CS MEGASTORE Anmeldelser 82.249

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 5.772 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med de konkurrencedygtige priser og den gode service, de modtager. Mange fremhæver, at de finder gode tilbud og sparer penge, og at kundeservicen er hjælpsom og effektiv. Bestillingsprocessen beskrives ofte som nem og ligetil, og mange sætter pris på den løbende information om ordrestatus. Dog oplever nogle forbrugere uoverensstemmelser med leveringstiderne, især når varer sendes fra fjernlager, hvilket kan føre til længere ventetider end forventet. Enkelte kunder har også haft udfordringer med manglende original emballage ved returnering eller modtagelse af færre varer end forventet i en pakke.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mens mange forbrugere roser hurtig levering, hvor varer... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter. Mens nogle kunder roser hurtig levering, gode priser... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreoplevelsen tvetydig. Mens nogle kunder rapporterer hurtig levering og nem bestilling,... Se mere

Price

Kunder havde positive oplevelser med priserne. Mange fremhæver konkurrencedygtige og "skarpe priser" på... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver hurtig og effektiv service, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere

Oplevelsen nogenlunde ok. Leveringstid og kommunikation på ordrens status kunne være noget bedre. Kunne nå at komme i tvivl om at ordren ville blive gennemført. Udover det var alt ok.

Meget hurtig levering og langt bedre pris end de andre steder, da jeg skulle købe xgimi projektor. Sparede lidt over 3000kr. ved CS megastore.

Levering af en varer fra fjernlager gik helt som forventet, og uden gnidninger undervejs, der blev opdateret på leveringsstatus så man hele tiden havde et overblik. Var det ikke for den meget høje f... Se mere

1. Varehus
  2. Elektronikbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik
  4. Parfumeri
  5. Butik med VVS-udstyr
  6. Legetøjsbutik

Om CS MEGASTORE

CS MEGASTORE (formerly ComputerSalg) has been online since 1999 and is today one of the largest webshops in the Nordics in terms of product range. While the name has changed from ComputerSalg to CS MEGASTORE, it is still the same webshop, the same team, and the same service. With more than 2.8 million products, you can find everything from electronics and IT to home appliances, home & living, beauty, sports, office supplies, books, and much more.

What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.

From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.

Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.

Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.

4,2

God

82 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Desværre kan man ikke give 10 stjerner, modtog en ventilator hvor noget var knækket, fik lynhurtigt svar fra kundeservice og vi havde en virkelig god dialog, de sendte straks en ny til mig, fantastisk kundeservice

18. maj 2026

Jeg har ikke modtaget min vare

17. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Vi beklager virkelig, hvis du stadig ikke har modtaget din vare. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, men ud fra oplysningerne i din anmeldelse kan vi desværre ikke verificere din ordre.

Opdater gerne din anmeldelse med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere og se, hvad der er sket i lige netop dit tilfælde.

Tea

Jeg ved ikke helt om den overloocker…

Jeg ved ikke helt om den overloocker jeg har købt er ok. Den er ny men lugter så slemt af olie eller noget i den retning at jeg blev nødt til at sætte den i et aflukket rum. Der er gået 3 dage nu og den lugter stadevæk lige så slemt. Jeg er overfølsom for maling og kemikalier af den slags,så har fået feber overpå. Tror ikke det er normalt at den skal lugte så stamt 🤔
Efterfølgende:
Jeg fik respons fra megastore med det samme og hjælp til at finde en løsning. Så jeg laver anmeldelsen om fra 1 til 5 stjerner.
De var hurgtige at reagere og afhjælpe problemet. Så dem kan I godt købe fra 🙂

14. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Jeg må virkelig beklage, at du har haft denne oplevelse med produktet. Det lyder bestemt ikke rart, og jeg forstår godt, at det er ekstra ubehageligt, når du er overfølsom over for stærke lugte og kemikalier.

Vi har modtaget varen direkte fra vores leverandør, og da vores lager er veludluftet og ikke har nogen kemisk lugt, må vi desværre antage, at lugten stammer fra producenten. Det ændrer dog ikke på, at det selvfølgelig ikke er en god oplevelse for dig.

Jeg sørger for, at du bliver kontaktet med det samme, så vi kan finde en løsning på dette sammen.

Tea

Det tager utrolig lang tid at få vare

Det tager utrolig lang tid at få vare. De tidspunkt de melder ud passer ikke
Vare passer fint med beskrivelsen
Men ærlig kundeservice og leveringstid ville vær fedt.

6. maj 2026

Besvarelse fra CS MEGASTORE

Vi beklager meget, at du har oplevet længere leveringstid end forventet, og at de oplyste leveringstider ikke har stemt overens med din oplevelse. Vi forstår godt, at det er frustrerende, især når man forventer at modtage sin ordre inden for den angivne tidsramme.

Vi er dog glade for at høre, at varen levede op til beskrivelsen.

Vores leveringstider er estimerede, da der i nogle tilfælde kan opstå uforudsete forsinkelser hos fragtfirmaet eller på lageret. Det ændrer dog ikke på, at vi altid ønsker at være så ærlige og præcise som muligt omkring leveringstider og kundeservice.

Ud fra oplysningerne i din anmeldelse kan vi desværre ikke verificere din ordre.