Cecilie's - Cecilie's Herlev Anmeldelser 317

4,5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Da vores kollegaer mødte ind til morgen var det kun positive kommentarer og alle havde haft en god aften. God service fra jeres medarbejdere og vi var imponerede over madens kvalitet.

Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

• Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark

• 55555050

4,5

Svarer typisk inden for 1 uge

Positivt arrangement

God service fra jeres medarbejdere og vi var imponerede over madens kvalitet.

2. juni 2026

Det var ret dyrt

Det var ret dyrt, men vi havde det hyggeligt.

2. maj 2026

Hej Helene

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os🌟

Jeg er rigtig glad for at høre, at I hyggede jer her hos os, selvom vi er kede af, at du synes, at det var dyrt. Vi forsøger at prissætte os, så alle kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten af den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster. Men vi er selvfølgelig kede af, at prisen trak din oplevelse ned.
Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Du ønskes en rigtig god dag ✨

Fin service

Fin service, god mad, fed stemning sjov spil

Hej Kira

TAK for din skønne anmeldelse - og ikke mindst for besøget ⭐ Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os med god mad, stemning og sjov😊

Vi gør os umage for at skabe en oplevelse, hvor der er plads til både god mad, gode grin og hyggeligt samvær, så det betyder rigtig meget at høre, at det lykkedes.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳✨

Team Cecilie's

God og høflig betjening/service ved…

God og høflig betjening/service ved kassen

Hej Bo

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for dit besøg her hos os⭐

Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede en god og høflig betjening ved kassen. Det er ofte de små møder med vores gæster, der er med til at gøre forskellen, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at se dig igen snart ✨

Team Cecilie's

Der var styr på maden og det var…

Der var styr på maden og det var hyggeligt og vi fik lov at starte lidt tidligere på minigolf da vi var klar -
Rigtig god oplevelse

Hej Anja

TAK for din skønne anmeldelse – og tak for jeres besøg ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse hos os. Det glæder mig meget, at der var styr på maden, at I hyggede jer, og at vi kunne få jer i gang med minigolfen lidt tidligere, så i ikke skulle stå og vente.

Vi forsøger altid at være fleksible, når det kan lade sig gøre, så det er skønt at høre, at det var med til at gøre jeres oplevelse endnu bedre 😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig dag hos os ⛳✨

Team Cecilie's

God service og gang i den

God service og gang i den! Lidt beskidte stole ved bowlingbanen

29. maj 2026

Hej Lena

Tusind tak for din anmeldelse – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede god service og en fed stemning hos os 🎳😊 Det er lige præcis den energi og oplevelse, vi gerne vil skabe for vores gæster.

Samtidig vil jeg gerne takke for din feedback omkring stolene ved bowlingbanen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg sørger for, at din kommentar bliver givet videre til teamet, så vi kan være ekstra opmærksomme på det fremadrettet.

Tak for både rosen og den konstruktive feedback – begge dele hjælper os med at blive endnu bedre 💙

Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen til endnu en sjov og hyggelig oplevelse hos os ✨

Vi hyggede os lidt dyrt

29. maj 2026

Hej Nikki

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for jeres besøg ⭐ Jeg er så glad for at høre, at i havde en god oplevelse her hos os og fik hygget jer. Jeg er dog ked af at høre, at du synes, at det var lidt dyrt. Vi forsøger at prissætte os, så alle kan være med uden at gå på kompromis med den kvalitet, vi gerne vil levere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 💙

God modtagelse

God modtagelse - sjove aktiviteter og lækker mad Fin service både før og efter arrangement

27. maj 2026

Hej Helle

TAK for din flotte anmeldelse – og ikke mindst tak for jeres besøg ⭐

Hvor er jeg glad for at høre, at I fik en god modtagelse, og fik hygget jer med aktiviteterne og maden.

Det er også skønt at høre, at I oplevede god service både før og efter arrangementet. Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse hele vejen rundt, så den ros betyder meget for os 💙

Jeg sender selvfølgelig dine flotte ord videre til mine kollegaer, som har været med til at gøre dagen vellykket.

Endnu en gang tusind tak for anmeldelsen. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ✨

Team Cecilie's

Vi fik virkelig afholdt et fantastisk…

Vi fik virkelig afholdt et fantastisk team event i jeres hyggelige rammer. Tak for en skøn aften!

26. maj 2026

Hej Sisse

TAK for din anmeldelse – og ikke mindst tak for jeres besøg ⭐ Hvor er jeg glad for at høre, at I fik afholdt et fantastisk team event hos os, og at I nød de hyggelige rammer. Det er lige præcis den slags oplevelser, vi gerne vil skabe, så det betyder virkelig meget at høre, at I havde en skøn aften sammen.

Jeg giver med glæde din ros videre til mine kollegaer, som var med til at gøre aftenen til noget særligt 💙

Endnu en gang tusind tak for de flotte ord. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig aften hos os ✨

Team Cecilie's

Vi havde en virkelig fed dag hos…

Vi havde en virkelig fed dag hos Cecilie’s i Herlev sammen med de unge fra behandlingsskolen. Stemningen var hyggelig fra start til slut, og personalet var super venlige og imødekommende. Burgerne var virkelig lækre, saftige og velsmagende, og der var noget for alle.

