Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.
Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Se mere
Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Se mere
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
God aften hos Cecilie’s
God aften hos Cecilie’s. Maden var varm og smagte godt.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Kæmpe succes til en børnefødselsdag med…
Kæmpe succes til en børnefødselsdag med 20 børn der går i 3. Alt gik lige efter planen. Service var i top

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Super sted og mega god service

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Hyggeligt og venligt personale.
Det var rigtig hyggeligt og meget venligt personale. Det var fedt at man kunne spise uden at blive forstyrret af bowling ved siden af.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde en dejlig aften
Vi havde en dejlig aften, gode burgere og et fint sted. Fine bowlingbaner og minigolfbaner. Et godt udvalg af øl😊
Der kunne være mere rent, måske lige tørre bordene af engang imellem, toiletterne mv.

Super oplevelse!
Gode faciliteter, nem og gratis parkering, lydhør og serviceorienteret medarbejdere samt gode burger menuer!
Alt i alt: super oplevelse !

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Fantastisk sted med en god service

Hyggelig minigolf på sjove baner
Hyggelig minigolf på sjove baner

Hyggelig aften med veninde
Jeg besøgte Cecilies med en god veninde. Vi spillede shuffleboard og spiste en virkelig god bøf med fritter og bearnaisesauce ( og drak et par øl). Bøffen var virkelig mør og perfekt stegt og saucen hang fast på fritterne, som den skal! Virkelig godt måltid!
Vi havde en hyggelig aften, der var masser af mennesker og god stemning. Så skal du hygge dig med en flok veninder, så kan Cecilies altså også det. Vi siger tak for mad og god service hele aftenen. Vi kommer tilbage for mere bøf og hygge ;)

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Som altid en fantastisk oplevelse med…
Som altid en fantastisk oplevelse med god mad, maser af plads og sødt personale. Vi kommer snart igen :)

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Minigolfer var alt for mange mennesker lukket…
Der var alt for mange mennesker lukket ind til minigolf i Herlev. Desværre. Vi prøvede højst 4til 5. baner, på 1,5 timer...resten var ventetid og skænderier indbyrdes fordi folk hoppede rundt mellem banerne. Slet ikke som i Cillei city 2. Hvor bane bestillingen lukkes ned på nettet når der er fyldt. Øv..øv.. pengene ud af vinduet.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde bestilt tid til bowling
Vi havde bestilt tid til bowling. Da vi kom og skulle til at bowle virkede banen ikke, så vi kaldte efter hjælp, og der kom først hjælp efter 10 min.Så vi gik glip af 15 minutter af vores bowlingtid vi havde betalt for. Øv oplevelse:(

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Sjovt men beskidt over alt
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og ved mange baner nedtrådte chips. Slemmest ved bane 18, hvor der var knust glas ved stenene.
Alle de små borde ved banerne har ringe og skidt fra tideligere brugere og bænkene har indtørret ølsjatter, som mange satte sig på.
Jeg håber, at der er en helt anden rengørings politik i deres køkken.

Vi hyggede os rigtig
Vi hyggede os rigtig. Spillede både minigolf og bowling og spiste. Det hele fungerede fint. Personalet var søde og hjælpsomme. Maden var god.
Hvis jeg skal sige noget negativt, så mangler der garderobeplads til vintertøjet og bowlingskoene trænger til en fornyelse/rengøring.

God oplevelse
Venlig betjening altid en god oplevelse og være hos Cecilie

Det var god mad vi fik Sinatur burgerne
Det var god mad vi fik Sinatur burgerne
Og nogle gode baner til minigolf
Synes 3 timer gik hurtigt

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Fødselsdagsfesten blev en succes takket…
Fødselsdagsfesten blev en succes takket være et super godt og venligt personale som tog imod vores bestilling og alt var på sin plads da vi ankom og maden var klar kort efter ankomsten. Lækre lokaler som skaber en hyggelig og sjov stemning. 5 stjerner herfra.

Fedt koncept
Fedt koncept, super lækker mad og perfekt underholdning for hele familien. Personalet var søde og hjælpsomme. Det kan helt klart anbefales. Vi brugte det til fødselsdag og nonfirmation 🫶🏼