CS MEGASTORE Anmeldelser 82.256

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 5.772 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med de konkurrencedygtige priser og den gode service, de modtager. Mange fremhæver, at de finder gode tilbud og sparer penge, og at kundeservicen er hjælpsom og effektiv. Bestillingsprocessen beskrives ofte som nem og ligetil, og mange sætter pris på den løbende information om ordrestatus. Dog oplever nogle forbrugere uoverensstemmelser med leveringstiderne, især når varer sendes fra fjernlager, hvilket kan føre til længere ventetider end forventet. Enkelte kunder har også haft udfordringer med manglende original emballage ved returnering eller modtagelse af færre varer end forventet i en pakke.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mens mange forbrugere roser hurtig levering, hvor varer... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter. Mens nogle kunder roser hurtig levering, gode priser... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreoplevelsen tvetydig. Mens nogle kunder rapporterer hurtig levering og nem bestilling,... Se mere

Price

Kunder havde positive oplevelser med priserne. Mange fremhæver konkurrencedygtige og "skarpe priser" på... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver hurtig og effektiv service, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere

Oplevelsen nogenlunde ok. Leveringstid og kommunikation på ordrens status kunne være noget bedre. Kunne nå at komme i tvivl om at ordren ville blive gennemført. Udover det var alt ok.

Meget hurtig levering og langt bedre pris end de andre steder, da jeg skulle købe xgimi projektor. Sparede lidt over 3000kr. ved CS megastore.

Levering af en varer fra fjernlager gik helt som forventet, og uden gnidninger undervejs, der blev opdateret på leveringsstatus så man hele tiden havde et overblik. Var det ikke for den meget høje f... Se mere

1. Varehus
  2. Elektronikbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik
  4. Parfumeri
  5. Butik med VVS-udstyr
  6. Legetøjsbutik

Om CS MEGASTORE

CS MEGASTORE (formerly ComputerSalg) has been online since 1999 and is today one of the largest webshops in the Nordics in terms of product range. While the name has changed from ComputerSalg to CS MEGASTORE, it is still the same webshop, the same team, and the same service. With more than 2.8 million products, you can find everything from electronics and IT to home appliances, home & living, beauty, sports, office supplies, books, and much more.

What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.

From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.

Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.

Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.

4,2

God

82 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

TOP KUNDESERVICE & KUNDEPLEJE!!!😃👍

Helt ekstrem, sublim og top kundeservice, og så uden at jeg havde bedt om det🤩👍
De havde på et par af billederne på hjemmesiden, vist et par billeder som gjorde at man ikke vidste om det var den store model af en værkstedsvogn eller den mellemste, man købte.
De regulerede det MED DET SAMME fra den mellemste til den store, men for samme pris 🥇 YDERST FLOT KUNDEPLEJE👍 Og så iøvrigt en MEGET BEHAGELIG tone og samtale med medarbejderen😃

24. april 2026

Lang leveringstid fordi

Lang leveringstid fordi, en enkelt varer skulle leveres fra fjern lager, bestilte varen d. 21.04.26 og fik det leveret d. 05.05.26. Der kom hele tiden mails med udsættelse af leveringstid. Ærgerligt man har så dårlig service fra fjernlager. Kassen havde været brudt op ved levering, men tapet til igen.

5. maj 2026

Smuldrende tør mascara

Jeg har købt en Clinique mascara af CS Megastore. Mascaraen er meget tør, så tør at den smuldrer når man påfører den. Det betyder sandsynligvis at den er for gammel, eller er blevet opbevaret forkert, evt. i for høj eller for lav temperatur.

6. maj 2026

De skarpeste priser på markedet

De skarpeste priser på markedet. Det er sjældent jeg finder en bedre pris for tilsvarende produkter et andet sted. Jeg har udelukkende købt parfumer hos dem, men har til gengæld købt en del. Hurtig levering og god kunde service. Eneste minus her er, at fragtprisen stiger når jeg køber flere parfumer. Det gør den ikke de andre steder jeg køber. Og så synes jeg måske godt, at man kan indføre et pointsystem eller belønning til loyale kunder. Jeg har brugt flere tusinde på parfumer her, og synes godt man kunne belønne lidt i form af eksempelvis fri fragt eller lignende, så man føler sig værdsat for hyppig handel hos dem frem for alternativer. Men alt i alt er jeg en yderst tilfreds kunde, som kun har gode oplevelser her.

5. maj 2026