Cuisine Lab Anmeldelser

4,8

Endelig et firma som tager kundeservice alvorligt.🙂 En personlig opringning fra direktøren af firmaet, med et ønske om en glædelig jul og en undskyldning for et par småfejl omkring en ordre, kan b... Se mere

Jeg havde kig på en kokkekniv i North Collection-serien, men havde lige et spørgsmål, jeg skulle have afklaret. Jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret, hvorefter jeg bestilte kniven og et str... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Skab kulinariske madoplevelser med høj præcision. Udforsk vores unikke udvalg af 67 lag damaskus stål køkkenknive og kniv-tilbehør.

4,8

Rigtig god service og en flot knivblok…

Rigtig god service og en flot knivblok med god plads til alle slags!
Held og lykke med forretningen!

12. januar 2024

Hej Anne,

Mange tak for anmeldelsen - Fedt at høre at du er glad for din nye knivblok!

Mange tak, vi arbejder hver dag på at blive bedre og yde den bedste service muligt!

Cuisinelab.dk

Super fantastisk kokkekniv og så smukt…

Super fantastisk kokkekniv og så smukt et design

24. december 2023

Hej Henriette,

Mange tak for de fine ord. Skønt at høre at kokkekniven lever op til dine forventninger. Vi håber at se dig på shoppen igen en dag.

Ekstraordinær og service (-:

Ekstraordinær service (-:

18. december 2023

Hej Simone,

Tusind tak for din anmeldelse - Vi ønsker altid at behandle vores kunder som vi selv gerne vil behandles, så det er bare skønt at mærke responsen fra dig med din positive oplevelse.

Meget fine kvalitets produkter

Meget fine kvalitets produkter, købte en kniv, slibesten og magnetisk vægophæng til vores knive og gav min mand i julegave. God oplevelse og service

8. december 2023

Hej Heidi,

Fantastisk at høre at gaven var god! Vi håber at se jeg tilbage på shoppen i fremtiden.

Tak Cuisine Lab – Fantastisk produkt og købsoplevelse

Jeg har længe været på udkig efter knive af høj kvalitet, der virkelig lever op til deres ry - og jeg fandt dem her.

Kvaliteten af knivene er virkelig imponerende. De er vanvittigt skarpe og man skal virkelig passe på fingrene ;)

Jeg har allerede bemærket en stor forskel i min madlavning - og resultatet er bare altid bedre med det bedste værktøj.

Leveringen var også en 5/5, jeg bestilte onsdag eftermiddag og fik leveret torsdag middag.

4. januar 2024

Hej Christian,

Anmeldelser som din gør at vi ønsker at blive ved med at kæmpe for at skabe de bedste knive muligt. Tusind tak for de flotte ord.

Julen blev reddet

Jeg havde bestilt et par julegaver til Black Friday, som skulle leveres indenfor 3-4 dage. Da jeg intet hørte efter en ugestid, skrev jeg og spurgte til min ordre. Direktøren gik selv ind i behandlingen af min ordre, og fandt løsning på den problematik, som var opstået pga udsolgte varer. Han kom med en løsning og sørgede for at jeg nåede at få gaverne inden jul.
Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger og køber gerne hos Cuisine Lab igen - både varer og service var top.

12. december 2023

Hej Lone,

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse. Det var super godt at vi kunne finde en løsning, så du kunne nå at modtage dine julegaver med rettidig omhu.

Og igen vil jeg meget gerne beklage for den forlængede leveringstid. Vi havde rygende travlt i november og december, og det gik desværre udover nogen af vores leverancer. Heldigvis fik vi afsendt det hele inden jul så alle fik gaver under træet.

Rigtig godt nytår.

Super lækre knive

Super lækre knive, de gør madlavningen til en leg :)
Rigtig god service og hurtig leveringstid.
Kan kun anbefales!

23. december 2023

Hej Tim,

Mange tak for dine rosende ord - de varmer os alle hos Cuisine Lab.

Vi håber at se dig igen på shoppen i fremtiden.

Fin behandling

På trods af manglende information om manglende pakke, formentlig pga juletravlhed, var der ingen problemer da jeg henvendte mig. Fin og venlig behandling, hvor de levede op til det de sagde. Thumps up til Cusine Lab.

1. december 2023

Hej Peter,

Du har helt ret - der har været travlt op til jul, og det betød desværre lidt forlænget leveringstid på nogen af vores produkter.

