Banner for Care.com

Care.com Anmeldelser 5.678

3,2

Totalt scam! De snyder helt vildt med opslag og annoncer og, når man ikke er medlem mere sender de dig opslag hverdag og ikke mens du er medlem. Jeg blev opkrævet for 2 måneder også selv om jeg kun sk... Se mere

Jeg har benyttet care.com til at finde jobs som babysitter og har fungeret perfekt! :) Det er skønt med et samlet sted hvor man enten selv kan finde familier der søger børnepassere eller hvor de k... Se mere

Jeg var meget tvivlsom da jeg kiggede på Trustpilot, men da vi har haft dårlige erfaringer med rengøringsfirmaer var vi desperate efter at finde en privat i stedet. Dog er vi nye i vores by og har i... Se mere

Umuligt at opsige. man bruger timer på at finde deres mail hvorefer de skriver tilbage at den mail ikke længere moniteres!!!! Så man kan ikke opsige sit abonnoment medmindre man kan huske sin log ind... Se mere

1. Børnepasningsbureau
  2. Rengøringshjælp
  3. Pasning af kæledyr
  4. Privatundervisning

Available in more than 20 countries, Care.com is the world’s leading platform for finding and managing high-quality family care. Care.com is designed to meet the evolving needs of today’s families and caregivers, offering everything from household tax and payroll services and customized corporate benefits packages covering the care needs of working families, to innovating new ways for caregivers to be paid and obtain professional benefits.

Our promise to you

We have a long standing commitment to treat our customers with respect, support, and kindness!
Our purpose is to help every family at each stage of care and today, we’re helping millions of families at home and at work across 17+ countries and growing. We’re using technology and innovation to solve one of the greatest human challenges. We’re at the forefront of safety, advocacy and thought leadership. We’re obsessively attuned to our customers’ needs because we ARE our customer. We’re devoted to families of all types and backgrounds because we ARE families of all types and backgrounds. We’re here for all your life, for all families, for all the reasons that matter.

Laurie M.

Member care

My name is Laurie and I have been working in Member Care for the past 6 years. I just love being able to help our members with any questions or issues that pop up on their accounts! I get great pride from resolving an issue and knowing the member can search for the Care they need.

Du bør vide

3,2

Middel

6 t anmeldelser

Det er ren platugle.

Det er ren platugle.
Man forsøger endda at lokke os til en ekstra måned ved at skrive til os LIGE før abb. udløber..
Ingen vender tilbage - falske telefonnumre.
Nogle af profilerne ved ikke engang selv, at de bliver misbrugt.

grænser til BEDRAGERIG

styr LANGT udenom dette

5. marts 2020

Besvarelse fra Care.com

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores service dog kan vi ikke nikke genkendende til din specifikke kritik. Vi anvender ikke falske telefonnumre eller misbruger profiler. Faktisk er ingen telefonnumre offentliggjort på profilerne. Du må meget gerne kontakte os med din sag på infoda-dk@care.com , så vi kan undersøge helt konkret, hvad du er utilfreds med og hvordan vi kan finde en løsning. Vi ønsker dig en fortsat god dag 🙂

Jeg oplever nøjagtig samme problem

Jeg oplever nøjagtig samme problem, mit medlemskab har været opsagt i 2019 og bekræftet opsagt fra Care.com' side, alligevel er de forsat i hele 2019 med at trække beløbet fra min konto.
Det har altid været muligt, at få kontakt til Care.com, men da jeg bad dem forklare mig hvorfor de har trukket Kr. 290,00 pr. måned, til trods for at mig medlemskab er ophørt, så har de sjovt nok ikke haft "tid" til at besvare min henvendelse endnu. Men lige indtil jeg fortalte dem om mit problem, svarede de indenfor få timer.

