Cecilie's Anmeldelser

4.784

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 929 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte personalet for deres venlighed, hjælpsomhed og serviceorienterede tilgang, hvilket skaber en positiv atmosfære. Mange fremhæver den gode service og de sjove aktiviteter som minigolf og bowling, der giver en hyggelig og underholdende oplevelse for alle aldre. Madoplevelsen beskrives ofte som god, med lækre burgere og veltilberedt tilbehør, der gør besøget komplet. Dog var nogle anmeldere ikke tilfredse med visse aspekter af madkvaliteten, herunder slatne fritter, kedelige nachos eller forkerte ingredienser. Enkelte kunder oplevede også lang ventetid på mad og service, samt slidt inventar eller manglende skostørrelser til bowling.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser personalets venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Location

Forbrugere finder stedet positivt og beskriver det som et dejligt, hyggeligt og rent sted med masser af... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvaliteten, hvor mange roser maden som "rigtig god" og "lækker", med... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange roser minigolfbanerne som fantastiske, super... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Se mere

Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.

Godt koncept med kombinationer af minigolf, bowling og spise-muligheder. Inventaret er slidt og det trækker ned; stole-sodaen helt gået i stykker. Køkkenet havde glemt min ene søns mad, men den kom... Se mere

Bowlingen fungerede perfekt. Burgeren var lækker, fritterne var noget slatne og olien drev ud af dem når gaflen blev sat i. Personalet var dygtigt og imødekomne :-)

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.784)

953 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God modtagelse af personale

God modtagelse af personale . Stort udvalg af drikkevarer og mad . Billige priser . Nye baner ved bowling , minigolf fungerer knap så godt , borde skæve , lofter ved at falde ned , ikke malet færdigt . Udvendig mangler facaden virkelig et løft !

29. juli 2026

Vi kom kl 10 så var de første gæster en…

Vi kom kl 10 så var de første gæster en søndag morgen. Meget roligt og hyggeligt sted. Minigolf var fine baner med bassiner med fisk og skildpadder. Vi vil meget gerne tilbage og prøve nogle af de andre aktiviteter. Eneste minus var at der var Pepsi reklamer ved alle huller på minigolf, men de serverer desværre kun Coca Cola 😅

26. juli 2026

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted - først gang vi var der, det var en god oplevelse. Dejlig mad, god betjening 👌🏼

Alt i alt en god oplevelse ☀️

25. juli 2026

Hej Anita
Tak for besøget og de flotte ord! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at jeres første besøg hos os var en god oplevelse. Dejligt, at både maden, betjeningen og den hyggelige stemning levede op til forventningerne.💛
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's 😊🎳🍔

Middag og bowling i Slagelse

Middag og bowling i Slagelse. Let at bestille online og også god service, da vi måtte rette vores bestilling telefonisk.
Fin service på stedet. God mad og rigeligt af det. Bowling fungerede upåklageligt. Overordnet god stemning på stedet.

24. juli 2026

Hej Sigge
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for jeres besøg! ⭐
Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem – Dejligt, at både maden, servicen, bowlingen og stemningen levede op til forventningerne- det er jo lige sådan, det skal være💛🎳
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en hyggelig aften hos Cecilie's😊🍔
Team Cecilie's

Herlig bowling og gik som det skulle.

Herlig bowling og gik som det skulle.
God service.
Gode milkshake's som smagte godt.
God chips kurv med masser af chips i.
Så alt i alt en god oplevelse.

20. juli 2026

Hej Kim
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse hos os. Dejligt, at både bowlingen, servicen, vores milkshakes og chipskurven var et hit💛🎳🥤

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse - og ikke mindst tak for besøget. Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's😊🍔

Team Cecilie's

Super fin minigolf bane og nogle søde…

Super fin minigolf bane og nogle søde medarbejdere. Vi var imens fiskene i små bassiner ved banerne fik mad og min søn fik lov at fodre dem 🤗

20. juli 2026

Hej Laura
Tusind tak for den skønne anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at I nød minigolfbanen, og at vores medarbejdere var med til at gøre oplevelsen ekstra god. Hvor er det skønt, at jeres søn fik lov til at være med til at fodre fiskene 🤗💛

Tusind tak for jeres besøg - vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's😊⛳🎳

Team Cecilie's

Fint sted og hjælpsom personale

Fint sted og hjælpsom personale. Maden var udmærket.

