Coolbeauty - Officiel Beauty Forhandler!

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Jeg var virkelig skeptisk, men tog alligevel chancen... Er virkelig positivt overrasket! Lynhurtig levering og en produkt der virkelig virker! Endelig glatte ben (hele benet) uden røde knopper ☀️ L... Se mere

Bestilte 2x skærehovedets til min hårfjerner. Modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura. Da jeg nu skulle skifte til de hoveder jeg havde købt, virker de ikke. Skærene kører slet ikke rundt... Se mere

Jeg købte i sommers en Flawless shaver og var meget spændt på at modtage den og tage den i brug efter at have hørt en masse gode anmeldelser om den....men jeg må ærligt indrømme, at jeg blev skuffet,... Se mere

Min første mave fornemmelse var at det var for godt til at være sandt.. Jeg valgte dog at bestille alligevel, for tænk nu hvis.. Pengene blev trukket, men hørte intet på ordren, og så 5 dage efter fik... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CoolBeauty.dk arbejder ud fra den mission at skabe en online beauty butik med et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet. Vi elsker at hjælpe og rådgive vores kunder på både livechat, mail og telefon! Tøv ikke med at kontakte os. ✅Godkendt af Danske hudlæger! ✅ Sikker handel - Ingen skjulte Abonnementer! ✅ Tilfredshedsgaranti - 100% tilfreds eller pengene retur!

Overtrædelse af retningslinjer

Hurtig levering.

10. juli 2019

Flawless

Fin produkt og hurtig levering 😊

9. juli 2019

Louise, kundeservice

Hurtig levering, og den virker

Super god service

Ok barbermaskine

Jeg bestilte om aftnen søndag d. 30/6 og modtog først pakken d. 5/7, hvilket ikke lever op til hvad I skriver, at I levere indenfor 1-2 hverdage. Pakken kommer i en plastikpose hvori der er en trykket papkasse, som tydeligt er brudt. Der var en lille plet på selve maskinen, men synes ikke den så brugt ud som flere har skrevet. Den lever egentlig op til mine forventninger, for havde ikke regnet med en tæt barbering, og det er egentlig heller ikke det man får. Den virker, man får glatte ben, men det tager rigtig langt tid, og man skal køre rundt langt tid på samme spot. Ift. pris og mine forventninger, så er den egentlig okay 😊

Hej Freja!

Beklager mange gange den fejl der har været med din ordre - vi gør vores bedste for at blive bedre på alle fronter og optimere vores systemer..!

Men godt at høre den lever op til dine forventninger :-)

Louise, kundeservice

Super hurtig levering og produktet…

Super hurtig levering og produktet lever helt sikkert op til mine forventninger, så kan klart anbefale denne.

Køb ikke!

Kan kun tilslutte mig den anden Line og Malene med dårlige oplevelser. Jeg har oplevet fuldstændig det samme.
Og ret dårlig stil at ‘anmelde’ dårlige anmeldelser!

7. juli 2019

Hold jer langt væk

Har handlet hos jer
Den pakke jeg modtog var på ingen måde pakket godt nok ind så alle tingen var åbn og der manglede også noget i min pakke

Og er langt fra tilfreds med jeres behandling og syns jeg har været meget tålmodig og vil bare gerne have mine penge retur!!!
Det er over en uge siden jeg sendte den retur.

Hvis jeg ikke har modtaget mine penge indenfor en uge kontakter jeg forbrugerrådet og politiet!

