Na aankoop stekker batterij, kleine opstart probleempjes gehad. Met ondersteuning, is het goed opgelost, en de accu draait nu goed, ben heel tevreden.
Se, hvad kunderne siger
Super komen geweldig de gemaakte afspraken na keurig geleverd door een zeer vriendelijke bezorger wilde graag zes lastdragers extra geen probleem zullen wij ze bezorgen of kom je ze halen ben ze ga... Se mere
Virksomheden har svaret
Na wat zoeken en info verzamelen over plugin zonnepanelen ben ik bij CJX Solar terecht gekomen, en ik ben er zeer tevreden over. Duidelijke site, alles goed beschreven en uitgelegd. Van bij de bestell... Se mere
Wij kochten twee panelen (2x420) op aanraden van vrienden, die eerder bij CJX bestelden. Bestelling geplaatst, daags nadien geleverd, waarbij de besteller ons vooraf contacteerde. Daags nadien geplaat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
CJX Solar biedt innovatieve en betaalbare oplossingen voor wie eenvoudig wil overstappen op zonne-energie. De plug & play zonnepanelen van CJX Solar zijn volledig gebruiksklaar en binnen enkele minuten aan te sluiten, zonder dat er een installateur nodig is. Dankzij deze slimme technologie kunnen particulieren direct beginnen met het opwekken van duurzame energie en hun energierekening verlagen. Wat CJX Solar onderscheidt van andere merken, is dat alle onderdelen – van panelen tot omvormer – uit één fabriek komen. Hierdoor zijn de systemen perfect op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur. De plug & play sets zijn flexibel te plaatsen op het dak, in de tuin of op het balkon en vormen zo een praktische oplossing voor iedereen die wil investeren in groene energie. Met CJX Solar kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De sets zijn ontworpen om duurzaam rendement te leveren tegen een scherpe prijs, zonder ingewikkelde installatieprocessen of onderhoud. CJX Solar maakt zonne-energie toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een slimme, eenvoudige en duurzame manier om energie op te wekken.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
CJX solar ...... veel meer dan alleen zonnestroom.
CJX solar biedt Nederlanders de kans om (deels) over te stappen op zonne-energie zonder dat daar al te veel kennis voor nodig is. Je kan het aangeboden setje zonnepanelen eenvoudig zelf installeren. Heb je vragen dan worden deze altijd vriendelijk, snel en correct beantwoord. Uitstekende kwaliteit voor een heel scherpe prijs.
Heel goeie kwaliteit
Heel goeie kwaliteit . Heel goeie communicatie en service . Gewoon weg Top!!
Aankoop en levering was goed en snel
Aankoop en levering was goed en snel. Opstellen (DIY) ging vanzelf, stekker in stopcontact en alles werkt. Opstellen in een uur tijd gedaan. Kan alleen maar aanbevelen als een top bedrijf met top levering.
Uitstekend product voor scherpe prijs en zeldzaam goede service!
Wij hebben in maart 2025 twee sets zonnepanelen (2x420Wp + omvormer) besteld voor montage op houten dakconstructie. Jeffrey heeft goede adviezen gegeven over montage en gratis klemmen meegestuurd. Montage daarmee was snel voor elkaar, aansluiten een fluitje van een cent: binnen een half uurtje werkend. Eén van de sets viel na een week uit. Het bleek dat de inverter niets meer deed. I.o.m. Jeffrey mocht ik de unit even openmaken. Er was niets bijzonders te zien en bedrading van connectors was OK. Na het sturen van foto heeft Jeffrey direct een nieuwe omvormer opgestuurd. Die was binnen een kwartiertje gemonteerd. Beide sets werken nu al twee maanden probleemloos, doen bij voldoende zon bijna 800W per set. Top product voor zeer scherpe prijs en zeldzaam goede service. De bijgeleverde Wifi modules en app gebruik ik niet (mijn buurman die een week later een set heeft aangeschaft is er tevreden over). Mijn CJX sets zijn aangesloten via een Homewizard Smart Plug zodat de oplevering te monitoren is met de Homewizard Energy app en wordt opgeteld bij onze andere panelen op het pannendak. Werkt prima en wel zo handig.
Snelle service na verkoop
Ik stel promoties toch wel in vraag. Voor een 500WP-plug&play set betaal je in Belgie al snel meer dan 500 euro. Daarom besliste ik om die toch zelf te gaan ophalen, vriendelijk onthaald met uitstekende uitleg en tips.
Na thuiskomst merk ik dat een onderdeel voor bevestigen aan balkon niet past bij ons (buizen zijn uitzonderlijk dik), na melding krijg ik dag nadien zonder meerkost extra onderdeel thuis geleverd.
Als dat geen fantastische service is.
Set is echt héél mooie prijs, let sun shine!
Top winkel
wij hebben 2 sets gekocht onze vrienden tegelijk ook 2 sets makkelijk te instaleren na hulp van een medewerker van CJX Solar via watsup echt een hele goede service en heel snel geleverd ik raad iedereen CJX Solar aan
Prima service
Ik heb onlangs een plug & play zonnepanelen set bij CJX solar gekocht.
