DB Schenker Sverige Anmeldelser

15.830

4,0

Leverans på angiven tid med placering utanför min dörr samt omgående besked om detta via Mail. Paketet i perfekt skick.

Leveransen skulle leveres i carporten, men blev sat i opfarten, så den blokerede for at 2 biler kunne komme ud 😡🤬🤬🤬🤬

1. Rederi
  2. Kurér- og leveringsservice
  3. Vareudbringning
  4. Logistikvirksomhed
  5. Transportservice

Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.

God

16 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(15.830)

7.563 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Leveransen skulle leveres i carporten

18. august 2026

Hej,

Tråkigt att höra att leveransen placerades på uppfarten i stället för i carporten och att det dessutom blockerade utfarten för två bilar. Jag förstår att det blev väldigt besvärligt.

Allt gott,
Fatima

Bra levering

Bra levering

5. august 2026

Hej Liv,

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme och är glada att höra att leveransen fungerade bra.

Ha en fortsatt fin dag!

5913083068 Totalt forkludret leverance

5913083068 Totalt forkludret leverance, hvor forsendelse var bortkommet i 3 uger.Forkerte oplysninger til kunde. Schenker integration er helt klart mislykket, hvilket også kunne ses på kvartalsregnskabet.

4. august 2026

Hej Hans,

Tack för ditt omdöme. Vi är verkligen ledsna över att höra att du haft en så pass bristfällig upplevelse och förstår frustrationen över att din försändelse varit försenad och att du fått motstridig eller felaktig information under processens gång.

Vi tar till oss den här typen av synpunkter och vill gärna undersöka vad som har hänt med just din sändning. Därför kommer vi att skicka ett separat mejl till dig så att vi kan titta närmare på försändelsen och följa upp ärendet mer i detalj.

Ser fram emot ditt svar.

Sendt pakke til Sverige fra Danmark

Sendt pakke til Sverige fra Danmark - Jeg sendte for 2 uger siden en pakke til Sverige - det hele kørte fint da pakken var i Danmark og Malmø men da den ramte Stockholm så bryd det hele løs.

Den har nu lagt i Stockholm i en helt uge - modtageren bor i Stockholm i skriver på track and trace den er ude til levering hver dag men bagefter skriver i not loaded.

Har været i kontakt med jeres kundesupport som ikke rigtig kan hjælpe. De skriver de kigger på det men vender aldrig retur.

26. juni 2026

Meget dårligt og meget langsomt…

Meget dårligt og meget langsomt levering!

18. maj 2026

Hej,

Tack för er feedback!

För att se vad som har hänt vid leveransen skulle vi behöva mer information om försändelsen. Vi skickar er ett separat mail!

Ha en fin dag!
Anna

Perfekt service och tid och

Perfekt service och tid och
Besked.

31. marts 2026

Hej Michael,

Tack för ditt omdöme.
Trevligt att allting gått som planerat och att du uppskattar vår service.

Allt gott,
Linn

Helt problemfri leverance!

24. marts 2026

Hej Noel,

Tack för din återkoppling!

Vad roligt att höra att upplevelsen upplevdes som problemfri och bra.

Hannes

Rigtigt god service

Rigtigt god service

16. marts 2026

Hej Svend,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig, och det gläder oss att du upplevde riktigt god service.

Felicia

Sendte 8 kg pakke til Sverige med…

Sendte 8 kg pakke til Sverige med GLS/Schenker for en uge siden. Pakken blev forsøgt leveret for fire dage siden og igen i dag uden for det tidsrum, der var aftalt med modtageren - og derefter til den lokale sædvanlige Schenker pakkeshop kl 8:40, hvilket er udenfor dennes helt normale åbningstid. Schenker nægter nu at levere pakken før i morgen, selvom pakkeshoppen er åben til kl 21. I morgen er modtageren bortrejst. Det gør mig rasende, at en forsendelse med værdifuldt indhold strander på denne måde og medfører stor frustration hos både afsender og modtager. Det samme skete med samme leverandør sidste sommer. GLS har behandlet mig pænt, da jeg kontaktede dem telefonisk - Schenker slukkede for telefonen, da jeg insisterede på, at de sørgede for levering i dag. Nul stjerner!

24. februar 2026

Hej Kirsten,

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen att det är en frustrerande situation när sändningen inte levereras som planerat.

Vi vill gärna ta en närmare titt på vad som skett med din sändning. Vi ber dig därför svara på det mail vi skickat dig, där kan du återkomma med sändningsnummer/referensnummer.

Ser fram emot att höra från dig!
Felicia

Jeg købte en vare i Tyskland

Jeg købte en vare i Tyskland, jeg blev informeret hele vejen, chaufføren ankom til tide og var meget service minde og hjælpsom kanon service 😀😀😀

12. februar 2026

Hej Claus,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du hölls informerad hela vägen och att leveransen gick som planerat. Det är också trevligt att veta att chauffören var punktlig, serviceminded och hjälpsam.

Tina

Leverer altid varene til tiden

Leverer altid varene til den tid de siger, og de er en af de få udover PostNord der kan finde adressen.

8. april 2024

Hej Carsten!

Tusen tack för ditt omdöme!

Allt gott och trevlig måndag
Oskar

Leverans enligt besked

25. marts 2024

Besvarelse fra DB Schenker Sverige

Hej Barry, tack för ditt omdöme.
Roligt att se att du är nöjd med leveransen med Schenker.
Hoppas du får en fin kväll.
Allt gott Frida