2. juli 2019

En noget dyr og kedelig oplevelse

Jeg har købt Flawless Family pakken. Måtte vente i over en uge og rykke flere gange for pakken, selv kontakte DAO, men så dukkede den op. Det var dog en noget trist oplevelse at åbne pakkerne. Som andre også har skrevet, virker det som billige kopiprodukter i ringe kvalitet. Jeg afprøvede flawless Legs (Som i øvrigt hed noget helt andet), og kunne konstatere, at den efterlod huden under armene og i bikinilinjen meget ømt og som revet grundigt med et rivejern. Jeg har aldrig haft så ondt efter en hårfjerning før. På benene tog den en del af håret, men ikke på nogen måde, som når jeg barberer mig med skraber.
Jeg afprøvede ligeledes den til ansigtet på overlæben. Heller ikke med den, var det noget særlig godt resultat. Da jeg ville rense den, faldt alt indmaden ud af det lille barber hoved.
På baggrund af den "ubetingede succes" har jeg forsøgt at returnere dem igen. Dette er dog ikke uden problemer. Den mail de skriver man skal bruge for at få en returlabel, synes ikke at virke. Min mail kommer tilbage.
Jeg har forsøgt at få hjælp via chatten, som ikke svarer. Jeg har ligeledes sendt en mail til deres kundeservice, og fik et svar tilbage om, at alt står på deres hjemmeside. Og så er jeg tilbage ved udgangspunktet; en mail der ikke virker.
Er der andre der har fundet en måde at returnere varerne?

2. juli 2019

Spild ikke jeres penge på disse produkter

Købte min “Flawless” lige inden pinse og fik produktet leveret indenfor rimelig tid, men produktet skuffer. De første par gange fungerede den upåklageligt, men efter blot at have brugt den nogle få gange virker knivene allerede til at være blevet småsløve. Som så mange andre også skriver, så synes jeg ikke at man får value for money. Både produktet, dets indpakning og brugsanvisning ligner angiveligt noget, som jeg kunne have købt på Wish for 10$ og absolut ikke af samme kvalitet, som man må forvente af et produkt man har betalt 400 kr. for. Produktet er ligeledes heller ikke af det udlovede mærke “Flawless”, hvilket styrker min mistanke om at det er en dårlig kopi, som er leveret. Slutteligt, er det tankevækkende, at de anmelder alle dårlige anmeldelser (heriblandt min) under påskud om, at man ikke har købt varen hos dem.

Virker ikke på mig..

Købte en hårfjerner. Den kom ret hurtigt frem, men produktet er ikke et jeg vil anbefale. Den kommer I hvad der ligner en kopivare kasse uden beskrivelse af noget som helst såsom producent. En egentlig vejledning findes der ikke. Jeg har prøvet den på alle tænkelige måder i cirkulerende bevægelser og den kan ikke præstere noget min skraber ikke kan gøre 100 gange hurtigere. Kan se på selve skærene at den tager en lille bitte smule hår, men ikke noget mærkbart. Der hvor den tager lidt hår bliver det i hvert fald ikke glat. Så tilbage til skraberen, og 470kr ud af vinduet 😞

Pas på! Kopi produkter..

Produktet jeg fik leveret er en billig kopi af det produkt jeg bestilte, under dækket af en dårlig undskyldning: For at fremskynde leveringen af din ordre og undgå forsinkelser, vil din nye Flawless blive leveret i vores tidligere indpakning.

Du bliver snydt her, så jeg vil ikke anbefale hjemmesiden.

1. juli 2019

hurtig levering og god service!

Bestilte en flawless legs til min søster i gave, den kom hurtigt og hun blev super glad.

Svindlere - hold jer væk

Det fremsendte produkt er et kopi produkt med andet navn.
Der manglede en del af ordren - og på trods af kontakt via telefon og mail er godtgørelsen for det manglede produkt endnu ikke retur.
Ønsket om at sende kopi produktet retur og få mine penge tilbage er også en by i Rusland, på trods af lovning om gratis retur ved at udfylde et skema sker der ingen ting. Man får mail tilbage om det skal sendes andet sted hen. Og det er på ingen måde nemt, gratis eller enkelt som de de skriver...

Min tålmodighed er opbrugt og må vel, desværre, henvende mig hos banken og politiet i morgen.

alt var ok

alt var ok og vi er glad for maskinen

Fik det dagen efter

Jeg bestilte torsdag og fik det dagen efter.
Dog ved den forkert pakkeshop, men det er jo DAO

Fup og snyd - kopivare

Køb ikke hos dette firma. Jeg købte en Flawless Legs. Varen modtog jeg godt nok hurtigt, men varen er en tarvelig kopi og af mærket Heart of love. Barberingen er på ingen måder tæt, som de lover i beskrivelsen og det tager rigtig lang tid at få noget som der ligner en barbering (dog med stubbe - den kan ikke barberer tæt).

Firmaet bliver anmeldt til politiet.

29. juni 2019