Maart bestelling gedaan van een broek, betaling gelijk gedaan.... Niks ontvangen en geen reactie op diverse mails die ik gestuurd heb naar klantenservice.
Se, hvad kunderne siger
Dit bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun website. Ik kocht Swords™ - Ballon Prik Zwaardgevecht Spel. Op basis van prijs en levertijd dacht ik Nederlandse kwaliteit en voorraad te bestellen. H... Se mere
Ontzettend slechte service. Wacht al ruim 2 maanden tot mijn retour verwerkt is. Herinneringskosten blijven oplopen. Eerst geen contact te krijgen, waarna er valse beloftes gemaakt worden. Voor mij... Se mere
Virksomheden har svaret
Super leuke jas besteld “ cassandra” valt op maat en zit heerlijk! Helaas was de rits stuks gegaan na 30 dagen ( kan gebeuren). Vandaag contact gehad met Joyce duidelijke en snelle communicatie! morg... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De nieuwste mode items en musthaves shop je op https://t.co/U1mWIJDYPp
Kontaktoplysninger
Holland
- bymusthaves.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voor deze webshop is een ster zelfs nog…
Voor deze webshop is een ster zelfs nog teveel. Bestelling geplaatst blijken achteraf twee artikelen een pre-order te zijn. Na drie weken nog geen gehoor. Bestelling per mail geannuleerd en akkoord van de webshop. Blijkt men dan wel een bestelling te kunnen versturen. Helaas bestelling niet compleet. Zij beweren van wel. Er zou nog niet eens meer in de tas passen. Deze webshop houdt er een rare werkwijze op na. Houden zich niet aan afspraken en zijn alles behalve betrouwbaar.
Nu komen ze ook nog met een reactie op een review. Vanuit by musthaves 0 reactie om een probleem op te lossen. Het probleem zou niet bij hen te liggen. Nogmaals een mail gestuurd en meerdere partijen ingeschakeld. Hier zou niemand meer iets moeten bestellen.

Nul reactie - slechte service
Ik probeer al sinds december contact op te nemen met het bedrijf omdat mijn retourzending wel is verwerkt, maar niet bij My Riverty, waardoor ik nu problemen op loop. Er wordt niet gereageerd op mijn insta berichten - telefonisch zijn ze niet bereikbaar en ook krijg ik een mail terug dat mijn mailtjes niet eens aankomen.

Retourzendingen niet terugbetalen
Doen al maanden over het terugbetalen van een retouritem. Beloven steeds van alles via de mail, maar weinig verandering. Het geld zien we waarschijnlijk niet meer terug...

Het is eigenlijk niet eens 1 ster waard
Het is eigenlijk niet eens 1 ster waard. Ze zijn al weken te laat met het terugbetalen van mijn retourzending, maar ik krijg constant een standaard bericht dat ze achterlopen met de retourverwerkingen, ook als ik vraag om persoonlijk antwoord met een datum waarop ik mijn geld op mijn rekening kan verwachten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt met online bestellingen. Ik bestel hier nooit meer iets!

Schandalig
Mijn retour is een maand geleden bij hen aangekomen. Ik kreeg te horen dat de verwerking ervan tot 30 dagen kan duren. Nu zijn die 30 dagen verstreken, maar krijg ik te horen dat ze achterlopen met de verwerking van retourzendingen en dat ik mijn bestelling via Riverty moet betalen of moet uitstellen. Dit is werkelijk schandalig. De klantenservice is erg onpersoonlijk en denkt totaal niet met je mee.
Zal hier nooit meer een bestelling plaatsen!

Besvarelse fra By Musthaves
Adviseer altijd achteraf te betalen bij…
Adviseer altijd achteraf te betalen bij deze organisatie! Mocht je er voor willen kiezen toch iets te proberen bij deze site, al raad ik dat echt af!!!!!
Kwaliteit kleding is niet echt ok, markt kleding voor een te dure prijs.
Duurt te lang voordat je je retour betaling terug krijgt! Ben er niet zo te spreken over! Contact met klantenservice is nogal simpel en je word niet gehoord. Ontwijkende antwoorden op vragen.
Ik bestel nooit meer iets hier!