5. februar 2020

Besvarelse fra Care.com

Hejsa 🙂 Du har haft to kontoer på Care.com og kun opsagt den ene i midten af 2019, som er den du modtog en bekræftelse på. Den anden blev først opsagt i slutningen af 2019, hvilket er derfor, at vi har trukket penge fra den. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores medlemmer hurtigst muligt. Nogen gange tager det få minutter at komme til bunds i en sag og finde ud af, hvad der er sket. Andre gange kan det tage længere tid, hvis der er flere oplysninger og problematikker. Vi beklager, at du ikke har været tilfreds. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for en uddybning af sagen. Vi ønsker dig en god dag!

Trækker penge selvom medlemskab er opsagt

Har gennem længere periode brugt Care.com.

Dette er dog slut nu, da jeg har opsagt mit medlemskab selvom de er blevet ved med at trække penge

4. februar 2020

Besvarelse fra Care.com

Hejsa. Hvis du har opsagt dit medlemskab, så er det en fejl, hvis vi fortsætter med at trække penge. Er du ikke sød at sende os en email ( infoda-dk@care.com ) Fortsat god dag

Skulle hjælpe min mor med det

Skulle hjælpe min mor med det, som søgte rengøringshjælp. Næsten ingen svarede tilbage, og de som svarede, dukkede ikke op til første rengøring.

Min mor afmeldte, men Care blev ved med at trække i ½ år. Nu sidder jeg og kigger på det. Og selv om Care siger, man kan gå til Data-Instillinger, Luk Konto, så eksisterer 'Luk Konto' ikke under Data-indstillinger.

Det er fup! Nu vil jeg sammen med min mors bank undersøge, om vi kan annullere de betalinger, Care har trukket yderligere.

Lad være! Mvh Peter

1. februar 2020

Besvarelse fra Care.com

Hejsa Peter (og mor) Vi kan desværre ikke styre om folk overholder deres aftaler, men man kan vælge at skrive anmeldelser af vores hjælpere. Hvis din mor har afmeldt, så stopper vi selvfølgelig med at trække. Skriv til infoda-dk@care.com også kigger vi på sagen. Er der sket en fejl fra vores side så sørger vi naturligvis for, at pengene bliver refunderet!. Hvis man er Premium-medlem, så kan man gå til "data og indstillinger" og derefter trykke på "Bliv basis-medlem" (dette er vores gratis medlemskab og du afmelder på den måde det betalende medlemskab). Når du så er basis-medlem kan du vælge "luk konto", hvis du ønsker at lukke din konto helt! Man er også ALTID velkommen til at sende os en mail også sidder vi klar til at hjælpe. Vi ønsker jer en god dag!

Meget useriøst firma

Meget useriøst firma, virker som bondefangeri. Jeg påbegyndte oprettelsen af profil, men de så pludselig skulle bede om fødselsdatoerne på vores børn, blev jeg mistænkelig. Tjekkede trustpilot og afbrød så min oprettelse, på trods af det er jeg blevet spammet med 6 mails på under 12 timer

1. februar 2020

Besvarelse fra Care.com

Hej. Vi er bestemt et seriøst firma og er kede af, at vi har givet dig en anden opfattelse. Vi kan forsikre dig om, at vi beskytter dine oplysninger og det er altid muligt at få slettet alle dine oplysninger fra vores system. Du må meget gerne kontakte os ( vores e-mail er infoda-dk@care.com ), hvis du fortsat modtager mails fra os. Det er vores første prioritet at give folk en god og positiv oplevelse med Care.com. Vi ønsker dig en dejlig uge!

Selv om man sætter abonnement til basis…

Selv om man sætter abonnement til basis - det vil sige ikke betalende medlem - så bliver Care.com ved med at trække på ens konto.
Og man kan ikke slette profilen - så man skal spærre sit kort for at komme ud af Care.com's træk på ens kort.. / Sanne

28. januar 2020

Besvarelse fra Care.com

Hej Sanne. Når man opsiger sit Premium-medlemskab så stopper vi med at trække penge. Du kan både slette din konto hos os inde fra vores hjemmeside (log ind -> data og indstillinger -> luk konto) eller blot sende os en mail også gør vi det for dig. Hvis der er sket en fejl og du har betalt, selvom du har været basis medlem så får du naturligvis det fulde beløb refunderet. Vi beklager meget, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan forsikre dig om, at vi gør alt for, at vores medlemmer er tilfredse med vores service. Hvis du ønsker, at vi kigger på din sag, så kan du altid kontakte vores kundeservice team via infodk@care.com. Vi ønsker dig en god dag :)

