Jeg var virkelig skeptisk, men tog alligevel chancen... Er virkelig positivt overrasket! Lynhurtig levering og en produkt der virkelig virker! Endelig glatte ben (hele benet) uden røde knopper ☀️ L... Se mere
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Jeg købte i sommers en Flawless shaver og var meget spændt på at modtage den og tage den i brug efter at have hørt en masse gode anmeldelser om den....men jeg må ærligt indrømme, at jeg blev skuffet,... Se mere
Min første mave fornemmelse var at det var for godt til at være sandt.. Jeg valgte dog at bestille alligevel, for tænk nu hvis.. Pengene blev trukket, men hørte intet på ordren, og så 5 dage efter fik... Se mere
CoolBeauty.dk arbejder ud fra den mission at skabe en online beauty butik med et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet. Vi elsker at hjælpe og rådgive vores kunder på både livechat, mail og telefon! Tøv ikke med at kontakte os. ✅Godkendt af Danske hudlæger! ✅ Sikker handel - Ingen skjulte Abonnementer! ✅ Tilfredshedsgaranti - 100% tilfreds eller pengene retur!
Christiansgade 4, 8000, Århus, Danmark
Bestilte 2x skærehovedets til min hårfjerner. Modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura. Da jeg nu skulle skifte til de hoveder jeg havde købt, virker de ikke. Skærene kører slet ikke rundt. Har samlignet med det der sad på da jeg købte maskinen andet sted og der er helt klart forskel på kvaliteten. Derudover havde jeg bestilt og betalt for at få pakken leveret hjemme og alligevel blev den sendt til en pakkeshop. Dette klagede jeg over til dem med det samme og har aldrig hørt en lyd, så regner på ingen måde med at høre fra dem nu. Hold jer langt væk fra dem. Har lige fået mail retur med at min mail til dem ikke kan leveres ( har skrevet en klage til deres kundeservice )???
Et firma der ikke lever op til hvad de lover. Jeg har for længe siden bestilt skærehovedet til Flawless og har ikke modtaget dem, men firmaet har hævet penge for dem. Sååå rigtig dårligt firma.
Deres tlf. er ude af drift og de svare ej heller tilbage på mails som de lover.
Fup og fidus
fusker firma de snyder så vandet driver af dem købte en vare til 298 kr til min kone fik en mail på den ville blive behandlet og de har trukket pengene fra min konto har skrevet til dem på mail intet svar har skrevet til dem i deres chat intet svar deres 2 tlf numre på deres hjemmeside eksistere ikke og deres firma er ikke registreret på den opgivet adresse HOLD JER LANGT VÆK fra coolbeauty ALLE burde anmelde dem til politiet det har jeg gjort
Jeg kan desværre ikke give et 0- tal. Jeg har aldrig i mit liv købt et produkt til 300kr og fået en Kopi vare (Heart of love) end jeg har nu!!
Jeg er så skuffet af mit produkt at jeg nu personligt vil gå hen til jeres kontor og bede jer om at sende det tilbage igen.. i reklamere med det på insta under (Jasmin opslag kan man se at det er en hvor der skal oplader til) min er så med batteri skift og den går i stykker og lavet af plastik. til information er det meget ulovligt at sende kopivare som jeg oveni købet kan bestille via Wish kan bestille til 50kr KUN!
Udover det ventede jeg 2-3 uger på min vare hvor de lover levering imellem 2-4 hverdage.. sikkert fordi i skulle bestille varen fra Wish først inden i kan sælge det videre til over pris
Svindel og humbuk
HOLD JER VÆK
Du modtager ikke der du bestiller og du kan ikke få dine penge retur.
Har mistet 400 kr. Og nu er de ikke til at komme i kontakt med på deres telefon nummer....
Det er for dårligt og jeg er meget vred over den form for service...
Der skulle ikke være en stjerne. Der sker fortsat ikke en s... rigtig dårlig stil.
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe fra Coolbeauty. Jeg har haft en super super dårlig oplevelse, hvor jeg står tilbage med spildte penge og intet produkt.
Jeg bestilte for 5 måneder siden en flawless legs maskine samt et ekstra skærehoved til denne. Pakken kommer til forventet leveringstid - intet der.
I pakken mangler dog det ekstra skærehoved. Jeg skriver til coolbeaty som med det samme melder tilbage, at de straks sender det ekstra skærehoved og de beklager deres fejl. Men jeg modtager aldrig et ekstra skærehoved på trods af, at jeg igen kontakter coolbeauty.
Derudover er produktet ikke i nærheden af, hvad de lover på hjemmesiden. Jeg må derfor antage at mit produkt er defekt på en eller anden måde? Coolbeauty reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Da mit produkt både er defekt (måske?) og jeg på ingen måde er tilfreds, vælger jeg at sende produktet retur efter Coolbeautys anvisning, Dette sker d. 3 august 2019.
Siden denne dag har jeg intet hørt. Ingen bekræftelse på, at min returpakke er modtaget. Ingen penge retur.
Jeg har gentagende gange forsøgt at kontakte Coolbeauty, men har aldrig fået svar! Det er for dårligt.
Denne side er ikke til at stole på og jeg fraråder derfor alle at bestille herfra!
Lokker med gratis gaver.
Bare for at slå det fast: Stylded.dk som står bag Coolbeauty har SELV bedt mig om at lave denne anmeldelse på baggrund af et køb jeg lavede i sommers (15/5-2019) hos deres søsterside flawlesslegs.dk
Jeg kommer på ingen måde til at give en positiv anbefaling af hverken styled.dk flawlesslegs.dk eller for den sags skyld coolbeauty (ej heller blackpods.dk som de også står bag og har bedt mig om at anbefale også), det er de samme der står bag alle web siderne. De er ikke til at komme i kontakt med, jeg skrev ca 15 mails til dem uden andet svar end et par standard mails.
De lover 24 timers leveringstid, det blev nærmere til 10 dage, derefter gik der langt over en måned før jeg fik mine penge retur.
De forsøger at skjule de negative anmeldelser på trustpilot ved at rapportere dem til trustpilot med påstand om at man ikke har haft en oplevelse hos dem, på trods af at de som sagt selv beder om anmeldeslen.
Handl ikke hos dem
De fortjener ikke en gang en stjerne.
Jeg har forsøgt 3 gange at returnere min flawlees leg maskine siden jeg købte den i juni.
Men jeg får ingen svar retur på hvor den skal returneres til.
Den fjerner slet ikke hårene på benene.
Ikke en butik eller et produkt som jeg kan anbefale.
købte en Flawless™ Legs, god handel, hurtig levering
Det er et rigtig godt produkt som jeg har fået meget glæde af
Super godt sted at købe fra og super hørtig til at sende varen kan kun anbefale. 👍
Dejligt nemt at bestille hos dette firma og virkelig kort leveringstid 👍
Jeg fik mit produkt hurtigt og var meget tilfreds med både produktet og leveringstiden. :-)
Handlen fungerede fint, og produktet var som ventet. Kan anbefales!
Hurtig levering og gode priser. Handler sikkert der igen en anden gang
Utrolig hurtig levering,og så er det et fantastisk produkt
Fup firma, der ikke svarer på henvendelser. Og sender billig kopi varer i stedet for originalen.