Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na aankoop stekker batterij, kleine opstart probleempjes gehad. Met ondersteuning, is het goed opgelost, en de accu draait nu goed, ben heel tevreden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super komen geweldig de gemaakte afspraken na keurig geleverd door een zeer vriendelijke bezorger wilde graag zes lastdragers extra geen probleem zullen wij ze bezorgen of kom je ze halen ben ze ga... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na wat zoeken en info verzamelen over plugin zonnepanelen ben ik bij CJX Solar terecht gekomen, en ik ben er zeer tevreden over. Duidelijke site, alles goed beschreven en uitgelegd. Van bij de bestell... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kochten twee panelen (2x420) op aanraden van vrienden, die eerder bij CJX bestelden. Bestelling geplaatst, daags nadien geleverd, waarbij de besteller ons vooraf contacteerde. Daags nadien geplaat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

CJX Solar biedt innovatieve en betaalbare oplossingen voor wie eenvoudig wil overstappen op zonne-energie. De plug & play zonnepanelen van CJX Solar zijn volledig gebruiksklaar en binnen enkele minuten aan te sluiten, zonder dat er een installateur nodig is. Dankzij deze slimme technologie kunnen particulieren direct beginnen met het opwekken van duurzame energie en hun energierekening verlagen. Wat CJX Solar onderscheidt van andere merken, is dat alle onderdelen – van panelen tot omvormer – uit één fabriek komen. Hierdoor zijn de systemen perfect op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur. De plug & play sets zijn flexibel te plaatsen op het dak, in de tuin of op het balkon en vormen zo een praktische oplossing voor iedereen die wil investeren in groene energie. Met CJX Solar kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De sets zijn ontworpen om duurzaam rendement te leveren tegen een scherpe prijs, zonder ingewikkelde installatieprocessen of onderhoud. CJX Solar maakt zonne-energie toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een slimme, eenvoudige en duurzame manier om energie op te wekken.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,8

Alle anmeldelser

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kon deze cjx panelen makkelijk kwijt…

Ik kon deze cjx panelen makkelijk kwijt op het platte dak van mijn aanbouw, de bijgeleverde wifi unit en app zijn beetje ondoorgrondelijk maar doen hun werk! Ik bespaarde in 8 maanden niet meer dan 150kwu maar dat komt omdat daar alleen s ochtend’s de zon op staat

23. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super panelen boven verwachting goed

Na een paar keer telefonisch contact te hebben gehad, waar ik overigens super goed en vriendelijk geholpen werd, over gegaan tot aanschaf van een set stekker klare panelen.
Levering netjes door eigen transport volgens afspraak.

Nu bijna twee maanden op mijn carport.

Super mooie en goede panelen zonder rand waardoor het vuil er makkelijker afloopt.
Opwek boven verwachting, ik monitor alles, opwek komt regelmatig rond de 800 watt.
Het is zelfs zo dat ze zeker niet onder doen voor mijn Enphase systeem op mijn dak....

Echt een aanrader voor ieder die nog twijfelt, zeker voor deze watt piek prijs.

23. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf heeft mij volledig uit de…

Dit bedrijf heeft mij volledig uit de problemen geholpen

Ok ben wel geld kwijt maar het komt al terug

De eerste set zag er lekker stevig en netjes uit
Dus was ik zeer tevreden met de aanschaf
Nu ben ik alleen wonend pc , 3d printers groot verbruikers je kent het wel

Alle rekeningen schieten de pan uit 2025 moest iets

Dus Op o.a. Bol.com vond ik CJX-Solar
In totaal heb ik 3 sets aangeschaft
Het was de kwaliteit die ik wilde lekker stevig en ook mooi zwart in een stalen frame

Dit bedrijf heeft alles netjes voor mij achter in de tuin neer gezet toen ik aangaf dit niet te kunnen doen
dus petje af . want ze zijn zwaar
Ik moest nog wat Kabeltjes tangen etc hebben en dit was de volgende dag geregeld Service A+++ dus
Jeff de eigenaar is ook gewoon top en ik ga na deze ervaring ook nergens anders meer naar toe
Ook vind ik het wel fijn werken als Brabanders onder elkaar ^^

==========UITKOMST VAN 12 weken=========
IPV van 320 euro betalen krijg ik nu al 250 euro terug Ok wel tuin op het zuiden ^^
Toch wil ik Jeff en zijn medewerkers bedanken voor de goede Service ben er blij mee
gr ramon

27. marts 2025

Kit plug and play DAH

Hallo, ben de kit in september gaan ophalen in Waalwijk en dan thuis opgesteld tegen de gevel richting Z/O. De App DAH werkt sinds begin januari en volgens de gegeven inlichtingen heeft mijn kit tot vandaag 203 kWh opgebracht. Dus heel tevreden van mijn aankoop. Mvg

