Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.
Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Se mere
Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Se mere
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Se mere
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Havde nogle gode timer med kollegaerne…
Havde nogle gode timer med kollegaerne en fredag. Minigolf var godt og maden var lækker

Fantastisk minigolf-bane
Vi havde nogle hyggelige timer med minigolf hos Cecilies. Det er virkelig en flot bane og stemningen på stedet er virkelig god. Også ros til personalet i baren, der var imødekommende og serviceminded.

God og venlig service
God og venlig service ifm. bowlingarrangement for en skoleklasse.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det er en rigtig god minigolf bane MEN
Det er en rigtig god minigolf bane, men luften var så tung og kvalmende at vi måtte skynde os igennem og komme ud derfra.

WOW!!!😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
WOW!!!! Sikke en god oplevelse vi havde hos jer i Herlev i dag!
Pæne, indbydende lokaler, smilende personale, virkelig GOD og veltillavet mad! Især får I 5 stjerner for at indtænke Dyrenes beskyttelse mærkning og økologi samt mulighed for en god vegetarburger !! Jeg er ikke en der roser hvad som helst! Jeg er meget selektiv og kvalitetsbevidst,-men hver stjerne er fuldt fortjent og vi glæder os til at komme igen!

En hyggedag
Rigtig fint og glimrende øl udvalg som var inkluderet eller 3x valgfri drikkelse

Fint og velholdt sted
Fint og velholdt sted. For høj musik i Caféområdet.

Fine baner
Fine baner, men jeg undrer mig over at vores tid sluttede 5 min før end den burde, vores tid var fra 14-15 men 1455 lukkede banerne.

God oplevelse i Cecilie’s
Vi havde minigolf baner i 2 timer og var 4 personer. Det passede fint med timerne. Der var fin plads, gode baner og det var få gange at vi måtte vente på at en bane blev fri.
Vi spiste efterfølgende i Cecilie’s og fik god mad.

Børn uden opsyn?
Ikke jeres fejl. Men ikke okay med en masse børn som ikke lige kunne finde ud af at opføre sig ordentligt på jeres golfbane. Hvor var de voksne?
Selvfølgelig kommer vi igen og skulle det ske igen, så henvender vi os til personalet:-)

Mega fed minigolf bane
Mega fed minigolf bane, dejlige omgivelser og sødt personale

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
God service og hyggelig atmosfære. Fint smørebrød

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
En super familietur med minigolf og mad
Helt fra start (booking af baner og bestilling af mad) var det en fin oplevelse.
På dagen var det et veloplagt og imødekommende personale, der tog imod os.
Det var super at spille minigolf. Der var mange mennesker, og på et tidspunkt var der lidt rod i rækkefølge af baner - der var tendens til kø-dannelse.
Da vi var færdige med at spille, blev vores bestilte mad serveret. Maden var lækker, og der var rigeligt.
Vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Sødt personale, god mad og fedt sted med en god oplevelse
Dejligt sted, sødt personale og god mad🤗

Fedt fedt fedt!
God service, søde mennesker og rigtig god stemning.

Besvarelse fra Cecilie's - Cecilie's Herlev
Gode aktiviteter men langsom betjening
Rigtig god oplevelse. Personalet var langsomme til at tage imod vores mad ordre. Men maden kom hurtigt og smagte fint. Efter så bowlede vi og det var rigtig fint