Ik ben heel erg teleurgesteld in jullie. Dit is al de 2e keer gebeurd. Er wordt geadverteerd dat het boeket dezelfde dag zou worden bezorgd, maar dat is beide keren niet gebeurd. Ik vind di... Se mere
Virksomheden har svaret
Once again another stunning bouquet of flowers - each time I order they are stunning - thanks very much !
Virksomheden har svaret
Ik bestel al langere tijd bij de Bloemist. Alle bestelde producten zijn allemaal naar tevredenheid samengesteld en op tijd bezorgd. De foto’s in de webshop komen overeen met de realiteit. In de enk... Se mere
Bloemen, bloemist, boeket, boeketten, bloemstuk, rouwbloemen, bezorgen, relatiegeschenken, kerstgeschenken, fruitmanden, knuffeldieren, wijn, champagne
Holland
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben heel erg teleurgesteld in jullie.
Dit is al de 2e keer gebeurd.
Ik vind dit misleidend!!!
Zodra jullie het geld hebben geïncasseerd laten jullie de klant stikken!!
Ik vind dit gedrag walgelijk!
Ik ga met jullie in zee omdat je dit beloofd en er voor mij een urgente reden achter zit.
Ik heb nog gebeld met de klantenservice.
Er werd letterlijk gezegd: zodra wij de bestelling binnen hebben, hebben wij er geen controle meer over...
Wat een misleiding!!!!
Ivan Gilson

Besvarelse fra deBloemist.nl
Dit is de enige service die ik in Amsterdam heb gevonden met een betrouwbare bezorging van ballonnen (je kunt zelfs kiezen voor bezorging 's avonds op dezelfde dag). Andere services waren zoiets van: 'Oh, we geven de bestelling gewoon aan DHL en zij bezorgen waar ze willen' - nou, dat is niet wat ik wil, toch? Ik wil mijn dierbaren verrassen met ballonnen op de ochtend van hun verjaardag. Geweldige service!
Na veel bellen en mailen heeft deze site het netjes opgelost .
Leren van hun fouten .
Denken mee met oplossingen
Gisterenavond besteld. Vandaag keurig netjes het bestelde afgeleverd. Prachtig boeket. Precies zoals aangegeven op de site. Verse mooie bloemen. Dit bedrijf erg aan te bevelen aan klanten.
Ik kreeg vandaag een foto van mijn broer opgestuurd, een foto van de nieuwe bos bloemen. Hoewel ik het een mooie bos vind, lijkt het toch niet op de foto op jullie website. Ik wil NIET nog een nieuwe bos, dat is redelijk beschamend voor mijn moeder. Of dit nu aan de leverancier ligt of aan jullie is mij niet duidelijk. Jullie bieden iets aan op jullie website, waarbij, zoals ik al eerder meldde, het niet duidelijk is welk formaat boeket op de foto staat. Ik bestelde echter het grote formaat, dus ik mag ervan uitgaan dat wat ik bestelde in ieder geval lijkt op het boeket op de foto. Wat mij wel duidelijk is, is dat jullie klaarblijkelijk niet controleren wat er geleverd wordt. Jullie laten het dus aan de klant over om na te gaan bij de persoon die getrakteerd wordt of dat wat geleverd is ook overeenkomt met wat besteld is. Dat lijkt mij niet juist. Het is met moderne technologie toch niet zo moeilijk om de bloemist te vragen een foto van de gemaakte bos op te sturen naar jullie (en wellicht ook de klant) om de bestelling te verifiëren. Ik woon in Nieuw Zeeland en kan dus niet bij feestelijke familiebijeenkomsten aanwezig zijn. Ik maak dus gebruik van diensten als die van jullie, om iemand te trakteren. Van jullie dienst maak ik in de toekomst geen gebruik meer.
In de enkele keren dat er telefonisch contact nodig was, werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan om mijn vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.
Wat ik fijn vind aan de Bloemist is dat het mogelijk is om op dezelfde dag te bestellen én te laten bezorgen indien er wel voor een bepaalde tijd besteld is.
Mijn volgende bestelling zal ik in ieder geval snel weer bij de Bloemist plaatsen!
Pakket bleef op niet verstuurd staan, na geen bericht ontvangen te hebben, herhaaldelijk klacht ingediend en uiteindelijk heb ik het pakket alsnog ontvangen, een hele maand later! Teleurstellend, geen excuses, niets.
Ontvanger was geopereerd en dochter was bij haar. Het boeket werd niet bezorgd omdat het adres niet was gevonden. Volgende ochtend kwam de baas het boeket persoonlijk brengen. Kijk, dat is service verlenen. Volgende boeket ga ik weer via de Bloemist bestellen.
Voor de 2e maal bij debloemist besteld.
Nu een fruitmand rijk gevuld.
Ontvanger was zeer verrast.
Goede site,zeer overzichtelijk.
Op zondag 27 oktober heb ik online bloemen besteld om op maandag 28 oktober af te laten leveren in het ziekenhuis in Eindhoven. Op maandag kreeg ik de bevestiging dat dit zou gebeuren. Op dinsdag telefonisch contact gezocht omdat de link die ik gekregen had aangaf dat de bloemen nog onderweg waren. Dit werd uitgezocht en hierop kreeg ik het antwoord dat de bloemen bij de expeditie waren afgeleverd en dat dit intern verder gedistribueerd zou worden. Op woensdag is degene, voor wie de bloemen bestemd waren, ontslagen uit het ziekenhuis. Op donderdag heb ik haar gesproken waarbij ze aangaf geen bloemen te hebben ontvangen. Wederom via de mail contact gezocht en gemeld dat de bloemen niet op de plaats van bestemming waren terechtgekomen. Hierop kreeg ik de reactie dat ze de bloemen niet verder mogen leveren dan de expeditie van het ziekenhuis en dat ikzelf maar contact moest opnemen met het ziekenhuis om te achterhalen waar de bloemen zijn gebleven. Dit is voor mij onacceptabel. Ik heb de bloemist.nl ingeschakeld om de bloemen te bezorgen. Als dit uiteindelijk niet gebeurd is, om wat voor reden dan ook, kun je niet de klant opzadelen met de mededeling om zelf maar even contact op te nemen met het ziekenhuis. Als ik iets bij een webshop bestel en het wordt niet geleverd, ook als dit een oorzaak heeft die buiten de webshop ligt, wordt er een nieuw product verstuurd. Zij zijn uiteindelijk verantwoordelijk. Er zijn daarna nog diverse mails over en weer gegaan wat leidde tot een herhaling van zetten. Bij de reviews van de bloemist.nl heb ik een aantal voorbeelden gezien waarbij wel tot een acceptabele oplossing is gekomen. Op mijn laatste mail om tot een voorstel te komen werd niet meer gereageerd. Ik zal dit ook bij de Geschillencommissie Thuiswinkel voorleggen wat dan hopelijk leidt tot duidelijkheid.

