Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om CS MEGASTORE
What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.
From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.
Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.
Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.
Tinvej 7, 4100, Ringsted, Danmark
- salg@csmegastore.dk
- csmegastore.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
hurtigt leveringering
alt er fint til nu
alt er fint til nu, varen er ikke taget i brug endnu og kan derfor ikke andmelles.
Købte en returvare (outlet) til en…
Købte en returvare (outlet) til en fornuftig pris. Og finder ingen fejl eller mangler. Så jeg er fuldt tilfreds
Hurtig levering og god shop!🇩🇰
Ikke sidste gang jeg har handlet med CS Megastore
For mig var det super at handle med CS Megastore. Varen kom hurtigt. At jeg giver 4 og ikke 5 stjerne skyldes at jeg gerne ville havde haft et link til YouTube vedrørende installation
God og hurtig service og præcis som…
God og hurtig service og præcis som beskrevet på varen. Alt i alt en kanon oplevelse
Ukompliceret og nem handel med…
Ukompliceret og nem handel med Megastore. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Jeg fik at vide at min ordre først…
Jeg fik at vide at min ordre først ville komme 3-4 uger senere end forventet og derefter at det ikke var muligt at sende den overhovedet.
Jeg annullerede derfor min ordre. Dog modtog jeg intet svar, men i stedet en pakke nogle dage senere, som ikke matchede min ordre.
Skuffende service
Ps. Pakken var i øvrigt ikke engang lukket, men stod på gab uden tape eller lign
Obs: Da jeg i øjeblikket er i kontakt med personalet og det foreløbigt ummidelbart fungerer, er denne anmeldese for tiden muligvis ikke retvisende.

Besvarelse fra CS MEGASTORE
Jeg er så glad for at jeg handlede her
Jeg er så glad for at jeg handlede her, da mine Lego kasser kom her til helt uden skader på kasserne, den ene var enda i en en ekstra kasse i den store kasse, så jo i vil se flere bestillinger fra mig frem over.. :0)
Super service efter mindre fejl
Efter ved et uheld at have sendt et produkt som tidligere har været ude ved en anden kunde, har butikken gjort mere end man kunne forvente på at rette op på fejlen, ved både at tilbyde mig at hente produktet hjemme ved mig via fragt eller 50 % rabat på produktet.
Det har været en meget tilfredsstillende service.
En ret upraktisk løsning på reklamationen.
Jeg købte en Nintendo Switch 2 med to ekstra controllere, og leveringstiden var virkelig imponerende – jeg modtog det hele allerede dagen efter. Selve konsollen spiller super godt, så det var en rigtig god start.
Desværre viste det sig, at det ene controllersæt var defekt. Jeg kontaktede kundeservice, og her fungerede det også rigtig fint – de svarede hurtigt og sendte gratis returlabel med det samme.
Det, jeg ikke forstår, er dog deres løsning. I stedet for at reparere controlleren eller sende et nyt sæt, valgte de bare at refundere pengene. Nu skal jeg selv bruge tid på at finde et nyt sæt et andet sted og vente på endnu en levering. Jeg kan ærligt talt ikke se, hvorfor man ikke bare sender en erstatning, især når problemet allerede er dokumenteret. Det føles lidt som om, man vil spare fragt eller besvær.
Det mest ærgerlige er, at mine børn nu må vente endnu længere, før de alle kan spille sammen. Så samlet set: hurtig levering og god respons fra kundeservice, men en ret upraktisk løsning på reklamationen.
Lidt længere leveringstid end normalt
Lidt længere leveringstid end forventet, men alt var fint og produktet nåede frem
De lover ikke mere end de har holdt
De lover ikke mere end de har holdt, hvilket andre kunne lære meget af.
Deres leveringstider holder sjældent
Deres leveringstider holder meget sjældent.
Jeg har prøvet det før, men tænkt ok til 1-2 dage mere end angivet.
Denne gang stod der 2-3 dages leveringstid på varen fra fjernlager.
Bestilt 22/4 sent om aftenen. Forventet levering 29/4.
Rykkes d. 29/4 til 30/4
Rykkes d. 30/4 til 1/5
Rykker butikken d. 1/5 og får ny leveringsdag d. 5/5
5/5 intet modtaget kl. 16 og annullerer ordren for at bestille hos konkurrent med levering dagen efter.
Det kan godt være I er billigere engang imellem, men jeg vil hellere betale lidt mere, og så kunne stole på leveringstiden.
Ordre 13788671

Besvarelse fra CS MEGASTORE
Deres priser ændrer sig lige så ofte…
Deres priser ændrer sig lige så ofte som retningen af vinden 😅 … Det giver lidt en Temu-vibe, hvor man fx ligger en vare i kurven, og så har prisen ændret sig drastisk inden man når til betaling. Evt for at presse kunder til hurtigere “panik” køb, men for mit vedkommende, så har det bare modsatte effekt, da jeg føler jeg betaler overpris 😅

Alt tilfredsstillende
Nem bestilling, hurtig ekspedition og levering, og til en fair pris.