Rodet

Jeg kom i kontakt med en allerede på 2. dagen. Har ingen problemer haft med at melde mig ud igen, udover at jeg ikke kunne finde ud af, hvor man gjorde det på siden, og derfor måtte sende dem en mail. Synes generelt at det er en rodet hjemmeside.

17. januar 2020

Besvarelse fra Care.com

Du kan nedgradere dit medlemskab ved først at logge ind på din care.com konto. Derefter trykker du på "data og indstillinger" (det lille møllehjul) og under "dit medlemskab" kan du så trykke på "bliv basis- medlem" (hvis du ønsker at slette din konto helt, så er det luk konto). Derefter hører vi om du har en begrundelse og til sidst bekræfter du, at du ønsker at blive basis medlem. Det er EN mulighed. Ellers så sidder vi altid klar i vores kundeservice team til at gøre det for dig. Du kan derfor sende en e-mail (infodk@care.com) også gør vi det for dig! Vi håber, at dette er svar nok ellers så kontakt os meget gerne! Fortsat god dag 🙂

Jeg tror simpelthen ikke på at sidde…

Jeg tror simpelthen ikke på at sidde profiler er ægte, det er deres henvendelser ihvertfald ikke.

Man ender med at betale fordi det ser ud til en masse har skrevet, eller at en masse har svaret på hvad man skrev til dem. Men det er tydeligt en robot besked og ikke mennesket bag der skriver.

Jeg tror desværre profilerne er ren fup, der er ihvertfald ikke mennesker bag der skriver

4. december 2019

Hejsa,
Vi er kede af, at du har denne opfattelse af vores profiler. Det er bestemt ikke tilfældet. Vi benytter os på ingen måde af robotter eller lignende. Det er ægte mennesker, som henvender sig til dig. Vores mål er at hjælpe familier med at få en bedre hverdag. Du må have en rigtig god dag.

Fis og humbug

Samtlige jobopslag lader til at være falske. Beskrivelserne går igen. Der er omkring 3 forskellige versioner.
Jeg har heller aldrig fået svar ved mine henvendelser. Så lad være med at spilde din tid på hjemmesiden

26. november 2019

Hej!
Vi kan desværre ikke finde dig som medlem i vores kartotek og derfor ikke give dig en målrettet forklaring på din oplevelse. Vores ansatte i medlemsservice gennemlæser alle jobopslag og frasorterer useriøse dagligt mange useriøse opslag. Vi her på kontoret er mennesker og ikke fejlfrie, derfor kan alle medlemmer hjælpe os ved anmelde useriøse opslag og vi er glade for den hjælp at vi løbende modtager.
Ønsket om en god dag til dig.
Mvh
Care.com

Det værste jeg hildtil har prøvet.

15. november 2019

Hej!
Mange tak for din anmeldelse. Vi kan ikke finde dig som medlem i vores kartotek og kan derfor ikke skrive til dig direkte og spørge ind til din oplevelse hos Care.com. Vi tilbyder en service uden reklamer og derfor skal vores udgifter dækkes ved medlemsbidrag. Det kan være en overraskelse, men vi syntes selv at prisen er rimelig og ved at mange hundrede dagligt finder lige den hjælp de søger via Care.com.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores service.
Ønsket om en god dag til dig.
Mvh
Care.com

Du SKAL betale 90 kr

Du SKAL betale 90 kr. De har gjort alt, for at du skal betale 90kr. Du kan kun se fornavn, og hvilket område de er fra. Og de sletter dit fulde navn i din beskrivelse. Så de kan ikke finde dig på facebook eller noget. Så du SKAL betale 90 kr, for eller så kan i umulig komme i kontakt mellem arbejdsgiver eller arbejdsmodtager.

