Endelig et firma som tager kundeservice alvorligt.🙂 En personlig opringning fra direktøren af firmaet, med et ønske om en glædelig jul og en undskyldning for et par småfejl omkring en ordre, kan b... Se mere
Jeg havde kig på en kokkekniv i North Collection-serien, men havde lige et spørgsmål, jeg skulle have afklaret. Jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret, hvorefter jeg bestilte kniven og et str... Se mere
Jeg havde bestilt et par julegaver til Black Friday, som skulle leveres indenfor 3-4 dage. Da jeg intet hørte efter en ugestid, skrev jeg og spurgte til min ordre. Direktøren gik selv ind i behandlin... Se mere
På trods af manglende information om manglende pakke, formentlig pga juletravlhed, var der ingen problemer da jeg henvendte mig. Fin og venlig behandling, hvor de levede op til det de sagde. Thumps u... Se mere
Skab kulinariske madoplevelser med høj præcision. Udforsk vores unikke udvalg af 67 lag damaskus stål køkkenknive og kniv-tilbehør.
Danmark
- cuisinelab.dk
Andre kiggede også på
Endelig et firma som tager kundeservice…
Endelig et firma som tager kundeservice alvorligt.🙂
En personlig opringning fra direktøren af firmaet, med et ønske om en glædelig jul og en undskyldning for et par småfejl omkring en ordre, kan beskrives som ikke mindre end fremragende.
Jeg vil til enhver tid, anbefale dette firma.
Mvh.
Produktet er bedre end forventet
Flot hjemmeside med kvalitetsprodukter…
Flot hjemmeside med kvalitetsprodukter til køkkenet. Ingen tvivl om, at det var her jeg ville handle. Hurtig og nem kontakt og varen leveret efter få dage.
God support og lækre knive
Købte alle mine knive fra cuisine lab da jeg så de var #2 testvinder til en god pris. De er også meget smukke. Kundesupport er også meget god. Nåede lige præcist ikke et 20% tilbud, men de var søde nok at give mig tilbuddet alligevel efter jeg spurgte! Kan anbefale.
Købt knivsæt
Jeg har købt Tro knivsættet og er virkelig glad for det. Et helt fantastisk knivsæt, der lever op til alle forventninger. Desuden var leveringen super hurtig. Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Jeg fik en super fed kokkekniv i…
Jeg fik en super fed kokkekniv i fødselsdagsgave. Efter en lille reklamation og et seriøst argument, kommer der straks en ny kniv af samme gode kvalitet.
Super god kundeservice 👍👍👍
Vh. Jens Skafte.
Fortryder mit køb af knivblok......
Opdateret oplevelse, juni 2024:
Cuisine Lab var utrolig positive og vi fandt en rigtig god løsning. Virkelig god kundeservice, så tak for det ! En virksomhed med kunderne i fokus....
-------------------------------------------------------
Købt en stor knivblok i mørkt træ for ca et halvt år siden. Desværre havde den en ubehagelig ram lugt. Kontaktede firmaet som oplyste at det skyldes oliebehandling som ville forsvinde med tiden. Nu, et halvt år senere, må jeg stadig vaske mine knive hver gang før brug. Ellers lugter madvarer af samme ubehagelige luft.
Jeg fortryder mit køb og ønsker at jeg ikke havde købt en knivblok på nettet men i en butik.

Dejligt læderforklæde
Dejligt læderforklæde - virker til at være ordentlig kvalitet, til en fornuftig pris

Service til perfektion!
Jeg købte et komplet knivsæt hos Cuisine Lab, som blev lynhurtigt leveret. I sættet var der uheldigvis en sløv kniv iblandt, så jeg skrev derfor en mail til Cuisine Lab. Hans løste problemet til perfektion!
Super produkt, levering og ikke mindst service - I kan roligt købe jeres knive her 👌

Besvarelse fra Cuisine Lab
God vejledning og fantastiske knive
God vejledning, fantastiske knive, ligge godt i hånden, flot design

Super firma
Hjemmesiden nem at overskue. Hurtig levering. Varen levede mere end op til forventningerne.

Kvalitet
Jeg havde kig på en kokkekniv i North Collection-serien, men havde lige et spørgsmål, jeg skulle have afklaret. Jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret, hvorefter jeg bestilte kniven og et strygestål.
Begge dele er utroligt lækre: flotte at se på, dejlige at holde på, og kniven skærer som en drøm. Superkvalitet!
Fem stjerner til både butikken, kniven og strygestålet.

Super lækre knive
Super lækre knive, høj kvalitet. Meget hurtig levering.

levering i top
levering i top, kvaliteten endnu bedre, den er ikke bare skarp, nej superskarp. jeg troede mine knive kunne skære, men er blevet klogere.
wolfgang

Besvarelse fra Cuisine Lab
Rigtig pæne og skarpe knive med et godt…
Rigtig pæne og skarpe knive med et godt greb.
Alt fra bestilling til levering mm. Gik problemfrit

Lynhurtig bestilling og levering
Lynhurtig bestilling og levering. God service med personlig henvendelse ved spørgsmål til køb. Vil helt sikkert købe igen og anbefale.

Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv. kniv blokken lever op til billeder på siden. Den er lækker 😉 fed oplevelse.

Besvarelse fra Cuisine Lab
Flot og god kniv i fin æske
Vores køb hos Cuisine Lab var et godt køb, hurtig levering og varen lever op til vores forventning.
Du kan rolig handle hos cuisinelab.dk

Super god service.
Super god service.
Havde købt Legacy knivsæt, 1 kniv var ikke så god. Ringede til dem og talte med Hans, ingen problem han byttede den. Super nemt, sendte den anden retur efter jeg havde fået den nye.
Klar anbefaling herfra.
Mvh Ivan