Dejlig oplevelse både på aktiviteter og mad. Det er nemt og hyggeligt for en personale gruppe at komme afsted og få lidt hygge sammen
Da vores kollegaer mødte ind til morgen var det kun positive kommentarer og alle havde haft en god aften. God service fra jeres medarbejdere og vi var imponerede over madens kvalitet.
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Se mere
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Dejlig oplevelse både på aktiviteter og mad.
God service fra jeres medarbejdere og vi var imponerede over madens kvalitet.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God og høflig betjening/service ved kassen

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Der var styr på maden og det var hyggeligt og vi fik lov at starte lidt tidligere på minigolf da vi var klar -
Rigtig god oplevelse

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God service og gang i den! Lidt beskidte stole ved bowlingbanen

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God modtagelse - sjove aktiviteter og lækker mad Fin service både før og efter arrangement

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi fik virkelig afholdt et fantastisk team event i jeres hyggelige rammer. Tak for en skøn aften!

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde en virkelig fed dag hos Cecilie’s i Herlev sammen med de unge fra behandlingsskolen. Stemningen var hyggelig fra start til slut, og personalet var super venlige og imødekommende. Burgerne var virkelig lækre, saftige og velsmagende, og der var noget for alle.
Efter maden spillede vi minigolf på de flotte indendørs baner, som var både sjove og udfordrende. Det skabte masser af grin, godt humør og hyggeligt samvær for hele gruppen. Det var tydeligt, at der var tænkt på både stemning og oplevelse, så alle kunne være med og have det sjovt.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, som vi helt sikkert gerne vil gentage. Kan varmt anbefales til både grupper, familier og sociale arrangementer!

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Der var styr på tingene alt forløb som planlagt, maden var rigtig god.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Hyggelig aften med venligt personale og god mad. Maden var klar præcis kl.19 som aftalt til 14 mennesker. Alt i alt en god aften - der er altid styr på det hos Cecilies.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Opmærksomt personale og enkel service som bestilt

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Elsker stedet. Men den aften vi var der var vi ikke tilfredse
Vi havde 2 baner. Den ene bane gik i stykker, og vi ventede næsten 20 før de fik den til at virke igen. Den bane som havde været i stykker fik lov at bowle 5-10 min mere hvor den anden bane så bare kunne stå og kigge på da de var færdige. Da havde det nok været bedre med en løsning om noget rabat i stedet for

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det hele spillede. Betjeningen, maden, drikkelsen og minigolfbanen. Det hele var godt.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God betjening og rimelig hurtig servering af maden.
Vi var 9, som fik mad samtidig.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Havde en hyggelig aften som passede perfekt til en fødselsdag der skulle være lidt anderledes.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Dejlig fornøjelse og orden i tingene.
Oveni får man god burger og frittes