CS MEGASTORE Anmeldelser 82.249

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 5.772 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med de konkurrencedygtige priser og den gode service, de modtager. Mange fremhæver, at de finder gode tilbud og sparer penge, og at kundeservicen er hjælpsom og effektiv. Bestillingsprocessen beskrives ofte som nem og ligetil, og mange sætter pris på den løbende information om ordrestatus. Dog oplever nogle forbrugere uoverensstemmelser med leveringstiderne, især når varer sendes fra fjernlager, hvilket kan føre til længere ventetider end forventet. Enkelte kunder har også haft udfordringer med manglende original emballage ved returnering eller modtagelse af færre varer end forventet i en pakke.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mens mange forbrugere roser hurtig levering, hvor varer... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter. Mens nogle kunder roser hurtig levering, gode priser... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreoplevelsen tvetydig. Mens nogle kunder rapporterer hurtig levering og nem bestilling,... Se mere

Price

Kunder havde positive oplevelser med priserne. Mange fremhæver konkurrencedygtige og "skarpe priser" på... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver hurtig og effektiv service, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere

Oplevelsen nogenlunde ok. Leveringstid og kommunikation på ordrens status kunne være noget bedre. Kunne nå at komme i tvivl om at ordren ville blive gennemført. Udover det var alt ok.

Meget hurtig levering og langt bedre pris end de andre steder, da jeg skulle købe xgimi projektor. Sparede lidt over 3000kr. ved CS megastore.

Levering af en varer fra fjernlager gik helt som forventet, og uden gnidninger undervejs, der blev opdateret på leveringsstatus så man hele tiden havde et overblik. Var det ikke for den meget høje f... Se mere

1. Varehus
  2. Elektronikbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik
  4. Parfumeri
  5. Butik med VVS-udstyr
  6. Legetøjsbutik

Om CS MEGASTORE

CS MEGASTORE (formerly ComputerSalg) has been online since 1999 and is today one of the largest webshops in the Nordics in terms of product range. While the name has changed from ComputerSalg to CS MEGASTORE, it is still the same webshop, the same team, and the same service. With more than 2.8 million products, you can find everything from electronics and IT to home appliances, home & living, beauty, sports, office supplies, books, and much more.

What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.

From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.

Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.

Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.

4,2

God

82 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Jeres del af opgave var helt i top

Jeres del af opgave var helt i top.
MEN:
Klog af skade havde jeg taget fri for at sidde hjemme for at være sikker på at få min pakke. Alligevel gik jeres bud direkte hen og smed pakken i min indkørsel ud til offentlig vej, uden på nogen måde at forsøge at banke/ringe på eller på anden måde få kontakt med mig. Han/hun var væk før jeg overhovedet kunne nå at reagere. Meget kunne man sige om Postnord, men de prøvede dog at ringe på.

8. maj 2026

Elsker deres butik

Elsker deres butik de har næsten altid det jeg skal bruge til en fair pris og selv hvis man vil have noget af deres high end hardware og sys prisen er lidt for høj skal man som regel bare vente da de ikke er bange for at sætte det på tilbud. Priserne er godt nok høje pt men det er ikke kun dem, men på grund af AI opkøber et helt års produktion af dele, meen det ville være rart hvis de ville checke lidt mere op på hvad folk kigger meget på og er ude efter de næste 6 måneder til et år og så måske køber lidt større parti hjem så de kan lave deres egen kampagne så prisen ikke er så dyr for både dem og os at købe da priser på næste alt til pc er gået meget højt op såsom gpu, ram og nu cpu, og der allerede er blevet advaret af bundkort er det næste der kommer til at stige meget i pris.