Efter maden spillede vi minigolf på de flotte indendørs baner, som var både sjove og udfordrende. Det skabte masser af grin, godt humør og hyggeligt samvær for hele gruppen. Det var tydeligt, at der var tænkt på både stemning og oplevelse, så alle kunne være med og have det sjovt.

Alt i alt en fantastisk oplevelse, som vi helt sikkert gerne vil gentage. Kan varmt anbefales til både grupper, familier og sociale arrangementer!

26. maj 2026

Hej Mark

TAK for din skønne anmeldelse - og ikke mindst tak for jeres besøg ⭐ Hvor er jeg glad for at høre, at I havde en hyggelig dag med de unge, og at både minigolf og burger har været en succes. Og det er virkelig fedt at høre, at i kunne mærke, at vi går rigtig meget op i at skabe en god stemning og oplevelse, og at i fik en rigtig god dag her hos os.

Jeg giver din ros videre til mine kollegaer på dagen - i både køkkenet og baren og tusind tak for anbefalingen💙

Du ønskes en rigtig skøn dag. Vi glæder os allerede til at kunne byde dig velkommen igen 🌟

Team Cecilie's

Der var styr på tingene alt forløb som…

Der var styr på tingene alt forløb som planlagt, maden var rigtig god.

22. maj 2026

Hej Dennis
Hvor er det skønt at læse – tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for besøget😊

Jeg er så glad for at høre, at alt forløb som planlagt, og at I oplevede, at der var styr på tingene hele vejen igennem. Når man skal samle folk til et arrangement, skal det gerne være nemt og bekymringsfrit, så det er dejligt at høre, at I fik den oplevelse hos os.

Og så er jeg ekstra glad for at høre, at maden var rigtig god 😋 Det er noget, vi lægger stor vægt på, så den ros sender jeg videre til mine kollegaer i køkkenet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen en anden gang 💫

Team Cecilie's

Hyggelig aften med venligt personale og…

Hyggelig aften med venligt personale og god mad. Maden var klar præcis kl.19 som aftalt til 14 mennesker. Alt i alt en god aften - der er altid styr på det hos Cecilies.

20. maj 2026

Hej Katrine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de skønne ord ✨

Det glæder os virkelig meget at høre, at I havde en hyggelig aften hos os med god mad og venlig service 🌟 Jeg er især glad for, at alt var klar som aftalt til jeres selskab på 14 personer – vi ved, hvor vigtigt det er, at timingen spiller, når man er mange samlet.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du oplever, at der altid er styr på det hos Cecilie’s 💛

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen til endnu en god aften.

Team Cecilie's

Opmærksomt personale og enkel service…

Opmærksomt personale og enkel service som bestilt

19. maj 2026

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder os meget at høre, at du oplevede opmærksomt personale og en service, der levede op til det bestilte 🌟 Vi gør os umage for at skabe en god og tryg oplevelse for alle vores gæster, så det betyder meget at høre.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart, og tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Lidt dårlig service

Elsker stedet. Men den aften vi var der var vi ikke tilfredse
Vi havde 2 baner. Den ene bane gik i stykker, og vi ventede næsten 20 før de fik den til at virke igen. Den bane som havde været i stykker fik lov at bowle 5-10 min mere hvor den anden bane så bare kunne stå og kigge på da de var færdige. Da havde det nok været bedre med en løsning om noget rabat i stedet for

17. april 2026

Hej Lars

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig kede af at høre, at I skulle stå og vente så længe, og det er selvfølgelig ikke nogen god løsning, at I ikke kan bowle sammen 😔 Det kan vi godt forstå, at i ikke var tilfredse med.

Du er meget velkommen til at sende os en mail med dit bookingnummer til ditte@cecilies.dk, så vi kan finde en ordentlig løsning sammen med dig.

Vi håber, vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse næste gang 🎳

Bedste hilsner
Team Cecilie’s

Det hele spillede

Det hele spillede. Betjeningen, maden, drikkelsen og minigolfbanen. Det hele var godt.

18. maj 2026

Hej Thomas

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din ros ✨

Det glæder os virkelig meget at høre, at det hele spillede for jer under jeres besøg🌟⛳ Det betyder meget for os at høre.

Vi sætter stor pris på dine fine ord og håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en hyggelig aften 🤩

Team Cecilie's

God betjening og rimelig hurtig…

God betjening og rimelig hurtig servering af maden.
Vi var 9, som fik mad samtidig.

16. maj 2026

Hej Hella

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at det hele gik, som det skulle ☺️

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 🎳⛳

//Team Cecilie’s

Havde en hyggelig aften som passede…

Havde en hyggelig aften som passede perfekt til en fødselsdag der skulle være lidt anderledes.

13. maj 2026

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Hvor er det skønt, at I havde en hyggelig aften hos os – og at det passede perfekt til en lidt anderledes fødselsdag ☺️🎳⛳

Det betyder meget for os at være en del af sådan en særlig dag ✨

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 🍔😊

//Team Cecilie’s

Dejlig fornøjelse og orden i tingene.

Dejlig fornøjelse og orden i tingene.
Oveni får man god burger og frittes

10. maj 2026

Hej Jacqueline
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊🎳🍔
Og skønt at høre, at burger og fritter også var et hit ☺️✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang ⛳🎳

Super god minigolf bane👍

10. maj 2026

Hej Anita
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre, at du synes⛳
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳✨