By Musthaves Anmeldelser 733

TrustScore 2.5 ud af 5

2,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Maart bestelling gedaan van een broek, betaling gelijk gedaan.... Niks ontvangen en geen reactie op diverse mails die ik gestuurd heb naar klantenservice.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun website. Ik kocht Swords™ - Ballon Prik Zwaardgevecht Spel. Op basis van prijs en levertijd dacht ik Nederlandse kwaliteit en voorraad te bestellen. H... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontzettend slechte service. Wacht al ruim 2 maanden tot mijn retour verwerkt is. Herinneringskosten blijven oplopen. Eerst geen contact te krijgen, waarna er valse beloftes gemaakt worden. Voor mij... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De nieuwste mode items en musthaves shop je op https://t.co/U1mWIJDYPp

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bizar slechte service

Bizar slechte service. Dat mensen hier nog kopen.
Ze bedenken altijd wel weer een leugen waarom dingen niet retour mogen (terwijl bijv. sale niet uitgezonderd mag worden v/h retourrecht). Bedenken altijd wel weer een leugen waarom een retour nog niet verwerkt is. Bedenken altijd wel een leugen waarom iets niet verstuurd is. En een arrogante houding deze dames als je ze op bepaalde regelgeving wijst. Voor mij nooit meer en een waarschuwing voor mensen die hier willen bestellen: doe het niet.

7. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Let op betalen niet terug na retour zenden!

19-11 artikel retour gestuurd. Tot op heden nog niet terugbetaal gaat om 100,—. Eerste keer dat ik mailde kreeg ik antwoord dat het 30 dagen duurt dus geduld moest hebben. Na 30 dagen weer gemaild en kreeg bericht over nieuw systeem! Onzin! Er bestaat ook zo iets als handmatig terug betalen. Ik ga aangifte doen van oplichting, recensies liegen er niet om. Had ik die maar gezien voordat ik bestelde

30. december 2023

Slechte kwaliteit en service

Jas van €100 euro gekocht, na 2x aan doen helemaal gaan pluizen ziet niet meer uit. Klantenservice zegt gewoon jammer dan valt niet onder garantie, jas kan niet tegen vochtig weer (jas gekocht in december) zeer slechte producten en service dus

18. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt voor de goede service!

Ontzettend goed geholpen door Joyce van By Musthaves! Mijn pakketje had het verkeerde adres en zij heeft heel goed geholpen door contact te hebben met DHL en heeft dit supergoed opgelost voor mij. Ze hield me heel goed op de hoogte van de bestelling. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service Joyce!

Liefs Amy

14. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld niet terug ontvangen van mijn retour

Heb op 3-11-23 mail ontvangen dat mijn retour ontvangen is. Het duurt 30 dagen voordat je het geld terug ontvangt volgens de site. Inmiddels is het 12-12-23 en ik heb nog steeds mijn geld niet terug! Wel een mail gekregen op 6-12-23 dat ze een ander betaalsysteem hebben en dat het daardoor vertraging heeft, 6 dagen later is het nog niet opgelost!!! Welke winkel doet er zolang over om je geld terug te storten is gewoon belachelijk!!!

12. december 2023

Top!

Een heerlijke winterjas besteld, helaas was er een knoopje kapot. Fijn en snel mailcontact gehad met Joyce en tot een mooie oplossing gekomen. Blij met de service èn de jas :)

7. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuke jas besteld “ cassandra”…

Super leuke jas besteld “ cassandra” valt op maat en zit heerlijk! Helaas was de rits stuks gegaan na 30 dagen ( kan gebeuren). Vandaag contact gehad met Joyce duidelijke en snelle communicatie! morgen krijg ik de nieuwe binnen gratis! Wat een top service😄 heel erg bedankt !

