Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na aankoop stekker batterij, kleine opstart probleempjes gehad. Met ondersteuning, is het goed opgelost, en de accu draait nu goed, ben heel tevreden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super komen geweldig de gemaakte afspraken na keurig geleverd door een zeer vriendelijke bezorger wilde graag zes lastdragers extra geen probleem zullen wij ze bezorgen of kom je ze halen ben ze ga... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na wat zoeken en info verzamelen over plugin zonnepanelen ben ik bij CJX Solar terecht gekomen, en ik ben er zeer tevreden over. Duidelijke site, alles goed beschreven en uitgelegd. Van bij de bestell... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

CJX Solar biedt innovatieve en betaalbare oplossingen voor wie eenvoudig wil overstappen op zonne-energie. De plug & play zonnepanelen van CJX Solar zijn volledig gebruiksklaar en binnen enkele minuten aan te sluiten, zonder dat er een installateur nodig is. Dankzij deze slimme technologie kunnen particulieren direct beginnen met het opwekken van duurzame energie en hun energierekening verlagen. Wat CJX Solar onderscheidt van andere merken, is dat alle onderdelen – van panelen tot omvormer – uit één fabriek komen. Hierdoor zijn de systemen perfect op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur. De plug & play sets zijn flexibel te plaatsen op het dak, in de tuin of op het balkon en vormen zo een praktische oplossing voor iedereen die wil investeren in groene energie. Met CJX Solar kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De sets zijn ontworpen om duurzaam rendement te leveren tegen een scherpe prijs, zonder ingewikkelde installatieprocessen of onderhoud. CJX Solar maakt zonne-energie toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een slimme, eenvoudige en duurzame manier om energie op te wekken.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,8

Alle anmeldelser

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Werkt supergoed !!!

Nu bijna een half jaar in gebruik en nog geen nanoseconde spijt van gehad dat ik het heb aangekocht. Hèèl simpel te plaatsen en aan te sluiten . Connectie maken is kinderspel , en je kan het in realtime opvolgen . Opbrengst is zeker zoals beloofd , en op een zonnige dag in mei is opbrengst van 5 kWh zeker geen uitzondering .

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De set voldoet op alle vlakken

De set voldoet op alle vlakken. Een snelle levering. De montage is zeer eenvoudig. Stekker in stopcontact en het terugverdienen kan beginnen! Een bedrijf waar je als klant en niet als nummer wordt behandeld.

28. marts 2025

Twee panelen gekocht

Twee panelen gekocht. Netjes benaderd door het bedrijf. Goede bezorg afsgemaakt. Ik wilde een specifieke opstelling waarbij ik andere kabels nodig had. Was geen probleem, er werd meegedacht en gratis andere kabels geleverd. Aan te raden.

13. marts 2025

Betrouwbaar

Ik heb de mensen en de onderneming als betrouwbaar ervaren. Ze denken met je mee en bieden en leveren snel. Ik denk aan uitbreiding bij CJX maar er is nog twijfel door plaatsgebrek.

9. maj 2024

Aanschaf CJX zonnepanelen

Allereerst is de service van CJX Solar perfect.
Alles werkt perfect op mijn schuur en de opbrengst is gewoon geweldig.
Voor mensen die nog bedenkingen hebben of het wel lonend is om de kit aan te schaffen zou ik zeggen gewoon doen, je krijgt er zeker geen spijt van.
Tot slot Jeff nog bedankt voor alle goede zorgen om de panelen goed werkend te krijgen.

7. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit/prijs en eenvoudige installatie

Wij kochten twee panelen (2x420) op aanraden van vrienden, die eerder bij CJX bestelden. Bestelling geplaatst, daags nadien geleverd, waarbij de besteller ons vooraf contacteerde. Daags nadien geplaatst op het platte dak - voorzie een helpende hand, de panelen zijn redelijk groot wat dragen en verplaatsen in je eentje moeilijk maakt - panelen op frame in juiste hellingshoek geplaatst, aangesloten, app geïnstalleerd en met Wi-Fi verbonden. En last but not least, een meer dan behoorlijk rendement, van 3800 Watt tot 4800 Watt/dag in de maand april. Zeer tevreden van de aankoop.

29. marts 2025

Prima keuze!

Toen ik voor de keuze kwam om zonnepanelen op mijn overkapping achter in mijn tuin aan te brengen, was het belangrijk dat ik geen extra kabels wilde gaan graven. Een plug and play set is dan een perfecte oplossing. Op internet gezocht en vanwege de prijs en goede reviews gekozen voor CJX Solar. De panelen werden vlot geleverd en aansluiten kan niet mis gaan!. Nu profiteer ik al enkele maanden van de zeer zonnige maanden van het voorjaar van 2025! Milieubewust en goed voor de portemonnee!

2x set plug and play gekocht voor plat dak

Uiteindelijk 2 sets zonnepanelen van 2 gekocht voor een platdak(tuinhuisje). Terugverdientijd 0.25 cent p/kw eigenlijk al binnen 2 en een half jaar.

Installatie: Erg gemakkelijk te installeren. Bij de eerste set even telefonisch contact gehad over hoe het frame te plaatsen. Het frame is te gemakkelijk in elkaar te vouwen voor een hele beschrijving. Maar een foto er van zou wel gemakkelijk zijn.
Daarna de zonnepanelen in het stopcontact gedrukt en klaar is kees. De klantenservice was overigens ook vriendelijk en duidelijk.

Installatie app: ik vind de app duidelijk en gemakkelijk. Geeft ook goede statistieken weer.

Tip: Maak ff fotos met je telefoon van de codes die onder de zonnepanelen zitten. Scheelt je tijd met het instellen van de app.

De sets draaien nu ongeveer een jaar en ik kan zeggen dat ik tevreden ben. :D

Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.