19. juli 2026

Hej Mikkel
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord😊

Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores personale var hjælpsomme. Vi er også glade for, at maden levede op til forventningerne - det går vi meget op i!

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang hos Cecilie's!

Absolut fantastisk minigolf bane

Absolut fantastisk minigolf bane

Vi havde en skide god oplevelse på jeres minigolf bane!
helt klart turen der ud værd!

Hej Simon
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse - og ikke mindst for besøget! ⭐

Det gør os virkelig glade at høre, at I havde en god oplevelse på vores minigolfbane, og at I synes, turen var det hele værd.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en hyggelig dag hos Cecilie's!

En på arbejde

Maden er meget godt og et godt sted men, at sætte kun “en”person på arbejde når det er travlt er bare ikke godt, men ham fyren gør det godt👍

19. juli 2026

Hej
Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både maden og vores medarbejder💛
Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du oplevede, at bemandingen ikke stod mål med travlheden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores gæster.
Du må meget gerne sende en mail til Josefine@cecilies.dk, hvor du oplyser, hvilken afdeling du besøgte, datoen for dit besøg samt en kort beskrivelse af hændelsen. Så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og den ros til vores medarbejder sørger vi selvfølgelig for bliver givet videre ⭐

Team Cecilie's

Det var første gang vi var der og ikke…

Det var første gang vi var der og ikke sidste det var superhyggeligt dejligbaner, masser af plads, så 👍👍👍👍

Hej Lars

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en superhyggelig oplevelse hos os. Hvor er det dejligt, at I kunne lide banerne og de gode rammer med masser af plads – og ikke mindst, at i har lyst til at komme igen!

Det glæder vi os allerede til 😊

Personalet.

Personalet.

27. juni 2026

Hej Kim og Birgit
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐

Det glæder os meget, at vores personale har gjort et positivt indtryk på jer – det betyder meget for os.

Vi håber at se jer igen snart hos Cecilie's!

Team Cecilie's

Virkelig et super sted i Holbæk

Virkelig et super sted i Holbæk, virkelig positiv overrasket.

Hej Caroline
Tusind tak for den flotte anmeldelse - og for besøget! ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du blev positivt overrasket over dit besøg hos os i Holbæk. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang😊

Godt og venligt personale

Super venligt og imødekommende personale. Når jeg kommer igen, så er det næsten udelukkende pga. den gode service.

Hej Louis

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - og ikke mindst for besøget! ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores personale som super venlige og imødekommende. Din kommentar om, at du har lyst til at komme tilbage på grund af den gode service, betyder rigtig meget for os – det er noget af det fineste, vi kan få at vide, så TAK!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang 😊

minigolf

Vi spillede minigolf. Der var super hyggelig atmosfære og fine baner. Der er blevet rigtig flot!

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐

Det glæder os meget at høre, at I havde en hyggelig oplevelse på vores minigolfbane, og at I kunne lide både atmosfæren og banerne. Vi er også rigtig glade for at høre, at I synes, der er blevet så flot - det betyder mega meget for os!

Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang😊

Det er hyggelige omgivelser

Det er hyggelige omgivelser.
Men for pokker der var mega varmt og det var ikke så sjovt

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback ⭐

Det glæder os, at du synes, vores omgivelser er hyggelige. Samtidig er vi selvfølgelig kede af at høre, at varmen påvirkede din oplevelse. Vi forstår godt, at det kan tage noget af fornøjelsen, og vi arbejder på at få sat endnu flere blæsere op her i sommermånederne.

Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang😊

Team Cecilie's

Mig og min familie havde en rigtig

Mig og min familie havde en rigtig, god dag hos jer med bowling. Der var virkelig god service og søde medarbejdere til at hjælpe og forklar det hele. Vi kommer helt sikkert igen.

16. juli 2026

Hej Louise
Tusind tak for din skønne anmeldelse og for besøget! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du og din familie havde en god dag hos os. Vi er især glade for dine rosende ord om vores service og medarbejdere – det betyder meget for os, at I følte jer godt hjulpet og taget godt imod - og ikke mindst, at i har lyst til at komme igen en anden gang!

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang😊