Leverans på angiven tid med placering utanför min dörr samt omgående besked om detta via Mail. Paketet i perfekt skick.
Jeg købte en vare i Tyskland, jeg blev informeret hele vejen, chaufføren ankom til tide og var meget service minde og hjælpsom kanon service 😀😀😀
jeg giver jer ☆☆☆☆ fordi DB SCHENKER er næsten på 5 stjerner, jeg afventer flere pakker fra Sverige , er der 5 stjerner på vej, vi ser vh.Toby 👍👍👍👍
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra DB Schenker Sverige
Sendte 8 kg pakke til Sverige med GLS/Schenker for en uge siden. Pakken blev forsøgt leveret for fire dage siden og igen i dag uden for det tidsrum, der var aftalt med modtageren - og derefter til den lokale sædvanlige Schenker pakkeshop kl 8:40, hvilket er udenfor dennes helt normale åbningstid. Schenker nægter nu at levere pakken før i morgen, selvom pakkeshoppen er åben til kl 21. I morgen er modtageren bortrejst. Det gør mig rasende, at en forsendelse med værdifuldt indhold strander på denne måde og medfører stor frustration hos både afsender og modtager. Det samme skete med samme leverandør sidste sommer. GLS har behandlet mig pænt, da jeg kontaktede dem telefonisk - Schenker slukkede for telefonen, da jeg insisterede på, at de sørgede for levering i dag. Nul stjerner!

Besvarelse fra DB Schenker Sverige
Lad vær at købe noget af forretninger som bruger DB Schenker som transportør.
Jeg har købt en vare af Skruc´vat.se og den er sendt med dettte amatørfirma.
Skruvat vil ikke betale pengene tilbage, da de venter på at DB Schenker svarer tilbage.
Varen er forsvundet d 26/11 og der er intet sket siden

Besvarelse fra DB Schenker Sverige
Leverer altid varene til den tid de siger, og de er en af de få udover PostNord der kan finde adressen.

Besvarelse fra DB Schenker Sverige
Først en meddelelse så et ring, vi er der om 10 minutter, flink chauffør.
Hurtigt og nemt

Forrykt ringe pakkefirma.
De glemmer at scanne pakken ved indlevering. Jeg har et tracking-ID der klart viser, at pakken er registreret, men de beder om at se en kvittering, før de vil efterlyse pakken. Problemet er bare at man ikke får en kvittering fysisk, men digitalt. Den kvittering kom så heller aldrig, fordi idioterne ikke kunne finde ud af at scanne pakken korrekt.
Nu står jeg tilbage med en forsvundet pakke og ingen kvittering. På tracking-ID er der intet sket siden 2. september.
Jeg kan kun anbefaler at alle benytter et andet firma end DB Schenker.
Fik en mail for at vælge leveringsdato hvor de alligevel ikke leveret min palle ..... Under alt kritik
Venter på en pakke som skulle komme fra Sverige til min adresse nord for København. Kunne følge pakken på deres tracking page fra Göteborg, Malmö og derefter Kolding! Fra Kolding gik den til location DK0 i country 04? Og der har den været siden. Pakke skulle have været ankommet for 3 dage siden. Har skrevet til dem, men alt jeg får er en auto-response. DB Schenker står til første-prisen som den mest håbløse tracking page af alle transportvirksomhederne.