Vi havde ikke regnet med at vi fik så tralvt - men det er jo et luksus problem vi fik, takket være alle vores skønne kunder.

Vi håber at se dig på shoppen igen i fremtiden, så du kan prøve vores ellers normale korte leveringstid på 1-3 dage ;-)

Fantastiske knive

Fantastiske knive, en drøm om ægte Damaskus knive er gået i opfyldelse for mig. Nu ærgrer jeg mig kun over, at jeg ikke købte dem, for mange år siden... Men der var det tilbud, som jeg nu fik jo aldrig. super service, super fantastisk knive, alle 7 😂. Tak for det.

11. december 2023

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen en anden dag på shoppen!

Nemt og hurtigt

Overskuelig hjemmeside. Hurtigt levering

21. november 2023

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Virkelig fin købsoplevelse

Super gennemført hjemmeside med fokus på gode beskrivelser af alle produkter. Kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Lynhurtig ekspedition og levering. Virkelig fin købsoplevelse.

16. november 2023

Hej Beata,

Mange tak for din anmeldelse - Vi prøver på at gøre alt så godt vi kan, det er skønt at vores kunder ligger mærke til det.

Cuisinelab.dk

Så glad for vores nye knive

Så glad for vores nye knive.
De levere en perfekt varer til en god pris.
kan varmt anbefale cuisine lab til alle der gerne vil have godt værktøj som holder deres skarbhed.

22. november 2023

Hej Mia,

Mange tak for din anmeldelse - den varmer her i juletiden.

Cuisinelab.dk

Jeg er glade for mine knive

Jeg er glade for mine knive. En af vare jeg bestilt var udsolgt og de informere mig med detsamme og fik tilbud med at bytte med et andet som matche beder til mine knivesættet. Så skulle jeg bare give dem besked om jeg ville tag imod tilbud. Det er jeg glade for. Så fik jeg mine knive dagen efter. Tak for en god service :-)

30. oktober 2023

Hej Adelina,

Mange tak for din anmeldelse - og jeg er glad for at vi fandt en løsning sammen.

Cuisinelab.dk

Jeg har i en længere periode overvejet…

Jeg har i en længere periode overvejet at købe nye knive men synes det har været svært at vælge, men valget med cuisinelab har jeg ikke fortrudt! Tak for god service hele vejen igennem.

15. november 2023

Hej Lasse,

Tak for anmeldelsen. Dejligt at valget faldt hos os - jeg er sikker på et vi lever op til dine forventninger.

Jeg håber at du kommer til at skabe massere af kulinariske oplevelser i fremtiden med dine nye knive.

Cuisinelab

Knivskarp service og produkt!

Hans fra Cuisinelab hjælper hans kunder hele vejen i mål, og yder generelt bare rigtig god service. Ellers bare et knivskarpt produkt. Kæmpe anbefaling herfra!

13. november 2023

Hej Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for personligt at kunne hjælpe dig med at vælge de rette knive til dit behov.

En stor anbefaling fra mig

Har købt en enkelt kniv far Cuisine Lab.
Det er simpelthen den bedste kniv jeg har brugt og/eller holdt.
Jeg skal med sikkerhed havde flere fra dem.

Nemt at bestille, samt hurtig levering
En stor anbefaling fra mig

1. november 2023

Hej Marcus,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at vi har kunne hjælpe dig! Vi håber du får mange kulinariske oplevelser med dine nye knive!

Cuisinelab

Skarpeste knive på markedet!

Knivene ankom hurtigt og de er utroligt skarpe! Vil helt klart anbefale cuisine lab til alle der vil have knive af høj kvalitet!

1. november 2023

Hej Knud,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Anbefales

Nemt at bestille. Hurtig levering. God information vedrørende produkter. Fin tilbagemelding på udsolgt vare og rabat som plaster på såret.
Kan varmt anbefales.

11. oktober 2023

Hej Jesper,

Det var dejligt vi fandt en løsning, som du var tilfreds med. Mange tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for dit køb.

Fedeste knive.

Fedeste knive.
Hurtig levering og rigtig god kundeservice.

Vores familie har købt knive 2 gange nu.

2. oktober 2023

Hejsa,

Tusind tak for de fine ord og flotte anmelselde. Vi er så stolte af at kunne handle med jer mere end en gang - det betyder jo at vi gør et eller andet rigtigt :-)

Rigtig god dag.