7. november 2019

Føler mig meget snydt

Føler mig meget snydt! Jeg betalte premium medlemskab, da det så ud som om at der var flere barnepiger der havde skrevet til mig, men efter jeg havde betalt pengene, fandt jeg ud af at de var nogle automatiske beskeder sendt fra systemet. Når jeg selv prøvede at kontakte barnepiger, fik jeg aldrig noget svar.

22. september 2019

Bundefangeri

Bundefangeri, det ligner nærmest et dating site, helt unge piger med pænt hår,
Intet seriøst bud på en af mine opgaver, kun ærgelser

25. juli 2019

Man skal virkelig se sig godt for

Man skal virkelig se sig godt for, når man tegner et abonnement hos Care.com. Flere gange står der med meget store bogstaver, at man køber 1 måneds abonnement, og med meget små bogstaver langt nede i bekræftelsesmailen, at beløbet bliver trukket kontinuerligt, til man selv opsiger abonnementet. Jeg opdagede desværre efter 4 måneder, at beløbet blev trukket hver måned, efter at jeg troede, at jeg havde købt 1 måneds abonnement. Og man kan selvfølgelig ikke få refunderet noget, selvom man ikke har brugt deres service. Man skal så klikke sig igennem ret mange sider, for endelig at få afmeldt sit abonnement. Suk, hvor føler jeg mig bondefanget.

9. juli 2019

Ualmindelig dårlig brugeroplevelse

Ualmindelig dårlig brugeroplevelse, og når man har oprettet sig som premium medlem og vil nedgradere, tror man gennem deres brugeroplevelse at det er gennemført, men man skal igennem en meget længere process som ikke er tydelig. Man kan desuden ikke lukke sin konto ned selv.

16. februar 2019

Besvarelse fra Care.com

Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde Care.com

Man kan opsige sit medlemskab inde på siden eller ved at sende os en email. Opsigelsen skal være os i hænde mindst 7 dage før udgangen af abonnementsperioden.
Endvidere har man muligheden for til hver en tid efter opgraderingen, at gå ind i profil og indstillinger og vælge at nedgradere eller lukke sin konto.

Troede jeg kunne finde en reserve mor…

Troede jeg kunne finde en reserve mor til min hund i ferier og lignende. Men fandt ud af da jeg prøvede at kontakte udvalgte at det kunne man kun hvis man indbetalte et større beløb i abonnement. Usmageligt. Bliver nu spammet med henvendelser i tide og utide.

15. februar 2019

Besvarelse fra Care.com

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Care.com.
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores side. Care.com er en brugerbaseret hjemmeside, som giver dig mulighed for at poste et job og søge efter jobs i dit område. Din basisprofil giver dig mulighed for gratis at undersøge om siden er noget for dig og få en idé om hvordan det virker. Du har også mulighed for at søge efter jobs ved at benytte vores søgefunktion i toppen af siden, når du er logget ind på Care.com. Via denne søgning kan du specificere hvad det præcist er du søger.
Når du er klar til at søge jobs, kan du opgradere din konto til premium. Vi giver vores medlemmer muligheden for at prøve vores service gratis og hvis de derefter ønsker det, kan de opgradere.

Care.Com Team

Care.com har snydt mig for penge!

Care.com har snydt mig for penge!
Jeg har i dag købt et abonnement til 70 kr. da jeg læste på hjemmesiden, at man skal betale for at kunne skrive til andre vedr. job.
Jeg kunne se at min penge var trukket inde på banken, men jeg kunne stadig ikke skrive til andre på siden.
Mega fusk! Hold jer langt væk fra denne skodside

31. august 2018

Hej Rikke,
Jeg håber, at du har henvendt dig til kundeservice, hvor du sender en kvittering på indbetalingen, så de kan hjælpe dig med problemet. Når man har betalt, skal man naturligvis også have mulighed for at gøre fuldt brug af siden. Hvis ikke du har henvendt dig til kundeservice endnu, kan du gøre det her: https://www.care.com/da-dk/kontakt