Besvarelse fra By Musthaves
Twee maanden geleden mijn product terug…
Twee maanden geleden mijn product terug gestuurd omdat deze te klein was.
Ik wacht al twee maanden op mijn geld maar krijg steeds dezelfde mail terug.
Helaas zijn ze telefonisch ook niet te bereiken !
Zeer slechte service….
Noooit bestellen hier!!!
Noooit bestellen hier!!!! Heb op 29 december iets retour gestuurd en heb daar nog steeds mijn geld niet van terug! Ik ga nu stappen ondernemen! Ze komen alleen maar met een standaard mail dat ze het zo druk hebben. En daarna een mail dat alles binnen ern oaar dagen in orde is! Nou trap daar dus ook niet in want dat is ook zeker niet waar! Nou ben hier helemaal klaar mee!
slecht retour beleid
helaas moet ik 1 ster geven maar had het liefst nul sterren gegeven. wat een slechte service!!!! ben al meer dan een maand op mijn geld aan het wachten, meerdere keren gemaild maar steeds hetzelfde antwoord. ik ben nu genoodzaakt om andere stappen te ondernemen! voor mij nooit meer by musthaves!! schaam jullie!!!
Ze zijn niet eens 1 ster waardig
Ze zijn niet eens 1 ster waardig. Binnen 30 dagen zou een retour worden verwerkt. Voor achteraf betalen met riverty gekozen waarvoor ik inmiddels ook aanmaningskosten heb moeten betalen. Retouren worden NIET verwerkt en ook ik word aan het lijntje gehouden met allerlei vage excuses. Ik ga juridische stappen ondernemen.
afsprokeb in januari met het bedrijf me…
afsproken in januari met het bedrijf me geld terug te krijgen tot op de dag vanaf vandaag geen geld terug gekregen. Meerdere keren heb ik ze gesproken maar elke keer word ik aan het lijntje gehouden.
Geld retour nog steeds niet terug
Begin januari een jas besteld, deze retour gestuurd omdat die te klein was, tot op heden nog steeds geen geld terug gehad. Hierover al meerdere malen gemaild en krijgt continu het antwoord het wordt via riverty geregeld terwijl er via iDeal betaald is. Slechts service, houden zich niet aan afspraken, krijgt kant en klare antwoord mails terug, voelt toch zwaar als oplichting aan aangezien ik al 2 maanden op mijn geld wacht..
Wat een slechte webshop!Ik ben…
Wat een slechte webshop!Ik ben inmiddels al 2 maanden bezig om mijn retour af te laten handelen. Ik heb op 22-12-23 een pakket retour verstuurd via DHL en heb hier een track and trace code van. Het is inmiddels 27-2-24 en nog steeds is mijn pakket niet verwerkt By Musthaves wil de betaling bij Riverty niet annuleren, waardoor ik nu 2x extra kosten moet betalen voor een product wat ik precies volgens het retourbeleid retour heb gedaan.De manier waarop je door by Musthaves “geholpen” wordt is waardeloos! Steeds krijg ik hetzelfde antwoord; we zijn ernee bezig, de collega is niet aanwezig, blablabla.De kosten bij Riverty lopen op. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met Riverty deze geeft aan dat ik het met de webshop moet regelen.
Waardeloos!!Wat een slechte service!
Bestel hier niet!!!
Webwinkel By Musthaves (Joyce) houdt er…
Webwinkel By Musthaves (Joyce) houdt er een bijzondere semi onwettige werkwijze op na. Sale mag volgens de bon niet geretourneerd worden: bij wet mag dit wel. De suite die ik niet paste, ging dus mooi retour.
Bij wet is tevens bepaald dat een retour binnen 14 dagen aan de klant uitbetaald moet worden: By Musthaves (Joyce) rekent hier 30 dagen voor. Mijn Fashioncheck is nog steeds niet opgewaardeerd. By Musthaves kan het geld volgens Fashioncheck direct aan de klant uitbetalen. Helaas doet Joyce er liever heel lang en omslachtig over.