Nadat de stekker in het stopcontact zit gaat de omvormer opstarten en het groene lampje van de omvormer knippert dan langzaam groen. Na wat klikjes (van het relais in de omvormer) gaat het groene lampje sneller knipperen en is de productie gestart.
Na het aanmelden stond de wifi module al groen te knipperen als teken dat hij ready is en op informatie wacht van de omvormer.
Omdat de app zelf nog "offline" aangaf heb ik contact op genomen met CJX (via WhattsApp) en zij reageerde eigenlijk meteen daar op. Sterker nog ik werd gebeld en hij legde uit dat alles goed was en ik nog even moest wachten.
Na een minuut of 5 gaf de app inderdaad aan dat alles "Normal" was en ik kon meteen zien wat de productie was. Afgelopen zondag kreeg ik nog een berichtje of alles ok was en ik kon dat positief bevestigen.
Gister heb ik de 230V stekker van de zonnepanelen op een Handige Willem socket aangesloten en kon ik de productie ook zien in de Handige Willem app.
Kortom: helemaal blij met deze aankoop en de service van CJX
Vriendelijk contact
Vriendelijk contact, snel geleverd. Netjes ingepakt.. laat de zon maar schijnen wat de zonnepanelen zijn binnen.
Goed mee samen te werken, topbedrijf.
Prima spul en fijn contact om mijn vragen beantwoord te krijgen.
Het was inderdaad simpel te verwerken.
Hoewel er op de site staat dat alles…
Hoewel er op de site staat dat alles binnen 15 minuten werkend aansloten is moet ik zeggen dat dit niet helemaal klopt. Maar de bezorging was top en de hulp via watsapp was uitstekend.
Nu moet ik nog ervaren en kijk erg naar de zonnige dagen uit 😉
Ik kan dit jonge bedrijf zekers aanbevelen!
snel en vakkundig…
We werden heel snel en vakkundig geholpen om onze stekker zonnepanelen te kopen en te installeren. Bij ons was het voornamelijk om inkijk voor de draadafsluiting te voorkomen, en dan geeft het nog eens elektriciteit ;-)
zeker in de winter wanneer de zon laag staat en de dak zonnepanelen weinig opleveren.
Goede ervaring na retour gaan van de bestelling.
Review CJX
In augustus een Plug & Play Zonnepanelen set aangeschaft. Na advies van derden om de panelen niet te bevestigen aan de muren zoals ik gedacht had en er geen andere oplossing voorhanden was, werd besloten om CJX te vragen of het mogelijk was om alles terug te sturen, ondanks dat het inmiddels ruim een maand later was.
Retourneren was geen enkel probleem zolang alles nog maar in de originele verpakking zat. De klant moest gelukkig zijn is hun motto.
Er is nog geprobeerd een aspirant-koper uit onze omgeving de set over te laten nemen, maar helaas.
Nadat het een en ander geregeld was, is uiteindelijk de complete set terug naar Waalwijk gegaan door vervoer van CJX zelf.
Het betaalde bedrag is terugbetaald, uiteraard verminderd met de retourkosten.
Het heeft in totaal 3 maanden geduurd, maar uiteindelijk is alles naar tevredenheid voor beide partijen geregeld.
Met andere woorden CJX is een betrouwbaar bedrijf dat zijn woorden waar maakt.
Groet, Gerard uit Friesland.
Omdat CJX super klantgericht is en de klant voorop stelt.
Omdat CJX super klantgericht is en meedenkt met de klant. De levering was super snel alle spullen waren binnen een paar dagen binnen.
Onderstel paste echter niet, maar ondanks dat de DPD het onderstel nog niet heeft afgeleverd bij CJX, hebben zij mij wel het geld geretourneerd. Het contact via whatsapp en mail en zelfs persoonlijk contact via telefoon, was super. Alles voor de klant.

Besvarelse fra CJX Solar
De ervaring met CJX was zeer positief.
De ervaring met CJX was zeer positief.
Ze waren zeer behulpzaam en geduldig ook in het omgaan met ons slordig lezen van de installatie-instructies. Die installatie was in principe erg eenvoudig.
Kundig, snel en prima service
Hele nette prijs, snel reactie, snel verzonden, product zoals omschreven, en vriendelijk.
Wat wil een mens nog meer ;)
Bedrijf levert product van slechte…
Bedrijf levert product van slechte kwaliteit. Onmiddellijk geretourneerd, maar reageren nergens op en je krijgt je geld gewoon niet terug. Nooit bij bestellen

Besvarelse fra CJX Solar
Top service en vakkundig advies over de…
Top service en vakkundig advies over de zonnepanelen. Dankzij de snelle levering ben ik nu lekker aan het besparen.
Goed geholpen en snel antwoord op vragen
Heel snelle levering
Heel snelle levering, hele goede kwaliteit en zeer elegante assortiment van vazen. Ik zou cjxretail zeker aanraden!