Zondermeer 100% goed

Zondermeer 100% goed. supersnel tot aan de deur aangeleverd, en inderdaad, zoals door jullie aangegeven, in een rap tempo, zonder enig probleem, geïnstalleerd en 100% werkend.
TOP

Groetend, Jan uit Kaatsheuvel

20. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben super tevreden met de geleverde en…

Ben super tevreden met de geleverde en gemonteerde set
Levert direct ruimschoots op
Alleen zo nu en dan een borstel met water eroverheen en verdienen
Heel makkelijke app om precies te zien wat er gebeurt en wat de totalen zijn
Ben erg tevreden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stond in twijfel om plug e play…

Stond in twijfel om plug e play zonnepanelen aan te schaffen,bedankt om mij te overtuigen om het wel te doen.
Nu werken ze al meer dan een maand,en ben heel tevreden met de werking er van.
Nogmaals bedankt aan de klantenservice voor de nuttige info
Grt Daniël

18. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van bestelproces tot levering alles…

Van bestelproces tot levering alles zoals je mag verwachten.
De Wi-Fi activeren was iets complexer maar toch gelukt.
Mocht het toegestaan zijn installeerde ik nog een set, een kind kan de was doen.

2. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer duidelijke website en behulpzaam…

Zeer duidelijke website en behulpzaam bij vragen over de plug&play installaties. De voorstellen die je krijgt om bij te bestellen zijn niet louter commercieel maar zeer constructief. Her zijn artikelen waarbij je in eerste instantie niet zelf aan denken. Supergoed wat mij betreft.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Plug and play, simpel en werkt perfect!

Wij hebben voor ons appartement 5 sets aangeschaft en voor onze zoon zijn huis 4 sets. De hulp die daarbij geboden werd, bij het afleveren van de panelen alswel de uitleg was uitmuntend. De beide systemen werken optimaal en perfect.
Een AANRADER voor iedereen die zonnepanelen wil aanschaffen.

15. marts 2025

Degelijk materiaal

Degelijk materiaal, vlotte levering, alles werkt prima. Misschien wat meer aandacht geven aan de noodzaak om de panelen van een aarding te voorzien bij het plaatsen op een pannendak. Anders 10/10👍

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Mijn buurman had een bestelling gedaan en was enthousiast. Hierdoor heb ik een set zonnepanelen met een montageset besteld. Telefonisch goed contact gehad en snelle levering met ook uitleg ter plekke. Ik ben er erg blij mee en de opbrengst is prima.

19. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze week zonnepanelen geïnstalleerd in…

Deze week zonnepanelen geïnstalleerd in ons huis in frankrijk
Werkt perfect even de goede plaats vinden en installeren was eerlijk gezegd wel wat meer tijd nodig dan wat er op de website staat maar ik was.alleen
Conclusie fijne zonnepanelen en goede info indien nodig
Van mij.krijgen ze een 10

18. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De plug and play zonnepanelen set…

De plug and play zonnepanelen set besteld en een paar dagen later op de route afgeleverd, vriendelijke chauffeur, materiaal goed ontvangen, 3 dagen later op mijn dak gemonteerd, wat best soepel en vlot ging, vervolgens aangesloten en en de app gedownload......
Alles in 1 keer goed functionerend, ik ben zeer tevreden.
Oja ook nog 45,- euro korting gehad bij het bestellen, top.

10. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en handig plug en play systeem!

Aankoop ging makkelijk.
Instaleren vond ik ook makkelijk te doen.
Echter omdat de handleiding ( voor mij als absolute digibeet) wat vragen liet ..uiteindelijk contact gezocht.
Als je weet dat via het "portaal" ook een chat mogelijkheid is.. dan worden vragen goed en snel uitgelegd.
Al met al tevreden!

12. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar twee panelen besteld

Vorig jaar twee panelen besteld. Werd ook in Belgie snel geleverd. Daarna nog contact gehad ivm de plaatsing. Ook hier kwam een snel en duidelijk antwoord op.
Tenslotte, de panelen doen wat ze moeten doen. Ze leveren me de beloofde gratis stroom -)

3. oktober 2024

Een heel tevreden klant van CJX Solar uit Hoogeveen

We hebben 2 sets gekocht van CJX Solar. Nu meer dan een half jaar in gebruik en nog geen seconde spijt van gehad dat ik ze bij CJX solar heb aangekocht. De levering is via de app keurig afgestemd op een moment dat wij thuis waren. Heel makkelijk geplaatst (plat dak) en aan gesloten, stekker in het stopcontact Connectie maken met huisnetwerk, en klaar. De opbrengst is zeker zoals beloofd , en op een zonnige dag is de opbrengst van 10 kWh zeker geen uitzondering......... We hebben storing gehad met 1 omvormers, maar dit is door CJX Solar via de app keurig opgelost.

10. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.