Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om CS MEGASTORE
What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.
From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.
Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.
Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.
Tinvej 7, 4100, Ringsted, Danmark
- salg@csmegastore.dk
- csmegastore.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeres del af opgave var helt i top
Jeres del af opgave var helt i top.
MEN:
Klog af skade havde jeg taget fri for at sidde hjemme for at være sikker på at få min pakke. Alligevel gik jeres bud direkte hen og smed pakken i min indkørsel ud til offentlig vej, uden på nogen måde at forsøge at banke/ringe på eller på anden måde få kontakt med mig. Han/hun var væk før jeg overhovedet kunne nå at reagere. Meget kunne man sige om Postnord, men de prøvede dog at ringe på.
Elsker deres butik
Elsker deres butik de har næsten altid det jeg skal bruge til en fair pris og selv hvis man vil have noget af deres high end hardware og sys prisen er lidt for høj skal man som regel bare vente da de ikke er bange for at sætte det på tilbud. Priserne er godt nok høje pt men det er ikke kun dem, men på grund af AI opkøber et helt års produktion af dele, meen det ville være rart hvis de ville checke lidt mere op på hvad folk kigger meget på og er ude efter de næste 6 måneder til et år og så måske køber lidt større parti hjem så de kan lave deres egen kampagne så prisen ikke er så dyr for både dem og os at købe da priser på næste alt til pc er gået meget højt op såsom gpu, ram og nu cpu, og der allerede er blevet advaret af bundkort er det næste der kommer til at stige meget i pris.
Levering er de hurtigt til at sende afsted var uheldig nok til at bruge instabox denne gang men når man bruger gls eller postnord er man normalt heldig nok og have det man har bestilt dagen efter hvis man bestiller før kl 16
Leveringen fra cs megastore foregik…
Leveringen fra cs megastore foregik uden nogen former for problemer det foregik fuldstændig nemt og til tiden
Dejligt nemt.
Dejligt nemt.
Der var en vogn så vi kunne kører varene ud tilbilen.
Fik min bestilling hurtigt
Fik min bestilling hurtigt. Faktisk én dag før annonceret.
CS Megastore overholder ikke de angivne…
CS Megastore overholder ikke de angivne leverings tider, så de er ikke hurtigere til at levere end andre, selvom de skriver kortere leverings tid. Så lad være med at vælge CS Megastore, på baggrund af leverings tiden

Besvarelse fra CS MEGASTORE
De lyver om levering bliver ved med at…
De lyver om levering bliver ved med at udskyde og udskyde 3 dage blev til over uge deres hjemmeside sagde 2-3 dage fra fjernlager bestilt søndag så onsdag forventer man varen, så få man mail om det blir fredag istedet og nu blir det først mandag måske jeg få pakken mandag hvis jeg er heldig..

Besvarelse fra CS MEGASTORE
Det var super nemt at overskue siden
Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde.
Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem angående dette, var der en super og imødekommende kundeservice, de var også selv inde på at der var plads til forbedringer. Så derfor lander vi på de 4 stjerner. Og jeg vil sige at det klart er et sted hvor jeg ville handle igen.
Hurtig levering og bedste pris på den…
Hurtig levering og bedste pris på den højtaler, jeg ledte efter. Alt ok!
Nemt at bestille og hurtig levering
Hurtigere levering end først beskrevet og et kamera med linse, som bare virkede perfekt ☺️
SIDSTE GANG VI HANDLER MED CS MEGASTORE.
D. 28.04.2025 købt jeg en Realme 12 pro. I januar 2026 kan telefonen pludselig ikke modtage opkald. Efter mange lange mails frem og tilbage konkluderer CS MEGASTORE at problemet skyldes at mit teleselskab har slukket for 3G og at de ikke har godkendt min telefon til VoLTE. De foreslår at skifte teleselskab til Norlys/Telia hvor telefonen ”burde virke”. Det vil jeg ikke, da min familie har haft flere problemer med Telia, da vi havde det selskab. Desuden spørger jeg om telefonen så vil virke i udlandet, hvor man jo roamer til et ”tilfældigt” teleselskab. Det kan de ikke svare på.
Jeg beder om at de kan tage telefonen retur og sende mine penge tilbage, da de har solgt en telefon der nu ikke virker. Det vil de ikke men de foreslår at jeg kan sælge telefonen privat. Men jeg vil ikke sælge en telefon der ikke kan modtage opkald. Det enden med at CS MEGASTORE at køber telefonen tilbage med et tab for mig på DKK 2709,75. De skriver rat de vil sætte telefonen til salg som et outlet produkt, selvom den ikke kan modtage opkald på Oisters netværk og sandsynligvis mange steder i udlandet!
Jeg synes CS MEGASTORE har udvist dårlig moral og de har brugt mange ressourcer på at ”tryne” mig som kunde med nogle vildt komplicerede tekniske bortforklaringer, som jeg ikke har skrevet her. De burde nok have imødekommet mig, i stedet for at kæmpe for hver en øre!
Jeg, min familie og et par venner kommer aldrig til at handle i CS MEGASTORE igen.

Fikk ikke hvadjeg bestilte
Bestilte 50 kuglepenne til kr. 160.-
Fik leveret 1 kuglepen til kr. 80,-
Pengene blev refunderet.
Fik "lov" at beholde kuglepennen, men ingen undskyldning.
Mangler stadig 49 kuglepenne.

Godt sted at handle
Havde brug for vejlening til produkt før bestilling. Rigtig fin vejledning. Kan anbefales
de skriver at i overmorgen bliver…
de skriver at i overmorgen bliver ordren leveret...men næste dag skriver de det samme igen og det sker hele 6 gange, og fordi jeg har bestilt hjemmelevering er det meget træls at melde afbud til en masse ting fordi jeg skal være hjemme for at tage imod pakken...find en anden sted at handle....her er ordre nr 13828434

Besvarelse fra CS MEGASTORE
Købt en LG telefon brugt men var…
Købt en LG telefon brugt men var defekt.. batteri fungerede nogenlunde men selv telefon funktionaliteter kunne jeg ikke bruge til noget... Telefon kunne KUN start ikke mere...Den er smidt i skraldespanden, ærgerligt og spild af mine penge