Besvarelse fra deBloemist.nl
Dit internetbedrijf kent zijn eigen website niet. Het is helaas scam. Wanprestatie en misleiding.
Levertijden en -dagen komen niet overeen met wat zij beloven. Telefoonnummers van ontvanger worden niet gebruikt. De ontvanger moet zelf de bloemen op halen in de winkel en dan krijg je een mailtje dat de bloemen bezorgd zijn!
Verder kunnen ze niet garanderen dat ze ook in de avond leveren, ook al staat dat op hun website.
Kortom ze zien niet de noodzaak als tussenhandelaar, dat klachten serieus genomen moeten worden. Met hun standaard antwoorden en ontkenningen is het beter om maar direct naar een bloemenwinkel te gaan en daar je bloemen te kopen. Wellicht ook goedkoper en dan weet je zeker dat het boeket vers is.
Een mooi voorbeeld is onderstaande reactie van dit internet-tussenhandelaar bedrijf. Een herhaling van al eerder gekregen antwoorden. Met telefoonnummers en suggestieve leverstijden doen zij dus niets. Als je niet in de avond kunt leveren, waarom vermelden zij dat dan niet op hun website en bij de orderbevestiging?
Kortom debloemist.nl kan niet waarmaken wat het belooft. Dus misleiding. Gewoon scam.

Besvarelse fra deBloemist.nl
Mijn man had hier een boeket besteld ,omdat hij zelf niet naar de winkel kon ivm voet in het gips,maar het boeket leek totaal niet op wat hij had besteld,op het voorbeeld zaten rozen ,er was geen roos te bekennen.
Volgens hun was het toch een mooi boeket ,dus wat zeur je dan ,daar kwam het uiteindelijk op neer.
Dus dat is eens maar nooit meer.

Besvarelse fra deBloemist.nl
Very dissapointed today valentines day! I orders a piece of balloon with chocolate on it, with card, i paid 30euro for that little crop, because i wanted it to deliver in my boyfriends office, and take note they have a company choice for sending in the choices so I choose it.. to make my bf feel special in his work. and the call me and said they dont deliver at the company, so i have no choice but to send it in our home..if i could just knew it i rather both something more wothy of 30euro that a piece of ballon then take it home😞😞 very dissapointed

Besvarelse fra deBloemist.nl
Op 19 augustus 2022 heb ik een bos rozen besteld ter ere van de verjaardag van mijn partner. Helaas zijn deze bloemen nooit bezorgd. De Bloemist beweert echter het tegenovergestelde. Om deze reden is de factuur (EUR 49,95) onbetaald gebleven. Inmiddels is het januari 2024 en heeft deze firma besloten een deurwaarder in te zetten om het bedrag te innen…een deurwaarder…voor een bos bloemen. En hoewel de kosten als maar oplopen en deze bloemen ondertussen honderden euro kosten, zal ik voet bij stuk houden. Hoe schandalig kun je een klant behandelen!
Ik raad u dan ook ten zeerste af om bij dit bedrijf bloemen te bestellen.

Besvarelse fra deBloemist.nl
Bezorgd op de afgesproken dag, maar zonder kaartje. Boeket qua kleur volgens het plaatje, maar is wel anders.
Foutje gemaakt door verzender bij bestellen van een knuffeltje met de verkeerde kleur. Gebeld om te vragen of het geretourneerd kan worden meldt de telefoniste dat ze geen dingen retour kunnen nemen. Volgens jullie eigen website kan dit wel, tenzij betreffende telefoniste voor een ander bedrijf werkt. Onbeschoft volhouden dat niks geretourneerd kan worden.
Fruitmand besteld,zou de volgende dag in ziekenhuis gebracht worden,is niet gebeurd (kon niet in de avond?),dan weer de volgende dag,,weer niet gebeurd.
gebeld gingen ze navragen ,volgende dag email het is bezorg.na 1 week nog niets bezorgd,weer gebeld ,het pakket was geweigerd omdat patiënt naar huis was,gevraagd waarom geen contact met ons gemaakt?antwoord.we hebben het nog niet terug ontvangen maar tegen betaling van nog eens 17 euro zouden ze het thuis bezorgen.ik vind dit erg onbeschoft.
Bestel je binnen de tijd word hij als nog door het bedrijf geannuleerd.vanwege een stukje omrijden.
Vandaag bezorgd, NOT!!! 4 dagen later nog niet eens. Vraag je om compensatie, krijg je een tegoed bon om weer een slechte ervaring op te doen of wat. Zoek AUB een ander bedrijf want deze is 3x niks.
Læs mere om andre typer anmeldelser.