CasinoGo Anmeldelser 371

2,1

-10 stjerner hvis jeg kun , hold jer lang væk , super stake casino er ful med ip adrassse hukker og magnet spil hvor det suge alt penge , og da er mange fra africa og Romænien da stjæler de penge og h... Se mere

Denne her Casino go er den bedste spille side der pssitivt gør 888 til den mig at kende den værste spille side den laver konstant nederagtige tilbud man ikke engsng ksn få daglige kampagner der gir gl... Se mere

1. Kasino

CasinoGo er Bet25.dk's mobil casino. Både CasinoGo, Rød25.dk og Bet25.dk drives af Bet25 A/S, som er en del af Ecosyskoncernen. Bet25 A/S er 100% danskejet, bosat i Danmark og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden 1. marts 2014.

2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

efter arbejde hoppede jeg ind for et…

efter arbejde hoppede jeg ind for et par spins, ui er pæn,
men chatten brugte evigheder på at svare og det dræbte lidt stemningen.
udbetalingen kom til sidst, bare ikke hurtigt.
ville være fedt hvis de svarer hurtigere næste gang. ellers ok.

18. august 2025

Skod side

Skod side, skal indbetale og have deres åndssvage nyhedsbrev for at modtage freespins som man så ikke får alligevel, bræk med mere bræk på

3. juni 2025

Find et andet casino

Det allerværste ved dette middelmådige casino er at de ikke kan finde ud af at udbetale. Tænk at skulle vente 2 dage på at få sine penge, når andre udbetaler straks, også om weekenden. Det er bare grådige dumme mennesker der vil have dine penge men ikke give dig når du har vundet. Gå langt udenom

10. januar 2025

Jeg har oplevet samme ting som andre

Jeg har oplevet samme ting som andre. Nu jeg har kredit som 200x men jeg kan virkelig se at det bliver væk. Der er ingen bonus spil og få gevinst hver 10 gang 1 eller 3x sidst min 6 bonus spil var max 30x nogen gang få jeg freespins. Men det var aldrig over 10x jeg spille sidste væk og holde pause fra dem. Og husk det bet25 det samme. Sidste år det var meget bedre men ikke længe

4. oktober 2024

Hurtigt og men at komme ind.

Hurtigt og men at komme ind.. der er bare det at naar man kigge I de spil og faar tillage.. skal man starts ooverst igen. Pengene ja de rooger ud igen ingen problemer som paa noget af casino siderne.. go still.. derfor 4 stjerner.

31. juli 2024

Dårlig TBP

Personligt har jeg haft meget dårlig TBP, og syntes det har været hver gang jeg har spillet der. Kan være jeg giver siden et forsøg igen på et tidspunkt, men for nu ligger den til 2 stjerner, da det er en fin side, men personligt virkelig dårlig TBP.

Edit: Jeg har givet den en lille chance mere, men den er stadig skrald. Den midster 1 stjerne mere fra mig af. Jeg har ikke lukket min konto endnu, men gør det måske i fremtiden. Enten har jeg været meget uheldig, ellers er "I gennemsnit betaler vores spil 96% tilbage til spillerne." fuldstændigt løgn. Meget ærgerligt in any case

14. maj 2024

sidste halve år er det bare blevet dårligere

Hvad der startede så godt er blevet så skidt. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang loading af spillene ikke tilfredsstillende, tvivler på at de har nok båndbredde til at køre bet25 derby25 rød25 og casinogo, derfor bliver casinogo nok nedrangeret. fix det så vi ikke skal blive bedrøvede allerede før spillet starter. DATO FOR OPLEVELSE MERE END ET HALVT ÅR, glem alt om smørren med spilmyndighederne og at opfylde alle krav, glem det, ikke godt nok

16. marts 2024