Jeg var virkelig skeptisk, men tog alligevel chancen... Er virkelig positivt overrasket! Lynhurtig levering og en produkt der virkelig virker! Endelig glatte ben (hele benet) uden røde knopper ☀️ L... Se mere
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Bestilte 2x skærehovedets til min hårfjerner. Modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura. Da jeg nu skulle skifte til de hoveder jeg havde købt, virker de ikke. Skærene kører slet ikke rundt... Se mere
Jeg købte i sommers en Flawless shaver og var meget spændt på at modtage den og tage den i brug efter at have hørt en masse gode anmeldelser om den....men jeg må ærligt indrømme, at jeg blev skuffet,... Se mere
Min første mave fornemmelse var at det var for godt til at være sandt.. Jeg valgte dog at bestille alligevel, for tænk nu hvis.. Pengene blev trukket, men hørte intet på ordren, og så 5 dage efter fik... Se mere
CoolBeauty.dk arbejder ud fra den mission at skabe en online beauty butik med et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet. Vi elsker at hjælpe og rådgive vores kunder på både livechat, mail og telefon! Tøv ikke med at kontakte os. ✅Godkendt af Danske hudlæger! ✅ Sikker handel - Ingen skjulte Abonnementer! ✅ Tilfredshedsgaranti - 100% tilfreds eller pengene retur!
Christiansgade 4, 8000, Århus, Danmark
Hurtigt og nemt 😊
Og kundeservice er så hjælpsom.
Elsker produktet og det gør mine ben også

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Har endelig modtaget min pakke efter 5 dage. Havde bestilt 24 timers levering.
Prøvede først at ringe to dage efter. Her fik jeg at vide, at der ikke var nogen på telefonen. Sendte en chat herefter, men fik aldrig svar.
Så jeg endte med at måtte ringe til kundeservice igen for at høre, hvor den blev af. Her var der heldigvis en flink medarbejder (Nikolaj), der tog telefonen med det samme. Han beklagede flere gange og ville sørge for, der blev sendt en ny. Pakken er nu kommet dagen efter, jeg talte med ham. Tak, Nikolaj.
Desværre mangler der en AC Adapter (det fremgår af brugsanvisningen, at den skulle være inkluderet) og jeg har ikke fået bekræftelse på, at pengene for 24 timers levering bliver tilbageført.
Må finde en AC adapter, jeg kan bruge og så håber jeg bare, produktet fungerer. Ellers har det da fuldstændigt været spild af tid og penge.
Købte Flawless, modtog noget der hed heart of love. Kan godt være de siger deres produkt ikke er en kopi, men den er ihvertfald ikke pengene værd.
Ved modtagelse af varen var produktet skræmmet og ridset samt at der manglede batteri i pakken. Ved kontakt til virksomheden omkring ovenstående samt anmodning om at kunne sende varen gratis retur, blev jeg bare henvist til at købe en returlabel til 50 kr.
Jeg synes ikke at ovenstående er at sidestille med god service. varen er nu sendt retur for egen regning, men bestiller ikke noget derfra i fremtiden.
Varen kom inden for få dage og produktet virker 100 %

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Modtog pakken efter et par dage, og produktet virker perfekt

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Det er et super produkt jeg har fået købt. Den virker rigtig godt!

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Kan på ingen måde anbefale dette firma og deres Flawless produkter. Det er snyd og bedrag. De slører alle dårlige anmeldelser. Produkterne er ikke originale og er dårlige. Man hører intet fra dem og pengene er tabt. Snyd og bedrag. Håber Forbrugerombudsmanden får bugt med dem.
Og ja jeg er helt sikker på jeg har handlet med Coolbeauty.dk, som er en del af Styled.dk. Jeg sender da gerne min henvendelse en gang til. På de varer jeg har modtaget står der ikke noget varemærke nogen steder og der gjorde der heller ikke på emballagen. Hvis man ser de originale produkter står der tydeligt Flawless på dem. Så de er ikke originale.

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Sød og hjælpsom kundeservice og de giver rabatkoder fordi min kom i en ældre emballage, det er god stil. Men jeg må være ærlig at indrømme, at en skraber virker bedre end denne. Tja, måske den fjerner lidt hår - men ikke ret mange og ikke særlig effektivt. Derudover bliver benene slet ikke glatte. Jeg vil gerne have mine penge tilbage og bruge dem et andet sted.

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Flawless-sættet virker dårligere end en almindelig skraber. Derudover har jeg efter flere uger stadig ikke modtaget mine penge, selvom jeg har sendt returlabel til dem...

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
14 dage siden at jeg bestilte mit produkt, og har stadig ikke modtaget det. Har prøvet at henvende mig til dem både på mail, facebook og deres hjemmeside, men intet svar og pengene blev trukket fra min konto samme dag som jeg bestilte.....
Spild af penge..... aldrig købt noget så dyrt og ringe. Trist handler ikke der igen🙃 har sendt varen tilbage for flere uger siden og ikke hørt noget fra dem, skrev til dem på mail den 4 juni og stadig intet hørt

Levering dagen efter bestilling 🤗
Der tilbydes gavekort til næste køb ved anmeldelse - men uden det havde jeg alligevel givet fem stjerner. Et rigtig godt køb til pengene!

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Nem bestilling og hurtig levering.
Super god maskine.

Besvarelse fra Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!
Super lækkert produkt, min kæreste blev meget glad for den. 👍🏽 God service