Det var super nemt at overskue siden, og nemt at bestille det man ville havde. Desværre blev tiden fra fjernlager og til dem noget længere end selv firmaet havde forventet. Men da jeg kontaktet dem... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om CS MEGASTORE
What started as a small local store focused on computers and software has grown into a true megastore with MEGA amounts of tech, MEGA amounts of beauty, MEGA amounts for everyday life – and everything in between. The name change to CS MEGASTORE is a natural next step and better reflects the scale and variety we offer today.
From our modern 10,000 m² warehouse in Ringsted, Denmark, we process more than 90,000 orders every month. We continuously work on improving our logistics and packaging processes to ensure fast delivery and a reliable shopping experience.
Our customer service team is available on weekdays, and our high Trustpilot rating reflects our focus on service, availability, and reliability.
Same team. Same service. Just a name that matches the megastore we’ve grown into.
Tinvej 7, 4100, Ringsted, Danmark
- salg@csmegastore.dk
- csmegastore.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Det spiller bare
Det spiller bare. selvom jeg havde besilt et mix af forskellige varegrupper, leverede de til tiden. Sådan.
Varen kom og var som lovet
Varen kom og var som lovet, men lidt lang leveringstid blev forlænget en uges tid af 2 omgange
Køb og betaling på nettet gik smooth
Køb og betaling på nettet gik helt smooth.
Jeg valgte at afhente i Ringsted.
Det var et lokale med to skærme til at taste ordrenummer, og bokse som i et pakkecenter.
Klik, hent og afsted.
Alt i skønneste orden.
Leveringstid og delleveringer
Jeg har for nylig bestilt 5 produkter hos Megastore, men oplever desværre en række udfordringer i forbindelse med leveringen.
Flere af varerne viste sig efterfølgende ikke at være på lager og skulle hentes fra fjernlager, hvilket har medført en længere leveringstid end forventet. Samtidig har jeg modtaget et meget stort antal statusmails omkring delleveringer, hvilket gør forløbet unødigt uoverskueligt.
Det ville være dejligt hvis i sender ordren samlet, når alle varer er tilgængelige.
Derudover har jeg modtaget defekte varer i leverancen. Jeg anerkender, at de hurtigt har fået oprettet en genbestilling – tak for det – men også her er leveringstiden oplyst til 9 dage, hvilket er ret lang.
Bestilling og levering forløb som det…
Bestilling og levering forløb som det skal, så derfor stort + herfra.
AllanHenriksen
Nemt og hurtigt
Nemt at finde varen og alternativer på hjemmesiden og hurtig levering.
Rimelig billig og god hjemmeside.
Lynhurtig ekspedition og forsendelse
Lynhurtig ekspedition og forsendelse, samt rimelige priser.
Kan absolut anbefales.
Hurtig levering selvom varen kom fra fjernlager. Alt var som, vi fik den vare vi havde bestilt
tog lidt lang tid at få en pekraftelse…
tog lidt lang tid at få en pekraftelse mail på køb
Super god service
Jeg havde bestilt et sæt med 2 tandbørster. Det kom dagen efter. Desværre virkede den ene tandbørste ikke. Jeg skrev til dem, og fik med det samme tilsendt et nyt sæt uden nogen problemer. Super god service.
Noget lang leveringstid
Noget lang leveringstid. Men ellers god kommunikation undervejs. Trygt.
Desværre kan man ikke give 10 stjerner, modtog en ventilator hvor noget var knækket, fik lynhurtigt svar fra kundeservice og vi havde en virkelig god dialog, de sendte straks en ny til mig, fantastisk kundeservice