Endelig et firma som tager kundeservice alvorligt.🙂 En personlig opringning fra direktøren af firmaet, med et ønske om en glædelig jul og en undskyldning for et par småfejl omkring en ordre, kan b... Se mere
Jeg havde kig på en kokkekniv i North Collection-serien, men havde lige et spørgsmål, jeg skulle have afklaret. Jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret, hvorefter jeg bestilte kniven og et str... Se mere
Jeg havde bestilt et par julegaver til Black Friday, som skulle leveres indenfor 3-4 dage. Da jeg intet hørte efter en ugestid, skrev jeg og spurgte til min ordre. Direktøren gik selv ind i behandlin... Se mere
På trods af manglende information om manglende pakke, formentlig pga juletravlhed, var der ingen problemer da jeg henvendte mig. Fin og venlig behandling, hvor de levede op til det de sagde. Thumps u... Se mere
Skab kulinariske madoplevelser med høj præcision. Udforsk vores unikke udvalg af 67 lag damaskus stål køkkenknive og kniv-tilbehør.
Danmark
- cuisinelab.dk
Andre kiggede også på
Virkelig god service og vejledning.
Virkelig god service og vejledning.
Cuisenelab og Hans har styr på sagerne og svarer fyldestgørende på tvivlspørgsmål. Jeg handler der igen 😊

valg af knive
overskuelig og præcis info på hjemmesiden, der gør at jeg kan træffe det rigtige valg. Knivene er fantastiske og lever op til det, der loves.

Besvarelse fra Cuisine Lab
Jeg fandt hvad jeg havde brug for og så…
Jeg fandt hvad jeg havde brug for og så var der hurtig levering.

Besvarelse fra Cuisine Lab
Hurtig levering til aftalt tid
Hurtig levering til aftalt tid. Gaven var pakket forsvarligt ind, hvilket var godt da, forsendelseskassen var ødelagt.

5 ud af 5 oplevelse!!! 😃
Super webshop med hurtig levering og fantastiske produkter. Jeg er meget tilfreds - bedre end forventet!
Jeg vil klart handle her igen. 5/5 oplevelse!

Besvarelse fra Cuisine Lab
Kan varmt anbefale Cuisine Lab!
Kan varmt anbefale Cuisine Lab! Udover at de har fantastiske knive af højt kvalitet, så vil jeg især fremhæve deres kundeservice. Da jeg havde bestilt mine varer, opdagede jeg, at jeg havde lavet en fejl i min bestilling. Jeg skrev til dem med det samme - og de svarede tilbage indenfor kort tid, at de ville få det rettet på min ordre. Kanon kundeservice, som jeg vil være tryg ved at handle hos igen.

Fantastiske knive!
Jeg har i dag benyttet kniven til at skære de fineste stykker flap Meat - Fantastiske knive!

Besvarelse fra Cuisine Lab
Helt klart de bedste knive jeg har…
Helt klart de bedste knive jeg har ejet. De får ens gamle knive til at ligne en smørekniv. Klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra Cuisine Lab
Super gode knive til prisen
Super gode knive til prisen. Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor skarpe knivene er, selv efter lang tids brug!

Besvarelse fra Cuisine Lab
Virkelig skarpe knive og flot design
Virkelig skarpe knive og flot design. De kan helt klart anbefales!

Knive af højeste kvalitet
Knive af højeste kvalitet. Dejlig hurtig levering. En gennemført behagelig oplevelse.

Besvarelse fra Cuisine Lab
Skarpe knive til gode priser.
Skarpe knive til gode priser.
De kan klart anbefales.

Besvarelse fra Cuisine Lab
Fantastiske produkter og hurtig…
Fantastiske produkter og hurtig levering.
Uden tvivl det bedste sæt knive jeg nogensinde har haft. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Cuisine Lab
Top service og super godt produkt
Top service og virkelige flotte og rigtig gode knive

Besvarelse fra Cuisine Lab
Jeg gennemgik apps med knivsalg
Jeg gennemgik apps med knivsalg. Den mest oplysende var cuisinelabs.
Jeg bestilte North Allround serien (7 knive), og de blev leveret 2 dage efter.
Kvaliteten/forarbejdning var meget fine,
det bedste jeg har set. Så jeg bestilte en ekstra Gyuto kokkekniv til min datter.
Jeg har handlet der igen.
Henrik Schou

Besvarelse fra Cuisine Lab
Købt en meget fin brødkniv
Købt en meget fin brødkniv. Der var en god beskrivelse af kniven og den lever fuldt ud op til hvad brødkniven kan.