1. december 2023

Bestel er nooit meer

Bestel er nooit meer. Slechte ervaring met retourneren. Mijn pakket was per ongeluk verwisseld met een andere winkels. De winkels zouden dit over en weer naar elkaar retourneren op mijn kosten! Super fijn! Nu had de andere winkel het retour aan by musthaves in een zak van hen gedaan. By musthaves weigerde op die manier meerdere malen het pakket. Hierover contact gehad met by musthaves, maar hun gaven dit niet aan. Inmiddels was het retourtermijn verstreken en bymusthaves deed niets meer! Toen kwam de aap uit de mouw dat het pakket in de verkeerde zak zat! Ze wisten dit al die tijd! Echt genaaid!

1. maj 2023

Slechte service en excuses

Slechte service. Nu ook een bericht met zwak excuus. Gewoon te lui om financiën op orde Te maken. Zo druk zullen ze het wel niet hebben. Maarja als je pas dag 29 een retour ga verwerken.. maar mensen wachten hun geld … maak hun het uit. Ik zie nu echt te ene slechte review na de ander. Ik probeer mensen echt te waarschuwen voor deze webshop en service. Noooit meer.

21. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

30 dagen nodig om bedrag te storten?!

30 dagen nodig om het geld terug te storten?! Ongelofelijk, iets wat ik nog nooit eerder bij een webshop heb meegemaakt. Inmiddels bijna 3 weken verder en nog steeds niets ontvangen

4. november 2023

Beste Shar,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met By Musthaves. We hanteren 30 dagen omdat retouren verwerken heel veel tijd en handelingen kost. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft.

Slechte communicatie over retour

Slechte communicatie over de retourzending. Erg onvriendelijk en zoek het maar uit mentaliteit. Joyce je denkt niet mee en houdt zich alleen maar aan de regeltjes. Door dit soort dingen verlies je klanten. Je kan echt wel een antwoordnummer doorsturen of gratis verzendkosten geven.

20. november 2023

Besvarelse fra By Musthaves

Goedemiddag Rivka, Vervelend dat we dit moeten lezen. We hebben u zo goed mogelijk geholpen. Wij hebben geen antwoordnummer. Van te voren is het duidelijk dat retourkosten voor eigen rekening zijn en dat je het pakket zelf op de post moet terugsturen. Wij kunnen niet helpen als u zelf perongeluk het retourlabel verkeerd heeft aangemaakt bij DHL. We hopen dat u nu weet hoe DHL werkt en het voortaan waarvoor u het in de toekomst ook voor moet gebruiken labels kan aanmaken.

Fijne dag nog,
met vriendelijke groeten,

Slechte communicatie/retour.

Pakket willen retourneren.
Slechte communicatie, waardoor ik te laat ben. Krijg ik vervolgens een mail. En wordt de schuld in mijn schoenen geschoven. Omdat zij aangeven dat hun Instagram offline is. Echter wordt er nog steeds automatisch gereageerd dat zij zo snel mogelijk zullen reageren. Ben er echt niet over te spreken. Puntje bij paaltje. Mijn retour is aangekomen. Maar nemen het niet aan dus mag ik ook nog eens verzendkosten betalen.

Echt onwijs slecht en klantvriendelijkheid 0

9. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele leuke kleding, betaalbaar en de klantenservice is top

Ik vind dat ze altijd hele leuke kleding hebben die ook kwalitatief mooi is. Ik heb er al diverse keren kleding besteld. Ook over de klantenservice niets dan lof. Ik had nu leuk contact met Joyce. Ze reageren altijd enorm snel en denken met je mee!!

2. november 2023

Hi Monique,

Bedankt voor je leuke en lieve review!! leuk om te lezen!