Levering er de hurtigt til at sende afsted var uheldig nok til at bruge instabox denne gang men når man bruger gls eller postnord er man normalt heldig nok og have det man har bestilt dagen efter hvis man bestiller før kl 16

5. maj 2026

CS Megastore overholder ikke de angivne…

CS Megastore overholder ikke de angivne leverings tider, så de er ikke hurtigere til at levere end andre, selvom de skriver kortere leverings tid. Så lad være med at vælge CS Megastore, på baggrund af leverings tiden

11. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Vi beklager meget, hvis der har været en forsinkelse på din ordre.

Vores leveringstider er estimerede, da der i nogle tilfælde kan opstå uforudsete forhold hos fragtfirmaet eller på lageret, som kan forsinke en forsendelse. Vi forsøger altid at levere så hurtigt som muligt og være så præcise som muligt omkring leveringstiden.

Ud fra oplysningerne i din anmeldelse kan vi desværre ikke verificere din ordre.

Opdater gerne din anmeldelse med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere og se, hvad der er sket i lige netop dit tilfælde.

Tea

De lyver om levering bliver ved med at…

De lyver om levering bliver ved med at udskyde og udskyde 3 dage blev til over uge deres hjemmeside sagde 2-3 dage fra fjernlager bestilt søndag så onsdag forventer man varen, så få man mail om det blir fredag istedet og nu blir det først mandag måske jeg få pakken mandag hvis jeg er heldig..

15. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Jeg må beklage, at dette er blevet en dårlig oplevelse for dig. Selvom vores leveringstider er estimerede for at tage højde for eventuelle uforudsete forsinkelser, lyder det bestemt ikke som et tilfredsstillende forløb, når leveringstiden bliver udskudt flere gange.

Jeg vil meget gerne undersøge, hvad der specifikt er sket i dit tilfælde, men ud fra oplysningerne i din anmeldelse kan vi desværre ikke identificere din ordre direkte.

Du må derfor meget gerne opdatere anmeldelsen med dit ordrenummer eller kontakte os direkte med henvisning til denne anmeldelse eller mit navn, så vi kan kigge nærmere på sagen.

Tea

Det var super nemt at overskue siden

Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde.
Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem angående dette, var der en super og imødekommende kundeservice, de var også selv inde på at der var plads til forbedringer. Så derfor lander vi på de 4 stjerner. Og jeg vil sige at det klart er et sted hvor jeg ville handle igen.

9. maj 2026

SIDSTE GANG VI HANDLER MED CS MEGASTORE.

D. 28.04.2025 købt jeg en Realme 12 pro. I januar 2026 kan telefonen pludselig ikke modtage opkald. Efter mange lange mails frem og tilbage konkluderer CS MEGASTORE at problemet skyldes at mit teleselskab har slukket for 3G og at de ikke har godkendt min telefon til VoLTE. De foreslår at skifte teleselskab til Norlys/Telia hvor telefonen ”burde virke”. Det vil jeg ikke, da min familie har haft flere problemer med Telia, da vi havde det selskab. Desuden spørger jeg om telefonen så vil virke i udlandet, hvor man jo roamer til et ”tilfældigt” teleselskab. Det kan de ikke svare på.
Jeg beder om at de kan tage telefonen retur og sende mine penge tilbage, da de har solgt en telefon der nu ikke virker. Det vil de ikke men de foreslår at jeg kan sælge telefonen privat. Men jeg vil ikke sælge en telefon der ikke kan modtage opkald. Det enden med at CS MEGASTORE at køber telefonen tilbage med et tab for mig på DKK 2709,75. De skriver rat de vil sætte telefonen til salg som et outlet produkt, selvom den ikke kan modtage opkald på Oisters netværk og sandsynligvis mange steder i udlandet!
Jeg synes CS MEGASTORE har udvist dårlig moral og de har brugt mange ressourcer på at ”tryne” mig som kunde med nogle vildt komplicerede tekniske bortforklaringer, som jeg ikke har skrevet her. De burde nok have imødekommet mig, i stedet for at kæmpe for hver en øre!
Jeg, min familie og et par venner kommer aldrig til at handle i CS MEGASTORE igen.

