt videre til den rette afdeling.

Hav en rigtig god dag.

God og troværdig firma

Stabil levering og produkter som svarer til det som jeg forventede.

13. juni 2023

Kære Janne

Kære Gitte

Mange tak for din anmeldelse!

Vi gør alt hvad vi kan, for at få vores ordre bliver afsendt samme dag, når man bestiller inden kl. 15 – så vi er meget glade for, at du sætter pris på vores hurtige levering.

Vi håber du får en dejlig dag!

Deichmann kundeservice

Hurtig levering - dog var den ene vare udsolgt

24. maj 2023

Kære Pia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Din feedback er vigtig for os, og det glæder os at leveringen var hurtig.

Super ærgerligt den ene vare var udsolgt.. Du kan altid kontakte os på onlineshop-dk@deichmann.com hvis vi skal undersøge om en vare eventuelt er på lager i en af vores butikker.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Cecilie
Deichmann Kundeservice

Det er nemt og ukompliceret at handle hos Deichmann

Det er nemt og ukompliceret at handle hos Deichmann.
Hurtig levering, hvor varerne svarer og lever op til beskrivelserne.
Nemt og ukompliceret at returnere varer man af forskellige årsager, ikke ønsker at beholde.
Tilgodehavende bliver inden for kort tid tilbagebetalt

Hej,

Tak for de fem stjerner, hvor er det skønt, at du værdsætter vores service og produkter. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber at se dig snart igen!