Met vriendelijke groeten,
Joyce van By Musthaves

Retour, prijs, kwalitatief

Ik heb hier al wel is eerder kleren besteld. Altijd goed!
Deze keer was het 3 weken verder en had ik nog steeds niks ontvangen. Dit kwam overigens echt niet door By Musthaves maar door DHL.. want ja hoor mijn pakket was zoek. Heel veel mail contact gehad met by musthaves en uiteindelijk andere kleren gekozen omdat het niet op voorraad was wat ik eigenlijk besteld had. Deze netjes binnen gekregen! Ook laten weten dat ik ze netjes binnen had gehad. Maar ik wou toch nog zo graag die broek die ik besteld had.. dus met de vraag of ze me alsjeblieft konden laten weten als toch heeeel miss mijn pakket geretourneerd werd. En wat denk je 1,5 maand later is het ineens terecht ! Ze hebben me het netjes laten weten.. geen verzendkosten hoeven te betalen en de broek is onderweg !
Al bij al raad ik het zeker aan, want ze regelen het echt allemaal voor je mocht er iets fout gaan. En de kleding is kwalitatief ook goed voor een leuk prijsje!

18. oktober 2023

Besvarelse fra By Musthaves

Hi Laura, Bedankt voor je mooie review. We wensen je nog een hele fijne dag! :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer langzame en slechte communicatie

Zeer langzame en slechte communicatie.
Een jasje besteld in one size. Helaas veel te groot dus retour. Netjes het retour aangemeld via de site, en product retour. Retour kosten a 5 euro was voor eigen rekening. Na ongeveer een week ontving ik het bericht dat mijn retour was ontvangen en dat Klarna bijgewerkt zou worden. Op dag 28 helaas nog niet verwerkt in Klarna dus weer gemaild. Uiteindelijk is het retour gemeld via Klarna door by must haves maar bleef er nog een bedrag van 5,99 open staan. Weer gemaild met klantenservice, dit bleken de verzendkosten voor het heen zenden te zijn… hoe dan?!!! Ongelofelijk! Na meer dan een maand verder. Geen jasje, veel tijd en 10 euro verder.. met niets… zeer slechte service! Ik bestel hier nooit meer.

4. oktober 2023

Beste Liz,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met By Musthaves. Wij willen graag samen met u alsnog opzoek gaan naar een passende oplossing.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gegevens te mailen naar info@bymusthaves.com?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vlotte en fijne communicatie

Heb hier eens een winactie gewonnen. Ik moest een mailtje sturen naar het info-adres. Ik kreeg zeer snel reactie. Ik had een outfit gewonnen, helaas was niet alles op voorraad waardoor ik een cadeaubon kreeg.(wat een prima alternatief was!)

Ik had ondertussen al enkele items uitgekozen maar helaas was er telkens één of meerdere stuks tegelijk uitverkocht waardoor ik mijn bestelling niet kon doen. Ik mailde opnieuw met de vraag wanneer alles terug op voorraad kwam (omdat ik natuurlijk graag mijn nieuwe kleren wou hebben). Ik had contact met Joyce, ze was erg behulpzaam! Ze liet me weten dat ze net via de retouren de ontbrekende stuks terug in stock had. Ze wou ze meteen online zetten als ik terug mailde zodat ik héél snel de items kon afrekenen. 2 dagen later zat alles in de brievenbus.

De artikelen zijn ook net zoals ik ze in gedachte had. Degelijke kwaliteit en heel trendy! Ik ben super blij dat ik de winactie gewonnen had. By Musthaves is zeker een aanrader! :-)

27. september 2023

Besvarelse fra By Musthaves

Hi Celien, Wauww wat een leuke review. Bedankt en nog een hele fijne dag.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

SLECHT

Niet aan te raden.. wat meerdere mensen schrijven in de reviews. Bestelling geplaatst van 50-. Netjes retour gedaan en na 30 dagen wachten "zeggen ze" dat ze de retour verwerkt hebben. Tot nu toe nog altijd niet mijn geld terug ontvangen. Op de mails reageren ze snel maar dit zijn veel automatische berichten. Ik raad het niemand aan.

1. august 2023

Beste Zoe,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met By Musthaves. Uiteindelijk heeft u het geld terug gekregen. We hanteren 30 dagen omdat retouren verwerken heel veel tijd en handelingen kost. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft.

Linnen pak

Super leuk linnen pak besteld! Was snel binnen en goede kwaliteit🙌🏼 ben er erg blij mee en heb hem nu al een paar keer gedragen, zit heerlijk❤️

Nova Bergsma.

6. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.