2. april 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Vi beklager virkelig dette forløb, og jeg kan godt forstå flere af dine synspunkter samt din frustration over situationen. Vi er oprigtigt kede af, at sagen er endt sådan, og at du har siddet tilbage med den oplevelse.

Jeg forstår også godt, at de tekniske forklaringer og begrænsninger omkring netværk og VoLTE ikke ændrer på, at du som kunde bare forventer, at telefonen fungerer stabilt til helt almindelige opkald.

Det er bestemt ikke vores ønske, at nogen kunder skal føle sig presset eller “trynet”, og jeg beklager virkelig, hvis det er sådan, forløbet har føltes for dig.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet med det samme, så vi kan se nærmere på sagen igen og finde en løsning på dette.

Fikk ikke hvadjeg bestilte

Bestilte 50 kuglepenne til kr. 160.-
Fik leveret 1 kuglepen til kr. 80,-
Pengene blev refunderet.
Fik "lov" at beholde kuglepennen, men ingen undskyldning.
Mangler stadig 49 kuglepenne.

7. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Jeg må virkelig beklage denne oplevelse. Der er desværre sket en fejl i forbindelse med produktinformationen, som har medført, at du ikke har modtaget det, du med rette forventede – og det beklager jeg oprigtigt.

Jeg kan samtidig godt forstå din frustration over, at du ikke har fået en ordentlig undskyldning for forløbet, selvom pengene er blevet refunderet.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet direkte, så vi kan tage ordentligt ansvar for oplevelsen og få fulgt ordentligt op på sagen.

Tea

de skriver at i overmorgen bliver…

de skriver at i overmorgen bliver ordren leveret...men næste dag skriver de det samme igen og det sker hele 6 gange, og fordi jeg har bestilt hjemmelevering er det meget træls at melde afbud til en masse ting fordi jeg skal være hjemme for at tage imod pakken...find en anden sted at handle....her er ordre nr 13828434

12. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Jeg må virkelig beklage denne oplevelse – det er bestemt ikke den service eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Selvom vores leveringstider er estimerede, lyder det forløb, du beskriver, bestemt ikke som noget, der ligger inden for normalen. Jeg kan godt forstå, hvor frustrerende det må være gentagne gange at få besked om levering “i overmorgen” og samtidig skulle ændre planer og blive hjemme for at tage imod en pakke, som så alligevel ikke ankommer.

Ud fra oplysningerne i din anmeldelse kan vi desværre ikke identificere din ordre direkte. Du må derfor meget gerne opdatere anmeldelsen med dit ordrenummer eller kontakte os direkte med henvisning til denne anmeldelse eller mit navn, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde ud af, hvad der er sket i netop dit tilfælde.

Tea

EDIT: Tak for din opdatering.

Jeg kan godt se, at leveringsdatoen er blevet rykket et par gange, og det beklager jeg virkelig.

De tider, der er blevet opdateret undervejs, mener jeg heller ikke har været helt retvisende, så det er taget videre internt, så vi kan blive bedre på det område fremadrettet.

Købt en LG telefon brugt men var…

Købt en LG telefon brugt men var defekt.. batteri fungerede nogenlunde men selv telefon funktionaliteter kunne jeg ikke bruge til noget... Telefon kunne KUN start ikke mere...Den er smidt i skraldespanden, ærgerligt og spild af mine penge

1. april 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Jeg må virkelig beklage, hvis du har modtaget et produkt, der ikke virkede som beskrevet – det er bestemt ikke i orden, heller ikke selvom der er tale om en brugt/outlet-telefon.

Jeg kan dog ikke se, at du har kontaktet os omkring problemet, så vi har haft mulighed for at hjælpe eller finde en løsning, inden telefonen blev smidt ud. Det ville vi meget gerne have gjort, da du selvfølgelig ikke skal stå tilbage med en vare, du ikke kan bruge.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet direkte, så vi kan kigge nærmere på sagen og forhåbentlig finde en løsning sammen.