Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Jeg var virkelig skeptisk, men tog alligevel chancen... Er virkelig positivt overrasket! Lynhurtig levering og en produkt der virkelig virker! Endelig glatte ben (hele benet) uden røde knopper ☀️ L... Se mere

Bestilte 2x skærehovedets til min hårfjerner. Modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura. Da jeg nu skulle skifte til de hoveder jeg havde købt, virker de ikke. Skærene kører slet ikke rundt... Se mere

Jeg købte i sommers en Flawless shaver og var meget spændt på at modtage den og tage den i brug efter at have hørt en masse gode anmeldelser om den....men jeg må ærligt indrømme, at jeg blev skuffet,... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CoolBeauty.dk arbejder ud fra den mission at skabe en online beauty butik med et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet. Vi elsker at hjælpe og rådgive vores kunder på både livechat, mail og telefon! Tøv ikke med at kontakte os. ✅Godkendt af Danske hudlæger! ✅ Sikker handel - Ingen skjulte Abonnementer! ✅ Tilfredshedsgaranti - 100% tilfreds eller pengene retur!

Overtrædelse af retningslinjer

Rigtig fin hårfjerner

Rigtig fin hårfjerner - fungerer perfekt og nem at bruge. Kan varmt anbefales

Spild

Jeg bestilte en vare, som i første omgang blev væk under fragt. Jeg ringer så til dem og de sender en ny med det samme! God service! Når jeg modtager varen er den i stykker, jeg havde heldigvis bestilt ekstra skærer til varen og kontakter dem og de sender en ny skærer. God service! Da jeg prøver varen er den ikke som beskrevet. Den virker okay, men den kan ikke tage alt hår. Mit lårs hår kan den ikke fjerne eller arm hår. Jeg har en anden slags barber til at fjerne hår, som jeg er begyndt at bruge igen, da det andet tager for lang tid når den kun tager 50 % af mine hår. Spild af penge! Grunden til stjerne nr. 2 er pga servicen!

Tilfreds

Hurtig levering. Tilfreds

Skuffende

Virkelig dårlig service, har købt derfra og fik pakken åbnet og ødelagt. Jeg returneret pakken, og har stadig ikke fået pengene tilbage. Skal siges jeg sendte dem en uge siden, måske mere. Har skrevet til deres kontakt e-mail, og giver mig information som der ikke stod inde på deres side, ang returneringen. Der bliver hermed også slettet dårlige anmeldelser, det viser hvor dårlig håndtering der er.

28. juni 2019

Uærligt firma !!

Hvordan tillader i jer at anmelde opslag og så med en løgn som at man ikke har haft et reelt køb hos jer ..

Vare kom hurtigt efter jeg havde skrevet efter den . Men svar var fra et andet firma..
Varen levede så overhoved ikke op til hvad der blev fortalt og på ordresedlen står et andet produkt end hvad man har købt . Maskinen ødelagde min hud.. den skar simpelthen

Returneringsdelen er mere møgsommeligt. En mail på engelsk med et billede af et dokument de vil ha udfyldt i hånden og scannet ind ..

Da jeg ville have mailadr. Og tlf. Nummer for at returnere pakken, blev det ikke oplyst.

Så nu er jeg brændt inde med at dårligt kopiprodukt.

skuffet over endnu et uærligt firma

27. juni 2019

Fint produkt, udfordrende handel.

De tre stjerner er en anerkendelse af at produktet er fint og i orden. Selve handlen har dog været en lille tålmodighedsprøve. For det første lover de 15% rabat, men fratrækker kun 12% og når man pointerer det bliver man spist af med en rabatkode på 25% på næste køb (som alle så vist får efter en handel). Derudover tog det ca. halvanden uge før min bestilling kom. Heldigvis har jeg kun oplevet høflige svar på mine beskeder. Men, stjerner til produktet, ikke så meget til firmaets kundeservice.

25. juni 2019

fjerner næste ingen hår

Jeg modtog produktet et par dage efter bestilling. Desværre fjerner den næsten ingen hår overhovedet. Jeg fortryder meget min bestilling, og Jeg anbefaler bestemt ikke produktet.

25. juni 2019

Et godt sted at handle

Et godt sted at handle. Bestille og modtog ordren 3 dage efter. Og fik hurtigt svar da jeg havde nogen spørgsmål 😊

24. juni 2019

Godt køb

jeg er tilfreds, mine hår på benene vokser hurtig, så det jeg kan bruge den hverdag, er jeg super glad for, især da jeg har sart hud.

rigtig gode produkter

Super gode produkter og rigtig hurtig levering, som kom efter en dag.

Hurtig levering, god kundeservice

Hurtig levering, der var en mangelvare i pakken og et nyt sæt blev straks sendt afsted ved henvendelse. Rigtig god kundeservice.

Louise, kundeservice

hurtig levering, og fint produkt

Hurtig levering af produktet og ganske fint produkt. jeg er super glad for det

Louise, kundeservice

Dejlig god hurtig og effektiv service

Dejlig god hurtig og effektiv service, da der opstod problemer med posten. Og apparatet virker perfekt.. Er vild med det❤️

God oplevelse

Rigtig God oplevelse

Louise, kundeservice

Kunne det nu være rigtigt..

Min første mave fornemmelse var at det var for godt til at være sandt.. Jeg valgte dog at bestille alligevel, for tænk nu hvis.. Pengene blev trukket, men hørte intet på ordren, og så 5 dage efter fik jeg endelig min mail på at mine varer var på vej, men længsel og spænding ventede jeg pænt på min pakke, da pakken var ankommet opdager jeg med ærgrelse at de har sendt noget helt andet end jeg bestilte.. Men efter et kort opkald til deres ellers søde kundeservice medarbejder var mine rigtig varer på vej, og fik endda lov at beholde den forkerte som en undskyldning, pakken modtag jeg dagen efter.. Til trods for de første 5 dages uvished har hele forløbet været ganske fint og mine varer.. Ja dem er jeg faktisk overraskende glade for..

Fremragende fin lille maskine

Fremragende fin lille maskine , nem at bruge ☺️Kan varmt anbefales .

Nemt.

Nemt og hurtig levering.

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt - og det virker☺️