Totalt scam! De snyder helt vildt med opslag og annoncer og, når man ikke er medlem mere sender de dig opslag hverdag og ikke mens du er medlem. Jeg blev opkrævet for 2 måneder også selv om jeg kun sk... Se mere

Jeg har benyttet care.com til at finde jobs som babysitter og har fungeret perfekt! :) Det er skønt med et samlet sted hvor man enten selv kan finde familier der søger børnepassere eller hvor de k... Se mere
Jeg var meget tvivlsom da jeg kiggede på Trustpilot, men da vi har haft dårlige erfaringer med rengøringsfirmaer var vi desperate efter at finde en privat i stedet. Dog er vi nye i vores by og har i... Se mere
Umuligt at opsige. man bruger timer på at finde deres mail hvorefer de skriver tilbage at den mail ikke længere moniteres!!!! Så man kan ikke opsige sit abonnoment medmindre man kan huske sin log ind... Se mere
Available in more than 20 countries, Care.com is the world’s leading platform for finding and managing high-quality family care. Care.com is designed to meet the evolving needs of today’s families and caregivers, offering everything from household tax and payroll services and customized corporate benefits packages covering the care needs of working families, to innovating new ways for caregivers to be paid and obtain professional benefits.

Member care
1501 South Mopac Expy, Suite 340, 78746, Austin, TX, USA
Det er ren platugle.
Man forsøger endda at lokke os til en ekstra måned ved at skrive til os LIGE før abb. udløber..
Ingen vender tilbage - falske telefonnumre.
Nogle af profilerne ved ikke engang selv, at de bliver misbrugt.
grænser til BEDRAGERIG
styr LANGT udenom dette

Besvarelse fra Care.com
Jeg oplever nøjagtig samme problem, mit medlemskab har været opsagt i 2019 og bekræftet opsagt fra Care.com' side, alligevel er de forsat i hele 2019 med at trække beløbet fra min konto.
Det har altid været muligt, at få kontakt til Care.com, men da jeg bad dem forklare mig hvorfor de har trukket Kr. 290,00 pr. måned, til trods for at mig medlemskab er ophørt, så har de sjovt nok ikke haft "tid" til at besvare min henvendelse endnu. Men lige indtil jeg fortalte dem om mit problem, svarede de indenfor få timer.

Besvarelse fra Care.com
Har gennem længere periode brugt Care.com.
Dette er dog slut nu, da jeg har opsagt mit medlemskab selvom de er blevet ved med at trække penge

Besvarelse fra Care.com
Skulle hjælpe min mor med det, som søgte rengøringshjælp. Næsten ingen svarede tilbage, og de som svarede, dukkede ikke op til første rengøring.
Min mor afmeldte, men Care blev ved med at trække i ½ år. Nu sidder jeg og kigger på det. Og selv om Care siger, man kan gå til Data-Instillinger, Luk Konto, så eksisterer 'Luk Konto' ikke under Data-indstillinger.
Det er fup! Nu vil jeg sammen med min mors bank undersøge, om vi kan annullere de betalinger, Care har trukket yderligere.
Lad være! Mvh Peter

Besvarelse fra Care.com
Meget useriøst firma, virker som bondefangeri. Jeg påbegyndte oprettelsen af profil, men de så pludselig skulle bede om fødselsdatoerne på vores børn, blev jeg mistænkelig. Tjekkede trustpilot og afbrød så min oprettelse, på trods af det er jeg blevet spammet med 6 mails på under 12 timer

Besvarelse fra Care.com
Selv om man sætter abonnement til basis - det vil sige ikke betalende medlem - så bliver Care.com ved med at trække på ens konto.
Og man kan ikke slette profilen - så man skal spærre sit kort for at komme ud af Care.com's træk på ens kort.. / Sanne

Besvarelse fra Care.com
Jeg kom i kontakt med en allerede på 2. dagen. Har ingen problemer haft med at melde mig ud igen, udover at jeg ikke kunne finde ud af, hvor man gjorde det på siden, og derfor måtte sende dem en mail. Synes generelt at det er en rodet hjemmeside.

Besvarelse fra Care.com
Jeg tror simpelthen ikke på at sidde profiler er ægte, det er deres henvendelser ihvertfald ikke.
Man ender med at betale fordi det ser ud til en masse har skrevet, eller at en masse har svaret på hvad man skrev til dem. Men det er tydeligt en robot besked og ikke mennesket bag der skriver.
Jeg tror desværre profilerne er ren fup, der er ihvertfald ikke mennesker bag der skriver

Besvarelse fra Care.com
Samtlige jobopslag lader til at være falske. Beskrivelserne går igen. Der er omkring 3 forskellige versioner.
Jeg har heller aldrig fået svar ved mine henvendelser. Så lad være med at spilde din tid på hjemmesiden

Besvarelse fra Care.com
Du SKAL betale 90 kr. De har gjort alt, for at du skal betale 90kr. Du kan kun se fornavn, og hvilket område de er fra. Og de sletter dit fulde navn i din beskrivelse. Så de kan ikke finde dig på facebook eller noget. Så du SKAL betale 90 kr, for eller så kan i umulig komme i kontakt mellem arbejdsgiver eller arbejdsmodtager.
Føler mig meget snydt! Jeg betalte premium medlemskab, da det så ud som om at der var flere barnepiger der havde skrevet til mig, men efter jeg havde betalt pengene, fandt jeg ud af at de var nogle automatiske beskeder sendt fra systemet. Når jeg selv prøvede at kontakte barnepiger, fik jeg aldrig noget svar.
Bundefangeri, det ligner nærmest et dating site, helt unge piger med pænt hår,
Intet seriøst bud på en af mine opgaver, kun ærgelser
Man skal virkelig se sig godt for, når man tegner et abonnement hos Care.com. Flere gange står der med meget store bogstaver, at man køber 1 måneds abonnement, og med meget små bogstaver langt nede i bekræftelsesmailen, at beløbet bliver trukket kontinuerligt, til man selv opsiger abonnementet. Jeg opdagede desværre efter 4 måneder, at beløbet blev trukket hver måned, efter at jeg troede, at jeg havde købt 1 måneds abonnement. Og man kan selvfølgelig ikke få refunderet noget, selvom man ikke har brugt deres service. Man skal så klikke sig igennem ret mange sider, for endelig at få afmeldt sit abonnement. Suk, hvor føler jeg mig bondefanget.
Ualmindelig dårlig brugeroplevelse, og når man har oprettet sig som premium medlem og vil nedgradere, tror man gennem deres brugeroplevelse at det er gennemført, men man skal igennem en meget længere process som ikke er tydelig. Man kan desuden ikke lukke sin konto ned selv.

Besvarelse fra Care.com
Troede jeg kunne finde en reserve mor til min hund i ferier og lignende. Men fandt ud af da jeg prøvede at kontakte udvalgte at det kunne man kun hvis man indbetalte et større beløb i abonnement. Usmageligt. Bliver nu spammet med henvendelser i tide og utide.

Besvarelse fra Care.com
For dårlige at man skal betale for at få kontakt til folk. Jeg betalte en gang og fik en masse coins men de er efterfølgende forsvundet!
Care.com har snydt mig for penge!
Jeg har i dag købt et abonnement til 70 kr. da jeg læste på hjemmesiden, at man skal betale for at kunne skrive til andre vedr. job.
Jeg kunne se at min penge var trukket inde på banken, men jeg kunne stadig ikke skrive til andre på siden.
Mega fusk! Hold jer langt væk fra denne skodside