Na op-en-neer gemail heb ik mijn retour van 16 januari tot op heden niet uitbetaald gekregen. Ik moet er zelf over mailen want de webwinkel (Joyce) houdt zich niet aan de afspraken en ze communiceert er niet over.
Ik heb meteen een goede indruk opgedaan van deze webwinkel. Zogenaamd is mijn retour na mijn mail van vandaag aangepast. ‘Naar wat?’, vraag ik me af, want Joyce weet heel goed hoe ik het geld van de aankoop terug moet krijgen.
Ik ben benieuwd hoe lang ik nu weer moet wachten op mijn geld én of ze mij ook de retourkosten terugbetalen. Volgens de wet is een webwinkel dit namelijk verplicht als je een hele bestelling retourneert.
Ik ben via de mail heel vriendelijk en geduldig gebleven maar hoe Joyce de zaken aanpakt, is absoluut niet klantgericht. Mij zien ze na mijn uitbetaling absoluut nooit meer terug.
Misleidend, want niet 'vandaag besteld, morgen in huis'
Misleidende tekst op de website.
Er staat heel groot "vandaag besteld, morgen in huis'
Na een week heb ik mijn bestelling nog niet in huis, Bij bestellen staat het artikel "op voorraad", maar het blijkt een pre order te zijn... Had wel even groot in beeld gemogen, dan had ik het niet besteld namelijk.
Een vorige keer ook een maand moeten wachten op mijn geld terug na retour.
Ik wacht op mijn bestelling en daarna zal ik hier, na het lezen van de reacties, niet zo snel meer bestellen.
Edit: na 2 weken hadden ze weer de blouses op voorraad binnen. Maar mijn bestelling zat daar nog niet bij vertelde Joyce. Op volgorde van bestellen worden de artikelen verstuurd en de voorraad was alweer op. Ik zou dus nogmaals moeten wachten op de volgende voorraad.
Wat een achterlijk gedoe zeg.
De bestelling geannuleerd, nooit meer bestellen hier.
Al was het alleen maar omde verschrikkelijke communicatie. Ze doen niks met feedback.
Onbetrouwbare toestand.
Super slechte service
Hele slechte service en geven geen garantie. Een jas via internet gekocht die na 1 week al begon te pillen en na 3 weken zo lelijk is geworden en niet meer draagbaar is.
Men beweert dat de jas in de regen is geweest en dat deze daarom zo lelijk is geworden. Hoe kunnen zij dat op afstand bepalen? En een jas die niet tegen de regen kan, maar wel te wassen is? Een hele slechte reden van ByMustaves en heel kort door de bocht.
Ze nemen niet de verantwoordelijkheid voor hun spullen.
Hier dus geen kleding kopen!
Terugbetaling na retour
Bestelling van best een groot bedrag retour gedaan. wacht nog steeds op mijn geld en elke keer het zelfde verhaal. Vanwege de drukte lopen ze achter. Ze doen er alles aan om het in te halen. Het moet toch ooit ingehaald zijn. Ik denk dat ik maar veder stappen gaat ondernemen.
Goede service en fijne winkel!
Wat een fijne winkel. Super goed geholpen door Joyce omdat mijn pakket niet geleverd werd door DHL. Na een aantal contact momenten heb ik een nieuwe zending mogen ontvangen. Helaas is de maat niet goed maar ik kom hier zeker terug!
Enorm slechte kwaliteit en service
Dure trui van 49,99 gekocht. Witte met rode hartjes. Na 1 keer volgens de instructies gewassen, de rode hartjes zijn vaag, en mn witte trui zit vol met rode vlekken. Daarnaast mag je sale artikelen niet terugbrengen wat niet duidelijk staat vermeld (pas op de pakbon). Ook niet als de maten niet overeen Komen. Als je er een opmerking van maakt via klantenservice op facebook krijg je op een gegeven moment geen reactie meer.
Heel erg fijne webshop en een super…
Heel erg fijne webshop en een super klantenservice! Mooie kleding en snel geleverd. Een aanrader :).
Læs mere om andre typer anmeldelser.