Cecilie's - Cecilie's Herlev Anmeldelser

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.

Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Se mere

Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Se mere

Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

• Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark

• 55555050

Svarer typisk inden for 1 uge

4,5

Vi har nu været på bane 6 (Herlev) i 40…

Vi har nu været på bane 6 (Herlev) i 40 minutter. Banene har været i uorden det meste af tiden. Vi laver ikke andet end at tale med personalet. Ellers er her hyggeligt og god stemning.

15. marts 2026

Hej Erik
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er godt nok kede af at høre, at der var problemer med bowling og lang ventetid - det er mega irriterende, og det skal jo bare virke 🎳😕 Jeg har talt med teamet i Herlev, som fortæller, at de har løst det i fællesskab med jer på dagen, men hvis det ikke var det selskab, som du var en del af, så send os endelig en mail til ditte@cecilies.dk, så finder vi en løsning ✨

God service, rart personale

13. marts 2026

Hej Preben
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🤩 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - det bliver de glade for at høre ☺️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨
//Team Cecilie’s

Super cool lokaler og dejlig atmosfære

12. marts 2026

Hej Johnni
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️
//Team Cecilie’s

Super god oplevelse for de unge

Vi havde er meget fint arrangement for 8-klasse.
Blev taget godt imod og der var styr på booking, baner og mad.
Betjening var søg og imødekommende.

Alle unge hyggede sig i de tre timer vi var der

12. marts 2026

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at de unge mennesker hyggede sig hos os 🤩
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Hyggelige omgivelser

En spændende minigolfbane.

11. marts 2026

Hej Per
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi glade for at høre, at du synes - og dejligt at du havde en god oplevelse her hos os 🤩⛳️🏌️‍♀️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang☺️

Firmaarrangement

Vi havde fornøjelsen af at afholde vores firmaarrangement hos jer, og det blev en virkelig hyggelig og vellykket aften.

Konceptet er både sjovt og anderledes, og det skabte en rigtig god stemning blandt alle deltagerne. Det var tydeligt, at der er tænkt over detaljerne, og det gjorde oplevelsen endnu bedre.

Samtidig vil vi gerne fremhæve personalet, som var utrolig høflige, imødekommende og meget servicemindede hele aftenen. Man følte sig virkelig velkommen, og alt blev afviklet på en professionel og behagelig måde.

Tak for en rigtig god oplevelse og en skøn aften – vi kommer meget gerne igen og kan varmt anbefale jer til andre, der skal arrangere et firmaarrangement. Inter-Gastro A/S

11. marts 2026

Hej Sus
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at det blev en god oplevelse for alle, og tusind tak for anbefalingen - det betyder rigtig meget for os 💚
Vi glæder os til at se jer igen en anden gang ☺️
//Team Cecilie’s

Venlige og imødekommende personale og…

Venlige og imødekommende personale og gode baner og rimelig udvalg af kugler.

11. februar 2026

Hej Steen
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bowling hos os 🤩🎳 Og tusind tak for ros til vores personale - den sender vi straks videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

10. marts 2026

Hej Rakel
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at du fik en god service hos os🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨
//Team Cecilie’s

Super god oplevelse og en skøn stemning…

Super god oplevelse og en skøn stemning i Cecilies 🙌

Kan kun anbefale stedet til dit næste arrangement - privat eller arbejdsrelateret, begge dele kan anbefales 🎉

6. marts 2026

Hej Nevin
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en super god oplevelse hos os🙌
Og tusind tusind tak for anbefalingen 🎉
Vi håber at se dig igen snart til endnu en hyggelig aften.

De var rigtig godt

De var rigtig godt, god og venlig medarbejder

8. marts 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du havde en god oplevelse hos os og mødte en god og venlig medarbejder 🙌
Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Familie hygge

Personalet var venlige og imødekommende.
Hurtig ekspedition, og super dejlig lækker mad.
Der var rigeligt, så alt i alt en god oplevelse med bovling og mad.
Vi kommer igen.

7. marts 2026

Hej Maybritt
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse med både bowling og mad hos os 🎳🍔
Skønt også at høre, at I oplevede vores personale som venlige og imødekommende - den ros sender vi straks videre til teamet🙌
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang😊

Bowling.

fin, ikke så meget at skrive. Bowling.

7. marts 2026

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse – fedt at du havde en god oplevelse hos os🎳 Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

//Team Cecilie’s 🎳

Minigolf

Jeg havde arrangeret at min mand og jeg skulle spille minigolf i forbindelse med hans fødselsdag.
Det var en virkelig god oplevelse. Banerne var af tilpas sværhedsgrad til os nybegyndere. Atmosfæren er god og der er pænt og rent.

5. marts 2026

Hej Malene
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Det lyder som en skøn måde at fejre fødselsdag på ⛳🎉
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse🙌
Vi håber at se jer igen en anden gang 😊
//Team Cecilie’s 🎳✨

Alt fungeret fra vi kom til vi gik

Alt fungeret fra vi kom til vi gik, derudover lækkert mad.

Det hele til en meget fair pris.

Tak for endnu en god aften hos jer.

4. marts 2026

Hej Bent
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede fra I kom til I gik 🙌

Tak fordi I lagde vejen forbi – vi er glade for, at I havde endnu en god aften hos os 🎳🍔

//Team Cecilie’s 🎳✨

God og serviceminded betjening.

God og serviceminded betjening.

4. marts 2026

Hej Kristian
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! Tak 🙌

Vi håber at se dig igen snart til en ny tur på banerne 🎳

God musik, lækker mad

God musik. Lækker buffet

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god koncert 🎶 🎷 Og at maden var god🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Flink personale og udfordrende…

Flink personale og udfordrende golfbaner.

Vi var der en dag uvidende om at der skulle spilles højlydt jazz i 2 timer. Det synes jeg der manglede at blive reklameret for, da jeg bestilte mit besøg - det ændre hele oplevelsen ved “hyggelig minigolf”.

Pricy

Hej Bertram
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at minigolfbanen gav lidt udfordringer 🏌️‍♂️ Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - det sender vi straks videre til teamet🤩 Vi er kede af, at I blev forstyrret af vores live jazzmusik🎷 og ikke mindst, at I ikke følte jer informeret på forhånd. Det tager vi til os, så vi kan blive bedre. Vi håber, at vi kan byde jer velkomne igen en anden gang 🎳
//Team Cecilie’s

Der var et kæmpe orkester der spillede…

Der var et kæmpe orkester der spillede så højt, at vi ikke kunne snakke imens vi spillede minigolf. Vi vidste ikke de var der.

Hej Lea
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er kede af at høre, at jeres besøg blev spoleret af vores live jazz arrangement😕 Vi har gjort opmærksom på arrangementet på vores hjemmeside, men det er jo ikke sikkert, at i har set det på forhånd- så det er vi selvfølgelig kede af. Vi tager din feedback til os og arbejder på at få en infoboks på vores bookingsystem, så man kan se, hvis der er et arrangement, når man bestiller. Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang🎳

Lækker mad og skøn musik

Lækker mad og skøn musik
Og lidt mere styr på kø til buffet

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at du nød koncerten og maden 🤩🎷🎶 Og at der ikke var for meget kø til maden! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🙌🏼
//Team Cecilie’s

Vi synes det var en god oplevelse

Vi synes det var en god oplevelse. Vi synes der var et stort udvalg af baner til minigolf. Dog må der gerne komme lidt flere bowlingkugler som små børn kan løfte

20. februar 2026

Hej Mie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse på minigolfbanerne🏌️‍♂️🤩 Og vi tager din feedback omkring bowlingkugler til børn med videre🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🙌🏼