Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om CS MEGASTORE
What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.
From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.
Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.
Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.
Tinvej 7, 4100, Ringsted, Danmark
- salg@csmegastore.dk
- csmegastore.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Modtog det bestilte produkt helt som…
Modtog det bestilte produkt helt som aftalt. Det er et fint cover, som vi håber beskytter fint.
Burde sælges sammen med den smartphone vi købte.
Hurtig og korrekt levering
Nemt at bestille min vare
Nemt at bestille min vare, der blev leveret dagen efter.
Hurtigt og nemt
Udskudt igen og igen
Det er så min tredje ordre i træk der bliver udskudt igen og igen. Så er det pludselig fra fjernlager. Kommer på tirsdag, Nej så blev det onsdag, torsdag....
Der er vist behov for at få optimeret jeres logistik system.
Det er lidt træls når man nu står og mangler varen. Næste gang finder jeg det et andet sted.

Besvarelse fra CS MEGASTORE
Hurtig lev.
Godt udvalg og fornuftig pris
Godt udvalg og fornuftig pris. Lidt lang leveringstid og deraf 4 stjerner
Meget nem bestilling af kabel-printer…
Meget nem bestilling af kabel-printer og allerede dagen efter modtog vi varen.
Hurtig levering. God kommunikation fra start til slut. Jeg kan klart anbefale CS Megastore.
Jeg bestilte en elektrisk tandbørste
Jeg bestilte en elektrisk tandbørste, og blev leveret som forventet og virker upåklageligt, jeg har ikke haft kontakt til kundeservice, men det var en god oplevelse at handle her.
Virkelig konkurrence dygtige priser på…
Virkelig konkurrence dygtige priser på kvalitetsvarer, god information om levering, som dog ikke var den hurtigst, men alligevel hurtigere end først antaget. Jeg handler her gerne igen 👍
Meget hurtig levering og langt bedre…
Meget hurtig levering og langt bedre pris end de andre steder, da jeg skulle købe xgimi projektor. Sparede lidt over 3000kr. ved CS megastore.
Hurtig levering og god info med det…
Hurtig levering og god info med det samme
kommunikationsfejl
Update:
Som svaret fra CS MEGASTORE herunder skriver, så viser det sig at det var en kommunikationsfejl der lå til grund for udfordringen og ikke kun proceduren.
Fejl sker, og jeg har derfor rettet fra 2 stjerner til 4 stjerner, da det ikke er en uhensigtsmæssig procedure som først antaget.
...................................................
Jeg bestilte et sæt af et modulært værktøjskasse system, samt nogle ekstra moduler til systemet.
Da jeg har betalt og får leveringsbekræftigelsen viser det sig at de ting jeg har købt vil ankomme med fragtmand på tre forskellige dage, lige efter hinanden, den første mandag, den næste tirsdag og den sidste onsdag. hvilket betyder at jeg skal være hjemme hver dag fra 8-18 i tre dage, for at kunne tage i mod dem.
Dette er fuldstændig umuligt for mig, og da kundeservice bekræftede at de ikke kunne samle leveringen måtte jeg afbestilte de ekstra moduler jeg havde brug for.
Produktet jeg endte med at køber er rigtig fint, og jeg vil nok gerne købe flere, men hvis ikke jeg kan blive garanteret en samlet levering, så bliver det hos en anden forhandler.

Besvarelse fra CS MEGASTORE
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Bestilte torsdag kl. 16.30 og modtog min vare allerede fredag eftermiddag. Hurtigere kan det vist ikke gøres. Og til en rigtig god pris.